Meğer bizi tanıştıran kişi eski sevgilisiymiş...

Aa hiç ortaya çıkmayacak mı zannetti acaba? Çok garip bir durum. Nedenini sor bence açık açık, meraklandım şimdiii!

ben suna takildim, senle tanistirmak icin aramis fikrini sormus tamam, sana niye verdi telefonu ve sen ne konusabildin hic tanimadigin, ozel niyetle dusunulen biriyle? yani ne konustunuz :)
cocuk durust davranmis ama neden gorusuyo o kizin tavsiye ettigi kisiyle?
kizin anormalligime hic yorum yok..

Günah almak istemem diyeyim de vicdanım rahatlasın

kendisi kuzeninle ya hani, seni sürekli görecek. E sürekli göreceği biriyle olursa da eski sevgilisini de görecek. Çocuğu hala arıyosa kancayı takmış. Hatta belki de kuzeninle onu kıskandırmak için senle tanıştırıyo. Beraber plan yapalım vs de dicek bak gör.

Burda duygusal bağı kalmayan kız değil çocuk.

yok çocuk beni seviyior bundan eminim

20-25 gün önce tanıştık diyorsunuz beni seviyor eminim diyorsunuz. Birini sevmek bu kadar kolay mı? Burda bu kadar insan pis kokular geliyor diyor siz sevildiginizden eminsiniz. Kusura bakmayın ama ya çok hayalperetsiniz ya tecrübesizsiniz yada kendinize çok çok güveniyorsunuz.

İki ucuda b.klu degnek...basi bozuk akla mantiga ters sonu basindan belli uzak dur

Bir sene olmus ayrilali arada ariyormus eee arayinca mutlaka konusuyor bu isten bir halt olmaz...bir adim dahi atma

Kızın sağlam pabuç olmadığını buradan anlıyoruz. Kuzenini bu kızdan uzak tutacaksın. Tamam duygusal bağı kalmamış olabilir ama eski sevgiliyi aramak nedir ya ?
Daha fazla yorum yapmayacağım.

Ben olsam şimdiye kadar her yeri ayağa kaldırmıştım. İlk işim kızın annesinin ve senin annenin de olduğu bir ortamda neden böyle bir yalan söylediğini direkt yüzüne sormak olurdu.

Sonra da direkt olarak kuzenime ve ailesine durumu aktarmak tabi ki. Utanıp susacak kişi sen değilsin. İlişini kesmek yetmez bence direkt olarak rezil et herkese...

kız tuhafmış, hem arıyormuş çocuğu hem de kız ayarlamaya çalışıyor. çocuğun eski sevgilisiyle görüşmesini hoş bulmadım o kadar zaman da çıkmışlar üstelik... yok artık !

evet çok zor konuştum ne olduğumuzu ikimizde anlamamıştık... hatta beni geç aradı ben bekledim 3 gün sonra. boşlukta oldğu akşama kadar evde olduğu bi dönemmiş (atama bekliyordu da işi gücüde yoktu ) boşluktan hadi bi tanışayım bakalım diye niyetlenmiş hatta bunun bulduğu kızdan hayır gelmez kesin demiş olmayacak bir şey olarak düşünüp yazmış bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…