- 20 Nisan 2022
- 606
- 456
- 33
- Konu Sahibi kristalkupe
-
Genel olarak hayatımda fazla flört/sevgili oldu. Bu sebeple de kıyaslama yapma şansım oluyor. Diğerlerinden farklı tuttuğum özellikleri olsa da benim bildiğim kadarıyla hiç böyle bir muamele de görmemiştim bugüne kadar oyalayan yalan kıvıran. Belki de onlardan kötüydü. Bunu yavaş yavaş idrak edeceğim şu an mantıklı düşünemiyorumHerkes söyledi ki sana bunu; aranızda bi şey yoktu, yüzyüze bile gelmeden evlilik muhabbetleri dönmüştü ama aslında ne ilişki vardı ne bi şey, sonrasında da adam tamamen kesti attı, sen ısrarla 'birbirimize çok uygunuz, evlenmek istediğim kişi' diye tutturdun, baksana hâlâ aynı yerdesin, ondan iyisini bulamam falan demeler, yapma Allah aşkına.
Bu sefer karaktersizlik konusunda uzmanına denk gelmişsin bak hiç hissettirmeden, maskesini takmış. Bunu tabi o 4 aylık süreç için diyorum. Yoksa bahane bulup bulup 20 gün yazmaması zaten apaçık gösteriyor her şeyi.Genel olarak hayatımda fazla flört/sevgili oldu. Bu sebeple de kıyaslama yapma şansım oluyor. Diğerlerinden farklı tuttuğum özellikleri olsa da benim bildiğim kadarıyla hiç böyle bir muamele de görmemiştim bugüne kadar oyalayan yalan kıvıran. Belki de onlardan kötüydü. Bunu yavaş yavaş idrak edeceğim şu an mantıklı düşünemiyorum
Sınavlarım bitene kadar idare et beni diyordu. O yazmayınca ben de üstelemedim biliyordum o sıralar işleri vardı. Meğer o iki kişiyi idare ediyormuşBu sefer karaktersizlik konusunda uzmanına denk gelmişsin bak hiç hissettirmeden, maskesini takmış. Bunu tabi o 4 aylık süreç için diyorum. Yoksa bahane bulup bulup 20 gün yazmaması zaten apaçık gösteriyor her şeyi.
Aslında o ulaşılmazlık da insanda inada dönüşüyor ve görünürde hiçbir sorun olmadığı için yarım kalmışlık hissiyle beklenti içinde kalmış olabilirsin. Duyguların ona mı yoksa bu olayın yaşanmasına mı o da önemli.Sınavlarım bitene kadar idare et beni diyordu. O yazmayınca ben de üstelemedim biliyordum o sıralar işleri vardı. Meğer o iki kişiyi idare ediyormuş
Ahahhaha aynı bensin yaa. Çok sevdim seni Karadutlu, önceki konun da güzeldi. Gerçekten seni kendime benzetiyorum. Yalnız olmana da şaşırmadım, ben de öyleyimBu durum size ders olsun. Sizinle iletişimi 2 gün sebepsiz kesen birini hayatınızdan çıkarın.
Karşı tarafla empati kuruyorum. Biri var. Iletisimi koparmama rağmen benden vazgeçmiyor, beni bekliyor diye düşünüyorum. Derim ki , ya kendine saygısı yok ya da kimse bakmaz bu kıza o yüzden cepte.
Kadınları bu noktada anlamıyorum. Arkadaş, senin için emek harcamayan biriyle işin olmasin. Yoluma güller dökmeyecekse adam yoluma çıkmasın bi zahmet.
Böyle düşündüğüm için gerçi 2 senedir yalnızım ama olsun.
Süperrr çok sevindimBiliyorum nefes almak bile şu an yüreğine ağır geliyor . Sanki olduğun yere sığamıyorsun. Ancak bilmeni isterim ki hepsi bir gün geride kalıyor ve sende yoluna bir başkasıyla devam ediyorsun ve de geçmişindeki kişi için iyi ki olmamış diyorsun .
Yaşadıklarının bir benzerini yaşamış ve şuan 9 aylık geçmişe iyi ki olmamış diyip her gün iyi ki hayatında diye dua eden biri olarak yazıyorum bunları ! Rabbim gönlüne göre en güzelini nasip etsin
Merak etme , bu çıtayı aşabilen bir adamla bir ömür huzuru bulacaksın. Saçma sapan tiplerle vakit harcamaktan iyidir.Bu durum size ders olsun. Sizinle iletişimi 2 gün sebepsiz kesen birini hayatınızdan çıkarın.
Karşı tarafla empati kuruyorum. Biri var. Iletisimi koparmama rağmen benden vazgeçmiyor, beni bekliyor diye düşünüyorum. Derim ki , ya kendine saygısı yok ya da kimse bakmaz bu kıza o yüzden cepte.
