- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Hahaahh istemeyeyimmi o zamantek umre olursa çalışmıyorum ve bebis istiyorum tabiki evlenmeden bosanma sonrasini düşünmek cok sacma geliyor bana ama en azından o donemde bebegim icin yeterli olan bi miktar istiyorum
Hanımlar merhaba ben mehir istemeyi doğru bulmuyorm bide ne bileyim çekinirim gibi geliyorumre istesem yada umre ve düğünde takilan takilarimi istesem manevi bisey istedinizmi siz neler olabilir siz ne istediniz
Belki cahilim bu konuda lütfen taşlamayın , ama mehir nedir ?
Hakikaten ya 3. Defa boşanıyorum boşanma uzmanı oldum artık.:) her seferinde adet yerini bulsun diye hoca mehir söyletti hepsinde de 100 gram altın demiştim. Bırakın mehiri falan hiçbirinde de düğünde karşı tarafın taktığı altınları almadım. Canları cehenneme dedim verdim neleri varsa.Valla ben bugüne kadar hiç boşanınca mehrini alan görmedim, ki hem arkadaş çevremden hem de sulalemden her 4 evlenenden biri boşanır.
Genelde zaten ekonomik sebeplerden ayrılınir. Ya da kadın ' Allah belanı versin, soyadından kurtulayım yeter' moduna girer... Ya da erkek tarafı cirkinlesip boşanmıştır ne mehir verir ne kadının yararına birşey yapar.
O yüzden bence havada kalan birsey
Nerde belirleniyor bu ? Yani resmi bir yere filan mi yazılıyor ? :/
Hakikaten ya 3. Defa boşanıyorum boşanma uzmanı oldum artık.:) her seferinde adet yerini bulsun diye hoca mehir söyletti hepsinde de 100 gram altın demiştim. Bırakın mehiri falan hiçbirinde de düğünde karşı tarafın taktığı altınları almadım. Canları cehenneme dedim verdim neleri varsa.
Eğer dini hakkımda da hepsine de tek tek haram olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?