Meğer başka biri varmış

Genel olarak hayatımda fazla flört/sevgili oldu. Bu sebeple de kıyaslama yapma şansım oluyor. Diğerlerinden farklı tuttuğum özellikleri olsa da benim bildiğim kadarıyla hiç böyle bir muamele de görmemiştim bugüne kadar oyalayan yalan kıvıran. Belki de onlardan kötüydü. Bunu yavaş yavaş idrak edeceğim şu an mantıklı düşünemiyorum

Bu sefer karaktersizlik konusunda uzmanına denk gelmişsin bak hiç hissettirmeden, maskesini takmış. Bunu tabi o 4 aylık süreç için diyorum. Yoksa bahane bulup bulup 20 gün yazmaması zaten apaçık gösteriyor her şeyi.

Sınavlarım bitene kadar idare et beni diyordu. O yazmayınca ben de üstelemedim biliyordum o sıralar işleri vardı. Meğer o iki kişiyi idare ediyormuş

Sınavlarım bitene kadar idare et beni diyordu. O yazmayınca ben de üstelemedim biliyordum o sıralar işleri vardı. Meğer o iki kişiyi idare ediyormuş
Aslında o ulaşılmazlık da insanda inada dönüşüyor ve görünürde hiçbir sorun olmadığı için yarım kalmışlık hissiyle beklenti içinde kalmış olabilirsin. Duyguların ona mı yoksa bu olayın yaşanmasına mı o da önemli.

Bu durum size ders olsun. Sizinle iletişimi 2 gün sebepsiz kesen birini hayatınızdan çıkarın.

Karşı tarafla empati kuruyorum. Biri var. Iletisimi koparmama rağmen benden vazgeçmiyor, beni bekliyor diye düşünüyorum. Derim ki , ya kendine saygısı yok ya da kimse bakmaz bu kıza o yüzden cepte.

Kadınları bu noktada anlamıyorum. Arkadaş, senin için emek harcamayan biriyle işin olmasin. Yoluma güller dökmeyecekse adam yoluma çıkmasın bi zahmet.

Böyle düşündüğüm için gerçi 2 senedir yalnızım ama olsun.

Ben seni anlamıyorum ya, yüz yüze gelmediğin adam için hala üzülüyor olmana gerçekten anlam veremiyorum. Ya hiç mi anormal gelmedi, senin suratını kanlı canlı görmeden seninle evlilik düşüncesi muhabbeti yapması? Hayır bu aşırı anormal bişey ya.

Ahahhaha aynı bensin yaa. Çok sevdim seni Karadutlu, önceki konun da güzeldi. Gerçekten seni kendime benzetiyorum. Yalnız olmana da şaşırmadım, ben de öyleyim Gel arkadaş olalım

Süperrr çok sevindim bi böyle hikayeler gördükçe umutlanıyorum bir de diyorum ki onlar üzüyor onlar mutlu, ilahi adalet diye bir şey yok. Üzülsem de iyi ki bunlar olmuş şimdi çok mutluyum diyemedim hala.

Merak etme , bu çıtayı aşabilen bir adamla bir ömür huzuru bulacaksın. Saçma sapan tiplerle vakit harcamaktan iyidir.

Bunu demek pek hoş değil ama demiştim başkası olduğunu.. Şimdi bir süre üzüleceksiniz kızacaksınız ama zamanla geçecek merak etmeyin. İnşallah karşınıza gerçekten iyi biri çıkar.

Daha çok bağlanıp aşık olmadan, ilişki ilerlemeden bitmesi iyi olmuş. Böyle tipleri de anlamıyorum. Görüşmek istemiyorsan açık açık söyle. Olabilir yani. Karşındakine umut verip bekletmek neden? Ama böyle davranması çok terbiyesizce.
Kimse kimsenin maymunu değil. İnşallah ileride çok beyefendi biri çıkar karşınıza. İyi ki olmamış dersiniz :) Sevgilerimle.

Süperrr çok sevindim bi böyle hikayeler gördükçe umutlanıyorum bir de diyorum ki onlar üzüyor onlar mutlu, ilahi adalet diye bir şey yok. Üzülsem de iyi ki bunlar olmuş şimdi çok mutluyum diyemedim hala.
Tabi ki ben ilahi adalete inanıyorum . Bu arada mesajım eksik olmuş 9 aylık evliyiz :)

Sadece önce kendine değer vermeyi unutma olur mu :) yok şöyle yapayım üzülmesin böyle olursa olmaz diyip hesaplar yapma . Yaptıkça karşındaki senin değerini az görüyorlar .

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah en iyisi olur.
Kesinlikle öyle. Aylar yıllar devam etseydik düşünemiyorum. Daha önce de çok olmuştu ama böyle etkilemiyordu
Çok saygısızlık gerçekten. istemiyorsan açıklama yap gideni zorla tutacak değiliz. o benim numaramı silip sessizce gittiğinde ben ona uzun bir mesaj atmıştım burda baya tepki gösterildi. Ama dediğim gibi böyle tipler bir süre sonra yoklamaya geliyor. Mesaj atıp giderayak tavrımı belli etmiş olayım da bir daha uğramaya cesareti olmasın dedim.

Bu yorumun yarısını okumuşum. Onla olan kadını dünyanın en şanslı kadını görüyordum hatta kaptı valla adamı helal olsun diyordum. Ama allah beni kurtardı bence de şimdi bunu zor söylüyorum ama zamanla idrak edeceğim. Son zamanlarımızda bile nasıl iyiydik yine de. Benle bir o kızı da kandırmış. Üstüne onla sevgili oldu. Beni böyle şeye alet etti ama en azından devam etmedi bu kadarlıktı benimle oynaması. Gerçi şuna da inanmıyorum bi adam gerçekten severse o kişiye düzgün oluyor. Yani şimdi benimle vakit geçirdi, sevdiği insanı bulunca bana vakti olmayan depresyonda olan adam bak bakalım onunla nasıl ilgileniyor ne sürprizler yapıyor

Valla ilk defa böyle kibarcık kibarcık bi kız oldum zaten. Daha önce yanlış bir durum mu gördüm çat çat söylerdim. Ama bu biraz daha olgun biri öyle carlayamazdım. Sonra zamanla rahatsız olduğum noktaları söylemeye başlayınca noluyor sana böyle demeye başladı. Çünkü hep melek yüzümü görmüş

Duygularım o kişiye ve o güzel hislere. Hani bazen geçmişte insanları değil de aslında o günleri o yaşları özlersin ya, benim tam tersi o günleri değil de sadece o kişiyi özlemek. Aman böyle diyince bile kızıyorum şu an kendime. Beni başkasına tercih etmiş varlığından bile haberdar olmak istemiyorum bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…