Meğer ne çok istiyormuşummm....

Hormonlar, evlilik borcu falan dinlemiyor. Birçok bayan bu yaşadığın hüznü, yaşadı.
Sana tavsiyem, kendini bu duyguya kaptırma. Bu hüznün yerleşmesine izin verme. Sonra işleri, çok kötü etkiliyor.
Umarım,en hayırlı zamanda, bebeğinizi kucağınıza alırsınız...

Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla versin inşallah miniklerinizi...

baktırdık canım maalesef yok
ozaman uzulme tatlım hayırlısını iste kafanı rahat tut korunma bakalım ..dogum kontrolle korunmussanda 2-3 ay hatta daha uzun sure bıle hapı bıraktıktan sonra etkısı oluyomus yanı bı doktra gorun bakalım bu kadar ıstıyosan

Canım hayırlısını versin rabbim inşallah ben olsun istiyorum ama eşim sonuçtan sonra biraz erteleyelim borç bitsin dedi bakalım artık kısmet

İnşallah hayırlı zamanda o güzel duyguyu hem sana,hem bana hemde isteyen bütün bayan arkadaşlarıma da nasip etsin..Bir bayan için en güzel duygu annelik inşallah uygun hayırlı zamanda bu duyguyu yaşarız.

Her kadının içinde o annelik duygusu var mantığı öne geçirsenizde istiyormuşsunuz demekki düşünmeyin borçları millet 1 gecekonduda tek maaşla kaç çocuk büyütüyor. Allah rızkını gönderir bakarsınız elbet. bekletmeyin elifi gelsin :)

Çok doğru söyledin canım kısmetiyle gelicek inşallah aslında ben ne kadar istediğimi anlamış oldum ama eşim biraz daha elifimizi ertelemek istedi kısmet artık

Bu durumu ben de 2 aydır yaşıyorum. Adetin 13-14 gün geçiliyor. İlk basta ben de bebek sandım. İstemediğimi sanıyordum ama istiyormuşum onu anladım. Bu arada bu sorun için doktora gitmeye karar verdim yani adet geçilmesiyle ilgili bence siz de bi doktora görünün ya da mevsim değişimiyle ilgili de olabilir bilmiyorum....

Canım doktora adet düzensizliği için gittim mevsim geçişlerinde, stres, sıkıntı, etkileyebilir dedi onun dışında doğum kontrol hapı verdi ben kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…