• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer bizi tanıştıran kişi eski sevgilisiymiş...

Acaba adam sizden hoşlanmadı da, aslında benim eski sevgilim diye yalan mı söyledi? o_O Gerçi her durumda kızın eski sevgilisinin abisiyle görüşmesi de saçma bence. Hem de onu biriyle tanıştıracak kadar cesur olması. İlginç bir durum gerçekten.

Kafasinda bitirmisse kiz neden olmasin? Siz olmazsa baksa biriyle olucak bu adam eninde sonunda.
Taniyin bence. Neden ayrilmislar iki taraftanda dinleyin.
kız o tanıştırdığı gün bana ben bu çocuğun erkek kardeşiyle çıkmıştım deyince annem neden ayrıldın diye sormuştu ve anlaşamadık çok iyi biriydi ama anlaşamadık dedi. Bi de annesi sıkıntı biriydi o yüzden olmadı dedi. Bende şimdi dün bu durumu öğrenince sordum ve neden ayrıldınız diye sorunca bana "davranışları çok toydu annem sevmedi bi de köpeği vardı bizim eve köpek ile geliyorlardı annem eve hayvan sokmayı hiç sevmezdi" dedi. Bi de çok dağınık biriydi falan dedi. Bir de face de erkeklerle çok sohbet ediyormuş fotoğraflarını beğenen erkekler falan çokmuş bu da ona onları faceden silmesini muhabbeti kesmesini istemiş o da söz dinlememiş ve bir kaç kez çocuğun babası bu kızı gece sokakta erkeklerle gezerken görmüş. Kızın annesi biraz tuhaf biriymiş aynı zamanda nerede nasıl hareket edeceğini bilmiyormuş. Kız nişan söz falan yapalım işi ciddiye dökelim dermiş bu da ben daha atanmadım ailem de senin bazı huylarından rahatsız demiş böyle böyle bitmiş güya

Ayy şok oldum neler var ya. Bence sen de uzak dur kesinlikle bu kızdan. Çocukla ilgili birşey diyemem en azından dürüst davranmış. Ama iyice emin olmadan hiç bir ciddi adım atma bence.

Karma karışık ilişkiler bu ne böyle yahu!

Acaba adam sizden hoşlanmadı da, aslında benim eski sevgilim diye yalan mı söyledi? o_O Gerçi her durumda kızın eski sevgilisinin abisiyle görüşmesi de saçma bence. Hem de onu biriyle tanıştıracak kadar cesur olması. İlginç bir durum gerçekten.
yok çocuk beni seviyior bundan eminim ve hatta ilk ben tereddütlüydüm. ilk başta benle tanışmak istemediğini ama iyi ki tanıdıığını ve beni çok beğendiğini falan söyledi. Hemen evlilikten falan bahsetmeye başladı ve şu an geleceğe ait yaptığı planlarına beni de dahil ediyor. 40 km ötede bir köyde yaşıyor ve her gün beni görmek için geliyor. hatta dün bitsin falan dedim sinrlenince ve o çok üzgündü. Benim için sigrayı bile bırkmaya başlamıştı hani sevememe istememe gibi bir durum yok bildiğim kadarıyla o_O

Kizdaki psikolojide supermis yaa...sen git tanisacgin cocugun kuzenine eski sevgilini yap...zaten eski sevgiliyle niye gorusulur eski eskidir...hic anlam verememisimdir..ama burdaki durum ilginc otesi...kuzenin hoslanmamis..cocukta kizi istemiyor..yani kizla alakan kalmadi..bi arkadasin dedigi gibi herkes birilerinin eski sevgilisi zaten..aklina yatiyirsa gorus bi bak bakalim...

yok çocuk beni seviyior bundan eminim ve hatta ilk ben tereddütlüydüm. ilk başta benle tanışmak istemediğini ama iyi ki tanıdıığını ve beni çok beğendiğini falan söyledi. Hemen evlilikten falan bahsetmeye başladı ve şu an geleceğe ait yaptığı planlarına beni de dahil ediyor. 40 km ötede bir köyde yaşıyor ve her gün beni görmek için geliyor. hatta dün bitsin falan dedim sinrlenince ve o çok üzgündü. Benim için sigrayı bile bırkmaya başlamıştı hani sevememe istememe gibi bir durum yok bildiğim kadarıyla o_O
Ne kadar süredir görüşüyorsunuz siz? Yeni mi söyledi kızın eski sevgilisi olduğunu?

Kanka ayağı mi yapıyor şimdi?
kız sanki beni tanıştırdığı çocuğun eski sevgilisi değillde eski sevgilisinin abisi ile tanıştırıyor ve rolü o kadar güzel yaptı ki o yüzden bu kadar şaşırdım. Çocukta istemiyorum diyor diretiyor. güzel kız tanış bak pişman olmazsın dene bi diyor çocuk olmaz diyor :) güler misin ağlar mısın... Ne midesizlik bu... dün bunu öğrenince mide bulantısından uyuyamadım gece

Ne kadar süredir görüşüyorsunuz siz? Yeni mi söyledi kızın eski sevgilisi olduğunu?
20-25 gün önce tanıştık ve dün söyledi.. Dün epey uzun konuştuk telefonda ve laftan açtı söyledi. sanırım bir kaç gündür söylemek istiyordu da lafı nasıl açıp söylesem diyiordu... kız galiba "ben onlara senin kardeşinle görüştüm dedim, seninle görüştüğümü bilmiyorlar" diye tembihlemiş.. ve bu çocuğun eniştesi var bu aralar onu çok arıyormuş ve çocuğun eniştesine benim ile görüştüğünü falan söylemiş o kız.. baktı başına bela açacak o yüzden de anlatmış olabilir belki

20-25 gün önce tanıştık ve dün söyledi.. Dün epey uzun konuştuk telefonda ve laftan açtı söyledi. sanırım bir kaç gündür söylemek istiyordu da lafı nasıl açıp söylesem diyiordu... kız galiba "ben onlara senin kardeşinle görüştüm dedim, seninle görüştüğümü bilmiyorlar" diye tembihlemiş.. ve bu çocuğun eniştesi var bu aralar onu çok arıyormuş ve çocuğun eniştesine benim ile görüştüğünü falan söylemiş o kız.. baktı başına bela açacak o yüzden de anlatmış olabilir belki
Şimdi de enişteye mi sarmış kız? :KK57: Nasıl bir ilişkileri var bu kızla ya, hiç tekin gelmedi bana.

şu an da o kız ile ilişkimi kestim. görüştüğüm kişiden değil de başkasından duymuş olsaydım ayrılık sebebi olabilirdi ama şu an tanımaya devam edeceğim hayırlısı bakalım

Şimdi de enişteye mi sarmış kız? :KK57: Nasıl bir ilişkileri var bu kızla ya, hiç tekin gelmedi bana.
kız ile bunlar uzun bir ilişkileri olmuş 1 bucuk yıl kadar. tabi bu çocuk o sıralar ünivde okuyormuş tatilden tatile görüşüyorlarmış. çocuk ünvden mezun olmadan nişan yapalım falan dermiş çocuk ben atanmadan evlilik nişan durumları olmaz demiş ama ailesi ile kızı tanıştırmış. kız zaten çok sırnaşık biri hemen herkesle samimi olabilen biri. çocuğun akrabalarını da çıktıkları dönemde tanımış ya onlarla bağını koparmamış sanırım. ve şimdi de çocuğun eniştesini aramış ve eniştesigille samimi imiş. ve eniştesine benimle görüştüğünü bi ssevgilisi olduğunu söylemiş.

Back