Kadınları bu noktada anlamıyorum. Arkadaş, senin için emek harcamayan biriyle işin olmasin. Yoluma güller dökmeyecekse adam yoluma çıkmasın bi zahmet.
Böyle düşündüğüm için gerçi 2 senedir yalnızım ama olsun.
Valla çok iyi görüyordum tam şerefsizmiş. He bir de bi gün konuşuyorduk benim WhatsApp bilgilerim hep kişilerimdir diyordu. Şimdi profil resmi yapınca herkese açık yapmış hepten gözüme sokarcasınaŞerefsiz çok, üzülmeyin
Adam karaktersizmiş sizinle ilgili bir durum yok. Yarın öbür gün yenisine de yapar aynı şeyi.Kendinizi değersiz hissetmeyin.Ben de bundan kötüsünü bulamazsınız diye düşünüyorumondan iyisini bulabileceğimi düşünemiyorum.
Tabi ki ben ilahi adalete inanıyorum . Bu arada mesajım eksik olmuş 9 aylık evliyiz :)Süperrr çok sevindimbi böyle hikayeler gördükçe umutlanıyorum bir de diyorum ki onlar üzüyor onlar mutlu, ilahi adalet diye bir şey yok. Üzülsem de iyi ki bunlar olmuş şimdi çok mutluyum diyemedim hala.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah en iyisi olur.Daha çok bağlanıp aşık olmadan, ilişki ilerlemeden bitmesi iyi olmuş. Böyle tipleri de anlamıyorum. Görüşmek istemiyorsan açık açık söyle. Olabilir yani. Karşındakine umut verip bekletmek neden? Ama böyle davranması çok terbiyesizce.
Kimse kimsenin maymunu değil. İnşallah ileride çok beyefendi biri çıkar karşınıza. İyi ki olmamış dersiniz :) Sevgilerimle.
Bu yorumun yarısını okumuşum. Onla olan kadını dünyanın en şanslı kadını görüyordum hatta kaptı valla adamı helal olsun diyordum. Ama allah beni kurtardı bence de şimdi bunu zor söylüyorum ama zamanla idrak edeceğim. Son zamanlarımızda bile nasıl iyiydik yine de. Benle bir o kızı da kandırmış. Üstüne onla sevgili oldu. Beni böyle şeye alet etti ama en azından devam etmedi bu kadarlıktı benimle oynaması. Gerçi şuna da inanmıyorum bi adam gerçekten severse o kişiye düzgün oluyor. Yani şimdi benimle vakit geçirdi, sevdiği insanı bulunca bana vakti olmayan depresyonda olan adam bak bakalım onunla nasıl ilgileniyor ne sürprizler yapıyorAllahını seversen , sana ne oldu? Alt tarafı çok çok 2-3 aylık sümüklü bi flört. 2 çocuğunla terkedilmiş gibi konuşma. Asıl o kadın ziyanda şimdi, sevgilisi tam bir maymun, bir dalı tutmadan elindeki dalı bırakmayan bir kişilik. Şu tipi kornişona benzeyen herifleri bu kadar yükseltirseniz kendilerini bişey sanarlar, daha çok yolda bırakılırsınız. Son şans muamelesi etmeyin şunlara
Valla ilk defa böyle kibarcık kibarcık bi kız oldum zaten. Daha önce yanlış bir durum mu gördüm çat çat söylerdim. Ama bu biraz daha olgun biri öyle carlayamazdım. Sonra zamanla rahatsız olduğum noktaları söylemeye başlayınca noluyor sana böyle demeye başladı. Çünkü hep melek yüzümü görmüşTabi ki ben ilahi adalete inanıyorum . Bu arada mesajım eksik olmuş 9 aylık evliyiz :)
Sadece önce kendine değer vermeyi unutma olur mu :) yok şöyle yapayım üzülmesin böyle olursa olmaz diyip hesaplar yapma . Yaptıkça karşındaki senin değerini az görüyorlar .
Duygularım o kişiye ve o güzel hislere. Hani bazen geçmişte insanları değil de aslında o günleri o yaşları özlersin ya, benim tam tersi o günleri değil de sadece o kişiyi özlemek. Aman böyle diyince bile kızıyorum şu an kendime. Beni başkasına tercih etmiş varlığından bile haberdar olmak istemiyorum bu saatten sonraAslında o ulaşılmazlık da insanda inada dönüşüyor ve görünürde hiçbir sorun olmadığı için yarım kalmışlık hissiyle beklenti içinde kalmış olabilirsin. Duyguların ona mı yoksa bu olayın yaşanmasına mı o da önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?