Operatör doktor ( Muayene 60-80 tl )
Normal : 950 Sezeryan 1950
Yard. Doç. Dr ( Muayene 90 tl )
Normal : 1250 Sezeryan 2250
Doç. Dr ( Muayene 190 tl )
Normal : 1500 Sezeryan : 2800 tl canım
Ben de bu hastanede doktor tavsiyesi istiyorum.
Sağol canm. Tecrübeli arkadaşlar gidip memnun olanlar tavsiye verirler belki bekleyelim :)
Kucağına al canm inşallah sağlıkla. Ben daha çok başındayım. Tüp bebek yöntemiyle gebeyim. Hcg değeri ikiz gibi gösteriyor ama ultrasona girmeden belli olmaz. Peki senin şuanki doktorunda fiyatları aynı mı. Tüp bebek bölümünde siye değişmiyor değilmi. Genelde onlarında yüksek oluyor fiyatları çünkü. Özel çağırma 1000 tl miKızlar ben bu hastane de aşılama yaptırdım tüp bebek bölümünde günseli Özdemir de..
Sonra da onda devam ettim doktorumdan memnunum diğer doktorlar hakkında pek bilgim yok. Hastane olarak güzel.. Her doktor doğuma gelmiyor nöbetçi doktor yaptırıyor mesai dışı doğumları. Doğuma özel olarak gelirse doktorunuz +1000 lira demişlerdi..
Allah nasip ederse doğuma az kaldı doğumdan sonra da yazarım değerlendirme
Kucağına al canm inşallah sağlıkla. Ben daha çok başındayım. Tüp bebek yöntemiyle gebeyim. Hcg değeri ikiz gibi gösteriyor ama ultrasona girmeden belli olmaz. Peki senin şuanki doktorunda fiyatları aynı mı. Tüp bebek bölümünde siye değişmiyor değilmi. Genelde onlarında yüksek oluyor fiyatları çünkü. Özel çağırma 1000 tl mi500 falan neysede oda pahalıymış. Amaaan o aşamalara bi geleyimde nasipse düşünürüz gerisini sonra.
Anladm canm. Çok sağol verdiğin bilgiler için. Memnun kalmanada çok sevindim doktorundan. Zamanı geldiğinde tercih edebilirim. Şimdilik tüp doktorumda bi kalp atışını duyayım diyorum. Sonrası Allah kerim.Yok canım doktorun uzman, doçent olmasına göre değişiyor fiyatlar.. Tüp bebek bölümünde 2 doktor vardı teki ayrıldı şuan zaten benim doktorum var o da uzman. Zaten muhasebeye gittiğinde doktorunu in adını verdiğinde ona göre veriyorlar fiyatları.. Benim doktorum mesai harici gelmiyor nöbetçi doktor için de rahat ol hepsi bu hastanenin kendi uzman doktoru dedi bana ama biz yine de mesai saatinde doğurma duası ediyoruzŞaka bi yana sağlıkla gelsinler inşallah..
Seninde sağlıkla büyüsün/büyüsünler inşallah zaman geçiyor çok şükür..
Benim arkdasim medipolde dogum yapti,dogumdan sonra 1000 tl istemisler,tahlil vs demisler,bende gitmeyi dusundum vazgectim o hastaneden ,annemlerde orda oturuyor hastanenin yaninda hemen ama vazgectim
Simdi kendi dr,umdan cokkk memnunum,her aradigimda tlf larima bakiyor,gitmeme gerek kalmiyor bisiler icin,birkac dr,a gittim hiç biri telefon nosunu bile vermedi, cokkk babacan iyi niyetli ,abi gibi,aileden biri gibi davraniyor butun hastalarına iyiki tanimisim bu harika insani diyorum
Benim arkdasim medipolde dogum yapti,dogumdan sonra 1000 tl istemisler,tahlil vs demisler,bende gitmeyi dusundum vazgectim o hastaneden ,annemlerde orda oturuyor hastanenin yaninda hemen ama vazgectim
Simdi kendi dr,umdan cokkk memnunum,her aradigimda tlf larima bakiyor,gitmeme gerek kalmiyor bisiler icin,birkac dr,a gittim hiç biri telefon nosunu bile vermedi, cokkk babacan iyi niyetli ,abi gibi,aileden biri gibi davraniyor butun hastalarına iyiki tanimisim bu harika insani diyorum
Kızlar hastahane büyük ve temiz ama maalesef ki aynı şeyi ameliyathaneler için söyleyemeyeceğim. Çünkü çok fazla enfeksiyon vakası ve mağduru var. Ben de o mağdurlardan birisi idim ve ciddi oranda mikrop kapmıştım. Böbreklerim ve ciğerlerimi kaybediyordum az kalsın. Üstüne bi de kol gibi fatura çıkardılar bana. Sonra ortada bir yerde buluşup ödettiler. Aksi halde taburcu da etmiyorlar.
Doktorları iyi. Muayeneye falan gidin ama sakın ameliyat olmayın derim ben. Tabii bu benim tecrübelerimle sabit fikrim.
