• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Merhaba arkadaşlar medipol megaya gidenler fiyat bilgisi verebilirler mi acaba? Doğum ücretleri ve muayene konusunda?
Beni daha önce duygu ışıl Gencer takip ediyordu 90 tl idi şuan 100 tl olmuş muayene ücreti fakat şuan sorunlu bir dışgebelik geçirdim Suna Özdemir'e muayene olmaya başladım bugün 220 tl muayene ücreti ödedim.arkadaşım bu hastanede sezeryan yapacak 2500 tl olmuş zam gelmiş güncel fiyatlar Bunlar

Unre cim şimdi gördm cvb için tşkederim.burda gititiğin tek dr mi ve memnunmusun .nasıl ilgisi.ulaşabiliyormusun isteyince.tşk ederim.

Unre cim şimdi gördm cvb için tşkederim.burda gititiğin tek dr mi ve memnunmusun .nasıl ilgisi.ulaşabiliyormusun isteyince.tşk ederim.
Doktor çok iyi ama tek sorun isteyince ulaşamıyorsun randevu bulamıyorsun çok yoğun bi doktor ben kaç kere acil olarak gittim ve hepsinde de başka doktora muayene oldum imkanım olsa idi kesinlikle doktorum yoğun olduğu için bırakır başka doktora giderdim

sevgili unre diğer dr.lar nasıl.neden acil gidiyorsun ağrınmı oluyor?
Bnm erken Doğum riskim var 32 haftalık gebeyim sancılarım kanamalarım çok oluyor onun için acil gidiyorum orada memnun duygu nagihan ve derya hanımdan çok memnun oldum

tşk ederim unre.peki şuan tahlil yad muyane sıklığın nedir.ve 2 doktor adı vermişsin hangisi denk gelirse onamı gidiyorsun .birde nst ye bağlandınmı?tşk ederim.

tşk ederim unre.peki şuan tahlil yad muyane sıklığın nedir.ve 2 doktor adı vermişsin hangisi denk gelirse onamı gidiyorsun .birde nst ye bağlandınmı?tşk ederim.
Asıl doktorum nagihan o olmayınca seni boş olan bi doktora yönlendiriyorlar nst ye her gittiğimde bağlanıyorum sancı için tahlillerde genelde sağlık ocağı kontrolünde yaptırıp götürdüğüm için hastaneden istemediler muayene de bnm durumum sıkıntılı olduğu için her hafta yada iki haftada bir oluyır

unre mrb.nasıl gidiyor medipol kontrollerin.dr kim.memnunmusun dr ve hastaneden .tecrübelerini merak ediyorum.forumda yorum yapan fazla kimse yok .ltf sende susma:)).

Konu başlığı çok dikkatimi cektii cookkk ucuz ucuz Etin yahnisi pek yenmiyor canım benim Doğumdan hemen sonra 10 hamileden 8 inin çocuğu hemen hemen kuvoz yüzü görüyor nerden mi biliyorum evladım 7 ay kuvozde kaldı

Nagihan hanimdan cok memnunum. Cok ilgili cok iyi bir doktor. Muayene ücreti ocak ta 80 di smdi gittim 100 olmus. Surekli fiyat artisi oluyor.

Ben Günseli hocaya gidiyorum tüp bebek doktorum telefonla istediğiniz zaman ulaşabiliyoruz tahlilleri falan da bazen ordan yolluyoruz mutlaka geri dönüyor sağolsun muayene 125 onun doğumda sezeryan 2500 normal 1500 dediler yar doç olduğu için sanırım ücretleri pahalı bira arkadaşım 6 ay önce Nagihan hanıma doğum yaptı sezeryan 1900 du

Ben Günseli hocaya gidiyorum tüp bebek doktorum telefonla istediğiniz zaman ulaşabiliyoruz tahlilleri falan da bazen ordan yolluyoruz mutlaka geri dönüyor sağolsun muayene 125 onun doğumda sezeryan 2500 normal 1500 dediler yar doç olduğu için sanırım ücretleri pahalı bira arkadaşım 6 ay önce Nagihan hanıma doğum yaptı sezeryan 1900 du

Aaaa günseli hocam yardımcı doçent mi olmuş :KK9: sağlıkla al kucağına inşallah :anneadayı: yazmadan geçemedim

Ben doktorumdan memnundum fakat hastane Den çalışanlardan hiç memnun kalmadım kesinlikle birdaha adımımı bile atmam

Ben doktorumdan memnundum fakat hastane Den çalışanlardan hiç memnun kalmadım kesinlikle birdaha adımımı bile atmam
Ne zaman doğum yaptınız acaba? Arkadaşım yeni doğan hemşirelerinden memnun kalmıştı bende doktorumdab memnunum inşallah sorun yaşamayiz

Ne zaman doğum yaptınız acaba? Arkadaşım yeni doğan hemşirelerinden memnun kalmıştı bende doktorumdab memnunum inşallah sorun yaşamayiz

Canım ben doğum yapalı 6 ay oldu sormak istediğin bişi olursa yardımcı olmaya çalışırım

Canım ben doğum yapalı 6 ay oldu sormak istediğin bişi olursa yardımcı olmaya çalışırım
Canım senin memnun olduğunu biliyorum bende laporoskopi oldum kadın doğum katında çok memnunduk biz arkadaşım doğum yaptı 5 ay önce hemsireler olmasa emziremezdim diyor memnun yani bende doğum sonrası için de iyi olduğu için orayı istiyorum senin doğumunu Günseli hoca yaptı dimi sezeryan mıydı ?

Canım senin memnun olduğunu biliyorum bende laporoskopi oldum kadın doğum katında çok memnunduk biz arkadaşım doğum yaptı 5 ay önce hemsireler olmasa emziremezdim diyor memnun yani bende doğum sonrası için de iyi olduğu için orayı istiyorum senin doğumunu Günseli hoca yaptı dimi sezeryan mıydı ?

Evet canım günseli hoca yaptı sezeryanı. Bebek hemşireleri gerçekten çok ilgili benim oğlum ısrarla emmedi ama sürekli bıkmadan uğraştılar.

Merhaba bende medipolün vatan kliniklerinde takipliyim fakat megada doğum yapmayı düşünüyorum dogumlara takipli olduğun doktor giriyor mu yoksa gece kim nöbetci ise o doktormu ilgileniyor. Ona göre doktor tercihi yapicam inşallah :)

Back