anladım cnm çok teşekkür ediyorum ilgin için rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşİlk hamileliğimde sonuna kadar ayfer hanımdaydım. Şimdi 2.kez hamileyim. O hastaneyi bıraktım, gaziosmanpaşa da bir doktora gidiyorum canım.
anladım cnm çok teşekkür ediyorum ilgin için rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Normal doğum 1100 -1400 arası sezeruan 1600-1900 arasiydi sanırım doktordan doktora değişiyor bende orada düşünüyorum doktor arama cabasindayimGüncel doğum fiyatlarındaki bilen var mı
Günseli hoca artık doğum takibi yapmıyor malessf bugün kalp atışı için gittim bir kontrole daha gel ondan sonra artık biz takip edemiyoruz dedi 3. Aya kadar bakıyor malesef çok üzüldüm şimdi orda kime güvenip gidicem bilmiyorum valla yaGünseli Özdemir canım. Ben aşılamayla gebe kaldım doktorumla devam ettim doğuma kadar
Günseli hoca artık doğum takibi yapmıyor malessf bugün kalp atışı için gittim bir kontrole daha gel ondan sonra artık biz takip edemiyoruz dedi 3. Aya kadar bakıyor malesef çok üzüldüm şimdi orda kime güvenip gidicem bilmiyorum valla ya
Saol canım araştırdım ama diğerleri için pek iyi şeyler yazılmıyor açıkçası ben Günseli hocaya ne vakit aradiysam hep cevapladı hep ulaşabildim hep beni rahatlattı onun için o hastaneye gidiyordum kafama göre birini bulamazsam zaten hastaneyi değiştireceğim mecburen zaten uzak birazHadi ya üzüldüm. Hastanenin almış olduğu bi karardır tedavili hastaların randevuları için. Önerebileceğim bi doktor da yok bilgim olmadığı için. Hamilelik biraz biraz için kafa rahatlığı isteyen bi dönem inşallah içine sinen bi doktorla devam edebilirsin. Sağlıkla al kucağına
Saol canım araştırdım ama diğerleri için pek iyi şeyler yazılmıyor açıkçası ben Günseli hocaya ne vakit aradiysam hep cevapladı hep ulaşabildim hep beni rahatlattı onun için o hastaneye gidiyordum kafama göre birini bulamazsam zaten hastaneyi değiştireceğim mecburen zaten uzak biraz
Yaa gerçekten mi o gün ayak üstü konuştuk 3. Aydan sonra başkasına yönlendirebiliriz dedi burda seni kim bize yolldiysa bende kendim direk size geldim dedim bende bu ay sonunda tekrar gidicem o zaman net olarak konuşurum çok sevindim ya bende kendisine devam etmek istiyorum çünküBen günseli hanımdan okadar memnumum ki anlatmakla bitmez. 3. Ayım bitti o bize söyledi bana bağlı kalmayabilirsiniz. 3 ay hastalarımı gözümün önünde tutuyorum diye ama ben size gelmek istiyorum dedim kapımız açık dedi ve pazartesi gidicem 4. Ayım takip yapıyo yani nasipse doğumu da onunla istiyorum.
Mrb, doktor secnissindir muhtemelen ama yine de cevap vermek istedim ben nagehan hanima gidiyorum:) ilgi alakası çok güzel, enerjisi çok güzel. Ama ulasmak cok zor. Programi surekli degisiyor. Bu hafta ikincu kez gelisim ve ulasamdim su an baska bi dr beni kontrol ediyor sirada bekliyorum. 38. Haftamdayim hala telefonunu vermedi ama önümüzdeki hafta istiycem.. sadece bu yoğunlugundan dolayı bi dahakine baska dr a gitmeyi dusunuyorum nasip olursa. Bir de normal yanlsi diye geldim ama, bebegimin kilosu çok olursa sezaryen olur diye ikidir söyledi. BilemiyorumCanım hala nagihan hanıma devam ediyormusun? İlgi alakası nasıl? Normal Doğum mu sezeryan taraftarı mı acaba? Bir de istediğin zaman telden ulaşabiliyor musun? Yardımcı olursan sevinirim çok kararsız kaldım dr bulamıyorum bir türlü
haatane kapi susu ve serbet veriyor ama ben kendin yapmistim kapi susunu. hastanenin suit odalari sahane diger odalar cok buyuk degil. ama hizmeti cok iyi canim. bwbekle ilgilenmeleri ameliyathane terrtemiz yepyeni heraey. dr sezeryan yaparken ben ameliyathaneyi suzdum vallaha bayildim. hemsire hasta bakici hepsi cok cok iyi.Merhaba arkadaslar hastanenin odalarını gezen oldumu acaba ikram koymak icin masalari varmi ve hastane bize lohusa serbeti ve kapi susu koyuyor diye duydum dogrumu
cok tatli olabilir ama acil a telefon sart. ben mesela ciler hanima gittim hmn telini verdi. 37+0 da suyum geldi aradim acilde nobetciyim dedi hemen doguma aldi beni. ve dofu. sonrasi kontrollerimi yapmadan da hastaneden ayrilmadi. dokrorundan hemen nu.arasini al benceMrb, doktor secnissindir muhtemelen ama yine de cevap vermek istedim ben nagehan hanima gidiyorum:) ilgi alakası çok güzel, enerjisi çok güzel. Ama ulasmak cok zor. Programi surekli degisiyor. Bu hafta ikincu kez gelisim ve ulasamdim su an baska bi dr beni kontrol ediyor sirada bekliyorum. 38. Haftamdayim hala telefonunu vermedi ama önümüzdeki hafta istiycem.. sadece bu yoğunlugundan dolayı bi dahakine baska dr a gitmeyi dusunuyorum nasip olursa. Bir de normal yanlsi diye geldim ama, bebegimin kilosu çok olursa sezaryen olur diye ikidir söyledi. Bilemiyorumama cok tatlı biri
Tesekkürler canım serbet icin normal bardak falanmi veriyorlar peki ona gore ben evden kucuk kahve yani kadeh bardaklar oluyorya onlardan gotururum oglum orda ameliyat oldu odasi falan cok buyuktu ama dogum katini bilmiyorum oyuzden sordum sagolhaatane kapi susu ve serbet veriyor ama ben kendin yapmistim kapi susunu. hastanenin suit odalari sahane diger odalar cok buyuk degil. ama hizmeti cok iyi canim. bwbekle ilgilenmeleri ameliyathane terrtemiz yepyeni heraey. dr sezeryan yaparken ben ameliyathaneyi suzdum vallaha bayildim. hemsire hasta bakici hepsi cok cok iyi.
Merhaba arkadaslar hastanenin odalarını gezen oldumu acaba ikram koymak icin masalari varmi ve hastane bize lohusa serbeti ve kapi susu koyuyor diye duydum dogrumu
Canım hala nagihan hanıma devam ediyormusun? İlgi alakası nasıl? Normal Doğum mu sezeryan taraftarı mı acaba? Bir de istediğin zaman telden ulaşabiliyor musun? Yardımcı olursan sevinirim çok kararsız kaldım dr bulamıyorum bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?