Gebeliğin hayırlı olsun dilerim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Lebriz hanıma şubat ayında tüp bebek yöntemiyle gebe kaldığımda gittim. 7 haftalık bebeğim gelişmemiş kalbi durmuş ama bunu kendisi bir türlü farkına varamadı beni sürekli oyaladı. 1 hafta sonra gel küçük bu bebek diyip durdu. 1 hafta sonra gittiğimde niye şimdi geldin ben sana haftaya gel demiştim diye tersledi. Bende dedim ki bugün sizin sabahtan ameliyatınız vardı ve beni bu yüzden bu satte çağırdınız dediğimde sesini çıkaramadı. Varmıydı ameliyatınız dedim evet dedi ee dedim. Neyse yine baktı geçen haftaki ölçtüğü crl boyuyla aynı şeyi söyledi. Dedim ki geçende böyle söylediniz bu sefer yanındaki yardımcılarına kızdı yanlış şeyi anlamışsınız ben onun boyutunu söylemedim dedi falan. Çok yüksek sesle konuşuyor dışarıda bekleyen insanlarda rahat duyuyor. Dominant bir kadın. Sırf yard.doçent infertilite üzerine çalışması var diye gittim. Sonuçta zor bulduğum bi bebekti. Aynı gün kendi tüp bebek doktoruma gittim ve kalp atışı yok 1 hafta öncesinde kalmış bebeğim kürtaj oldum. Belki benim şansımaydı bilmiyorum. İnşallah memnun kalırsın. Şimdi yine gebeyim daha çok yeni. Hastane çok mükemmel. Büyük ihtimal oraya gideceğim ama kesinlikle farklı bir doktora. Bol şans dilerim.
Çok geçmiş olsun. Benden ilerideydi hamileliğiniz doğum yaptınız mı? Doğum da mı oldu bunlar?
Yaşadıklarınız kötü olmuş tekrar tekrar geçmiş olsun. Ya benim şansım ya da sizin şansızlığınız hangisi bilmiyorum ben 1,5 sene önce ameliyat oldum çok rahat geçti o süreç. Sonrasında hastane olarak memnun kaldığım için orası tercihim oldu. İnşallah böyle kötü tecrübem olmaz çok üzüldüm ameliyat zorlu bi süreç bi de olumsuzluk yaşamak üzerine daha kötü. Ek fatura da cabası olmuş
Valla hastahane güzel doktorlar iyi ama ameliyathane mikrop kaynıyor. Ben orda iken 2-3 hasta daha vardı doğum sonrası enfeksiyondan dolayı gelmiş olan. Çok fazla enfeksiyon vakası olduğunu da sonra sonra öğrendim.
Yeterince araştırmamaışım hastahaneyi. Doktorları iyi , onlara bişey diyemem. En azından gittiğim doktor Suna Hanım karakter olarak da tecrübe olarak da oldukça iyi.
Hastahanenin bir diğer eksisi de hala daha neneden kalma ultrason cihazları kullanmaları. Mesela acıbadem de ultrasonda bebeğiniz karşınızda gibi renkli ve 3-4 boyutlu görüyorsunuz, burda siyah beyaz ve seçilmiyor. Teknoloji ultrasonda vasat. Ama radyoloji ve bazı bir kaç bölümde nirvana :)
iyi dileklerin için teşekkür ederim. Senin doğum ne zaman yaren92
Düşündüm onuda ama çok yoğun biriymiş. Neden tırsıyosun peki :)Suna Hanım ı tavsiye ederim. Gerçekten iyi bir doktor. 190 lira ücreti. doğumu da 2800. ama ben o hastahanenin ameliyathanelerinden tırsıyorum
Ultrason konusunda katılıyorummaddi olarak acıbadem el vermez ama şöyle diyim önceki gittiğim küçük bi özel hastane var fiyat olarak daha uygun oranın da usg cihazları aynı şekilde çok güzel
Düşündüm onuda ama çok yoğun biriymiş. Neden tırsıyosun peki :)
Çok pardon canm yukarıda açıklamışsın görmeden yazdım çok çok geçmiş olsun. Üzüldüm. Bir daha yaşamaman dileğiyle. Bende tırstım şimdi.Şöyle söyleyeyim o zaman;
Suna hanım muayene 190 tl idi
elif ganime -ACIBADEM 120 tl idi
ben sadece doktor yüzünden o hastahaneyi tercih ettim.
Ama doğum ücretleri arasında ciddi fark var.
7000 epidural sezeryan acobademde, 2800 de medipol de
Şöyle söyleyeyim o zaman;
Suna hanım muayene 190 tl idi
elif ganime -ACIBADEM 120 tl idi
ben sadece doktor yüzünden o hastahaneyi tercih ettim.
Ama doğum ücretleri arasında ciddi fark var.
7000 epidural sezeryan acobademde, 2800 de medipol de
İşte olay doğumda toplu fiyat katliamı
Birde suna hanım yardımcı doçent galiba benim doktorun fiyatları biraz daha uygun. Gönül ister herkesin imkanı olsun en iyisinden faydalansın gerçi ben doktorumdan memnunum dediğim gibi inşallah kötü bi tecrübem olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?