• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer bizi tanıştıran kişi eski sevgilisiymiş...

princes_Pocahontas

♪♪KPSS hedef 85 net♪♪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
372
22
48
Muğla
Bizim komşumuza kaç yıldır gelen bir aile var ve o ailenin 2 kızı var. Komşumuza hep gelirler bende sadece o şekilde tanıyorum ve hiç konuşmuşluğum yoktu kızlarıyla. Ama annem konuşur sürekli... Bir gün küçük kızlarıyla komşuda gene karşılaşmış annem ve benim teyzemin oğlu var ona bir kız arıyoruz ve annemin aklına o kız gelmiş ve kıza kuzenimden bahsetmiş kızda tanışmak isterim demiş ve annem evden beni çağırdı komşuya gel birşey diyeceğim diye. Bende gittim. o kıza facebook tan kuzenimin resmini göstermemi istedi bende gösterdim kız beğendi kuzenimi ve tanışmaya karar verdi. Annemde bu aralar "evlen evde kalacaksın" diye bana sürekli söylenip duruyordu ve kıza dedi ki " varsa tanıdığın biri benim kızla tanıştıralım" dedi ve bende olmaz dedim. O kız da "bir tane arkadaşım var öğretmen bi arayıp sorayım tanışmak ister mi diye " dedi. Bende olmaz dedim biraz utandım ve aradılar çocugu. Çocuk tanışmak istemiyorum dedi ve kız ısrar etti tanış illa bir şey çıkmaz güzel kız tanış falan yaptı. Çocuk istemedi ben zaten istemiyordum çocukta öyle yapınca yüzüm kıpkırmızı oldu ve kız telefonu bana verdi ve ne olduğumu bilemedim ve konuştum mecburiyetten çok az konuştuk sonra kapattık. Kıza annem sordu "bu çocuğu nereden tanıyorssun" dedi ve o da "ben bu çocuğun erkek kardeşiyle 1 buçuk yıl kadar görüşmüştüm oradan tanıyorum çok iyi biridir" dedi. Sonra çocuk 2 gün sonra falan bana mesaj yazdı whatsapp dan. "merhaba nasıllsınız" diye. sonra konuşmaya başladık. Çok sıcak kanlı doğal biri ve görüşüncede elektrik aldım. Tabi bazı hoşuma gitmeyen hareketleri vardı ve burada da o yüzden geçen gün konu açmıştım hatta.. Ama o tavırlarının heyecandan olduğunu düşünüyordum ve tam ona ısınmaya başlamışken birşey öğrendim dün ve bunu bana kendisi söyledi. bilmen gerekiyor senden bir şey saklamak istemiyroum dedi. "O bizi tanıştıran kız, kardeşimin değil benim eski sevgilimdi" dedi ve ben şokaa uğradım. :( yani bizi tanıştıran eski kız arkadışnmıydı dedim. maalesef evet dedi ve çok üzüldüm. onunla hala neden görüşüyrsun dedim görüşmüyorum kendi arada arıyor dedi. zaten ayrılalı 1 yıl oldu dedi. Sizce bu kız beni neden onunla tanıştırmış olabilir? İnsan eski sevgilisini biriyle tanıştırır mı? Hem de uzun bir ilişkileri olmuş.... :( kafam çok karışık..

Kafasinda bitirmisse kiz neden olmasin? Siz olmazsa baksa biriyle olucak bu adam eninde sonunda.
Taniyin bence. Neden ayrilmislar iki taraftanda dinleyin.

Demekki kızın hiç bir duygusal bağı kalmamış
Erkek arkadasın sana söylemekle çok iyi yapmış . Bak ne diyeceğim bizm eşlerimizde mutlaka birilerinin eski sevgilisi oldu belkide bize açıklamamıs bilmdiğimiz bir segilisiyle bile içli dışlıyız . Bu öğretmen arkadaşın karakteri duruşu içine sıniyorsa bunu sorun etmemelisn.

Basligi okuyuca nasil yani dedim.
Kiz hala seviyor cocuk istemiyor bundan dolayi onun yakinlarinda olmasini istiyor olabilir.
Kac sene görüsmüsler?
Kiz tehlikeli bence.

arkadaşınızın yaptığı zaten tartışmasız çok çirkin
ama annenizinde tavrı hoş değil bence
bu şekilde başlayan ilişkiden hayır beklemek saçma olmaz mı
yani eski erkek arkadaşı olmasa bile birden bir telefon açılıyor, adam istemiyorum demesine rağmen, senin eline telefon tutuşturuluyor, konuşuyorsunuz falan
birbirlerine inat için sizinle oynamasınlar dikkat edin

Anneniz sevgili bulma sirketi falan mi kurmayi düsünüyor? O ne öyle kizi yigenine ayarlamaya ugrasiyor, sonra sizin icin, varmi tanidigin biri su bizim kizida everelim.... Nasil sacma davranislar bunlar? Üstüne kiz yalanci ve eski sevgilisini size ayarlamaya ugrasiyor... Vallah Teyzeoglunun basini yakmayin, bu kiz hic normal degil... Eski sevgilisiyle iletisim halinde kalabilsin diye size ayarlamak istemis olabilir, artik dörtlü takilinca ohhh keyif onda olurdu... Bence uzak durun, pek normal iliskiler degil bunlar...:KK14:

Son düzenleme:
Anneniz sevgili bulma sirketi falan mi kurmayi düsünüyor? O ne öyle kizi yigenine ayarlamaya ugrasiyor, sonra sizin icin, varmi tanidigin biri su bizim kizida everelim.... Basil sacma davranislar bunlar? Üstüne kiz yalanci ve eski sevgilisini size ayarlamaya ugrasiyor... Vallah Teyzeoglunun basini yakmayin, bu kiz hic normal degil... Eski sevgilisiyle iletisim halinde kalabilsin diye size ayarlamak istemis olabilir, artik dörtlü takilinca ohhh keyif onda olurdu... Bence uzak durun, pek normal iliskiler degil bunlar...:KK14:
anneme bende çok kızdım bu davranışından ötürü. Çok mahçup oldum hatta tanışmam arasa bile diyordum hiç olur gözüyle bakmadığım biriydi ve sonradan ciddileşince bana gerçeği anlattı şok oldum

Back