• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Çanım hazirana kadar esenlerde devam edip hala olmaz ise aşılamaya ğünseli hocaya gitmeye karar verdim doktordu ilaçtı vs hastaneyi yaklaşık ne kadar ödeme yaptınız

1250 hastanenin aşılama ücreti+ 80 lira muayene ücreti(tek seferlik veriliyor), ilaçlar için rapor çıkarmıştı hastane 30 lira rapor parası, 245+80 lira iğneler tutmuştu. hakkında hayırlısı olsun o zamana kadar nasip olur inşallah

1250 hastanenin aşılama ücreti+ 80 lira muayene ücreti(tek seferlik veriliyor), ilaçlar için rapor çıkarmıştı hastane 30 lira rapor parası, 245+80 lira iğneler tutmuştu. hakkında hayırlısı olsun o zamana kadar nasip olur inşallah
Anladım Can'ım inşallah eşimin çalıştığı bakanlığın orayla anlaşması var onunda faydası olur inşallah. Rabbim evladına ve sana sağlıklı ömür versin

Anladım Can'ım inşallah eşimin çalıştığı bakanlığın orayla anlaşması var onunda faydası olur inşallah. Rabbim evladına ve sana sağlıklı ömür versin

Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah

Merhaba bende 20 haftalık gebeyim şişli kolan hastanesine gittim bu zamana kadar doktorum pek ilgili değil ve doğum ücreti çok yüksek medipol hastanesine bende gitmek istiyorum ama burda bir çok yorum var ameliyathanedeki enfeksiyon durumu beni çok şiphelendirdi zaten eşim özel hastanede doğum yapmamı istemiyor birde böyle birşey yaşarsam silinde düşmem diye korkuyorum en yakın zamanda doğum yapan anneler benle irtibata geçebilirmisiniz.Tşk.

Medipol mega'da Özlem Kesiktaş Aydın'a giden var mı? Bu doktor hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Genelde Hale Lebriz, Suna ve Nagihan hanımın adı geçiyor Medipol de onun haricinde önerebileceğiniz doktor var mı? Çok yoğun oluyorkarmış çünkü hatta dün Nagihan hanıma randevu almıştım iptal oldu sezaryen ameliyatları varmış; 10 gun sonrasına anca sonraki randevu dedi. Yani kararsızım Medipole geçiş yapsam mı bilmedm. 35+2 deyim. Tavsiye lütfennn
Ayfer ozbek e gidiyorum memnunum bende

Hanımlar bende medipole gidiyorum nagihan hanıma. Evet randevular çok dolu. Randevu saatimin en az bir saat sonrası girebiliyorum muayeneye. Ama nagihan hanım çok ilgili çok memnunum bu yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum hiç.

benı aradı kendısı tahlıl sonuclarm için memnunum ılgılı guleryuzlu bı hanım .nagıhan hanıma almıstım ılk randevu ıptal oldu sureklı ıyı olmıcanı dusundum cok yogun oluyormus kendısı oyuzden ayfer hanımdayım smdılık ıyıyız:))

benı aradı kendısı tahlıl sonuclarm için memnunum ılgılı guleryuzlu bı hanım .nagıhan hanıma almıstım ılk randevu ıptal oldu sureklı ıyı olmıcanı dusundum cok yogun oluyormus kendısı oyuzden ayfer hanımdayım smdılık ıyıyız:))

bende memnundum hamilelik süresince. zaten doğumumu da kendisi yaptırdı. inşallah doğum gerçekleşene kadar memnun kalırsınız ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Kızlarrrr 12+1 haftalık hamileyim şuan nagihan hanıma gidiyorum ondan memnunum cok ilgili testler dışarıdan yapılınca kabul ediyor sorun olmuyor yapmıyor daha dogrusu ama şu ameliyathaneler miktop kaynıyo vs dıyen arkadaslar beni cok korkuttu sorunsuz doğuran yok mu hep sorunlu mı bu şekilde doğumlar şu an çöktüm yani
Canım hala nagihan hanıma devam ediyormusun? İlgi alakası nasıl? Normal Doğum mu sezeryan taraftarı mı acaba? Bir de istediğin zaman telden ulaşabiliyor musun? Yardımcı olursan sevinirim çok kararsız kaldım dr bulamıyorum bir türlü

