İyi geceler arkadaşlar doğum sonrası yazarım demiştim şükür bugün oğlumuzla geldik evimize
salı günü sezeryan için yatışım yapıldı. fiyat 2 gece 1900 uzman doktor fiyatı demiştim 300ünü anestezi için tahlil verdiğimizde 1600ü de yatış işlemleri yaparken verdik. herhangi bir ek ücret ödemedik çıkışta. ki ameliyat günü belirtmişti hastane paket harici yapılan işlemlerden para alınıyor diye. 2 gün kaldık spinal anestezi oldum şunu söyleyebilirim ki ameliyat ekibinden kaldığımız katta ki her görevli çok ilgili ve güler yüzlü davrandı. oğlum tembel çıktı emme konusunda ama hemşireler 2 gün pes etmedi her iki saatte yaklaşık 30-40 dakika emmese de emme çalışması yaptık sonrasında şekeri düşmesin sarılık olmasın diye mama takviyesi yaptık ama her 2 saate bu emme çalışmaları yapıldı özellikle bu benim memnuniyet noktam oldu çünkü deneyimsiz bir anneyim ve direkt mamaya geçilmemesi ve bana öğretilme ve bebeğime her seferinde bu işlemi uygulamaları hoşuma gitti sütüm olmasa da süt yok diyip mamaya geçmediler. sanırsam psikoloji herşey bu dönemde
yine doğum yapsam medipol mü derim kesinlikle he yine memnun olur muyum eğer hizmet hep buysa kesin memnun olurum.. ben çok araştırıp her yorumu okumuştum bu yorumu okuyup gitmeye karar veren olursa inşallah memnun olarak döner vebal almak istemem..