günaydın canım. maalesef hala karar veremedik biz :))) 33 haftalık oldu bebiş hala ismi yok :))))))) sana birşey soracağım, medilife NST için ek ücret istiyor mu ? yoksa muayene ücretine dahil mi ediyor ?
hayır canım neden zararlı olsun hepsi bitkisel şeyler çocuğun gazdan çatlaması dahamı iyisen kimseyi dinleme herkes bişey söyler. en iyisi zaten ilk kontrolünüzde dr gerekli olan herşeyi söyler takma kafana.
buarada zeynepcim cok tesekkur ederim.biskuvi gercekten cok iyi geldi.artik sut sorunum yok Allaha sukur.baya sutum oluyo.cok saol:)
canım benim bir faydam olduysa ne mutlu bana:)boza ve burçakta malt var onun içinde sütü artırıyor piyasadaki vitamalt vs içecekler gibi.hemde barsaklarını çalıştırıyor aynı zamanda içindeki yulaf sayesinde.benim kardeşim de dr ama jinekolog değil o söyledi banada eşine doğumdan sonra denemişti onlarda.birde bulgur pilavı çok süt artırıyor aklınızda olsun sütünüz uykunuz bol,gazınız az olsun bitanem:)
amin cnm:)tekrar teşekkürler.gerçekten çok yardımcı oldun.sütüm cidden çok azdı.bisküvi gerçektende çok iyi oldu bnm için.nehirimin şimdi karnı iyicene doyuyor.bnmde içim rahat senin sayende
ikinizede afiyet olsun canım havalar serinleyince birde bozayı dene bak o zaman hiç tutamayacaksın sütlerini
slm arkadaşlar bende 12 haftalık haöileyim ve selda hanıma gidiyorum beylikdüzü medilife a çok iyi güleryüzlü şeker bi dr. aksilik olmadığı sürece normal doğumdan yana şimdilik hiç bi probelm yok perşembe günüde 2 li testimi yaptırdım salı günü alıcam sonucu inşallah temiz çıkar onada 48 lira verdim Rabbim herkese sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
Selda Hanım'a ulaşmak için cep numarasını kullanabilirsiniz. Bana kendisi vermişti. Çok şükür 7. aydayım ve bir kere lazım oldu. Benim illa onunla görüşmeme gerek yoktu ama sesini duymadan içim rahat etmedi. Her zaman her soruya cevap veriyor, yeter ki müsait olsun.
ben ilk öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim hemen tam kan tahlili ve idrar kültürü istediler yaptırdım çok şükür bişiy çıkmadı sadece az bişey kansızlığım var sanırım o da demir ilaçlarıyla düzelir daha sonra ultrason kontrollerimi oldum hep selda hanım 11-14 hafta arası 2li test dedi geçen perşembe yaptırdım 12 haftalıktım tam çarşamba alıcam sonuçları inşallah temiz çıkar Rabbim o günleri göstersin bize inşallah hiç canını sıkma 2li testle yaptırabilirsin tam kan sayımınıda istersen cep nomu da verebilirim bişeye kafan takılırsa konuşmak isterrsen asuman adım
teşekkür ederim arkadaşım yardımcı oldun hastanedende söylediler aynı anda olur diye ama
baktım seninle haftalarımız yakın bi sorayım dedim aslında bu kadar takıntılı değildim ama bebeği öğrendikten sonra herşeyi kafama takar oldum :)
seninde inşallah test sonuçların ter temiz çıkar dua edicem sana çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?