İyi geceler arkadaşlar doğum sonrası yazarım demiştim şükür bugün oğlumuzla geldik evimize :KK200: salı günü sezeryan için yatışım yapıldı. fiyat 2 gece 1900 uzman doktor fiyatı demiştim 300ünü anestezi için tahlil verdiğimizde 1600ü de yatış işlemleri yaparken verdik. herhangi bir ek ücret ödemedik çıkışta. ki ameliyat günü belirtmişti hastane paket harici yapılan işlemlerden para alınıyor diye. 2 gün kaldık spinal anestezi oldum şunu söyleyebilirim ki ameliyat ekibinden kaldığımız katta ki her görevli çok ilgili ve güler yüzlü davrandı. oğlum tembel çıktı emme konusunda ama hemşireler 2 gün pes etmedi her iki saatte yaklaşık 30-40 dakika emmese de emme çalışması yaptık sonrasında şekeri düşmesin sarılık olmasın diye mama takviyesi yaptık ama her 2 saate bu emme çalışmaları yapıldı özellikle bu benim memnuniyet noktam oldu çünkü deneyimsiz bir anneyim ve direkt mamaya geçilmemesi ve bana öğretilme ve bebeğime her seferinde bu işlemi uygulamaları hoşuma gitti sütüm olmasa da süt yok diyip mamaya geçmediler. sanırsam psikoloji herşey bu dönemde :110: yine doğum yapsam medipol mü derim kesinlikle he yine memnun olur muyum eğer hizmet hep buysa kesin memnun olurum.. ben çok araştırıp her yorumu okumuştum bu yorumu okuyup gitmeye karar veren olursa inşallah memnun olarak döner vebal almak istemem..
Doktorun kimdi canım ? Tavsiye istiyorum ben de artık Doğum yapacağım hastane ve dr belirlemek istiyorum tıp merkezine gidiyorum şimdilik

evet gittim. detaylıca ilgilenmediğini düşünüyorum. çok asgari düzeyde. buna rağmen kendisi çok tatlı bir bayan. ama doktorluğunu tavsiye etmiyorum.
merhabalar cnm ben şuanda ayfer hanıma devam ediyorum ama aklımda çok karışık mesela ilgi derken nasıl olmalı bu bnm ilk gebeliğim ve ilk doktorum nasıl olacak anlayamadım

merhabalar cnm ben şuanda ayfer hanıma devam ediyorum ama aklımda çok karışık mesela ilgi derken nasıl olmalı bu bnm ilk gebeliğim ve ilk doktorum nasıl olacak anlayamadım

Bu kelimelerle çok bahsedilecek birşey değil aslında canım. Daha ilgili bir doktora gidince anlıyorsun. Benim de ilk gebeliğimdi. Bir şikayetim yoktu genel olarak iyiydim. Ama mesela hiç idrar testi yapılmadı, ilerleyen aylarda kan testi yapılmadı, tansiyon kontrolü olmadı. Ve ben gebeliğin sonunda çok üzücü şeyler yaşadım. Evet çok güler yüzlü bi doktor, iyi bir insan ama bence biraz pimpirikli olması gerekiyo doktorun. Herşeyi biz düşünemiyoruz, onun önceden fikir yürütmesi iyi olabiliyo. İmkanınız varsa başka bir doktor seçin derim.

Bu kelimelerle çok bahsedilecek birşey değil aslında canım. Daha ilgili bir doktora gidince anlıyorsun. Benim de ilk gebeliğimdi. Bir şikayetim yoktu genel olarak iyiydim. Ama mesela hiç idrar testi yapılmadı, ilerleyen aylarda kan testi yapılmadı, tansiyon kontrolü olmadı. Ve ben gebeliğin sonunda çok üzücü şeyler yaşadım. Evet çok güler yüzlü bi doktor, iyi bir insan ama bence biraz pimpirikli olması gerekiyo doktorun. Herşeyi biz düşünemiyoruz, onun önceden fikir yürütmesi iyi olabiliyo. İmkanınız varsa başka bir doktor seçin derim.
anladım cnm peki siz hangi doktora devam ettiniz ben doktor arayışı içerisindeyim ama içime sinenide bulamadım açıkcası ilk ona gittim diyede ona devam ediyorum

anladım cnm peki siz hangi doktora devam ettiniz ben doktor arayışı içerisindeyim ama içime sinenide bulamadım açıkcası ilk ona gittim diyede ona devam ediyorum

İlk hamileliğimde sonuna kadar ayfer hanımdaydım. Şimdi 2.kez hamileyim. O hastaneyi bıraktım, gaziosmanpaşa da bir doktora gidiyorum canım.

Back