Çatlaklar Medicassol,Acnelyse Krem,Evigen Ampul ile ÇATLAKLARA SON!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
sadece madecassol kullansak işe yararmı kızlar acnelyse çok kötü tahriş yapti bende

acnelysin kalçamda bıraktığı leke hala duryo aman ha sakın sakın sürmeyin onu çöpü boyladı çoktan krem ama leke kaldı kahverengi 2-3tane fındık kadar büyüklükte aynı zararı sizde yaşamayın benım gibi olmayın en iyisi yağlar zarar vermıyo cildimize sonuç alamasakta ki bu kişiden kişiye değişyo hasar bırakmıyo en azında ne varsa şu yağlarda var valla önce inanmıyodum ama artık inanıyorum bu acnely felaketinden sonra bana yaramadı sonuç almayı bırakın başta hasar verdi yada kullanamadım iyice neyse demem o ki kullanmayı düşünen barı önce çok azcık bi bölgesine sürsün değişime göre bölgeye karar versin umarım herkes öyle veya böyle bi çözüm bulur sevgiler

benm çatlaklarım derin içe doğru değil sadece çizgi şeklindeler umarım bi faydasını görürüm hatta dokunduğunda farkedilmiolar sizzce faydası olurmuu :26:

ayrıca bazı arkadaşlar 3haftada azaldı bazılarıda işe yaramadı yazmış bence bu çatlakların derinliğine bağlı olabilir bende aldım bugn kullanmaya başlıycam size yazıcam sonuçları bnm popomda var ergenlikten kalma 20 yaşındayım henüz ve 48 kiloyum :KK70: komik ama acı bir gerçek ergenlikte çok zayıftım onun içinoldu sanırım

Selam arkadaşlar. 30 sayfayıda sabırla okudum ama farklı yorumlar yazan arkadaşlar olmuş. Bu kremleri göğüsteki çatlaklar için kullanabilirmiyiz acaba? Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım...Benim çatlaklar neredeyse 12-13 senelik ergenlikten kalma malesef... :KK43: Ayrıca çoğu arkadaş Medicassol ve Acnelyse kremi kullanmış sadece, Evigen ampulü ne ara kullanacağız. Bi arkadaş haftada 2-3 kez yazmış ?

war çocuğu ama doumdan öncede çatlakları wardı onun baya bi incelme oldu diyor bende denicem işte sende gelişmeleri yaz ceydacım

slm.2 haftadır düzensizde olsa kullanoyrum sonuçlar şimdiden harika.Ewet kaşıntı ve soyulma oluyor onu dindirmek içinde yanı sıra nemlendirici sürüyorum sanırım doğum çatlaklarından büyük ölçüde kurtulucam darısı başınıza :KK34:

öncelİkle merhabalar:)
benİmde üst bacak İçİmde var cok İnceler ama olmasın lstıyorum tabİ.bacak İçİnde kullananlarda leke yapmıs sanırım.onlar gectİ mİ ve de acnelyse yerİne başka bİr soyucu krem kullansak? Mesela expİgment ve madecassol uygulasak aynı sonucu alamaz mıyız? Bende bu aksam baslıcam bİ terslİk olursa baska bİ soyucu kremle devam etmeyİ düsünüyorum.:KK4:

bende başladım sabah madecassol akşam acnelysn kullanıyorum henüz soyulma olmadı az sürüyorum heralde ama fayda olabilir diye düşünüyorum madecassol sıkılaştırıyo çünkü:97:

Kızlar ben Madecassol,Acnelyse ve Hametan Kremlerini bir kaba bosalttım Hergün günde 1 kere sürüyorum Bazen 2 kere
Yaklasık 1 1.5 Ay oldu Ve azalma oldu çatlaklarımda inanın tavsiye ederim bende.Kırmızı oLanlar beyazladı silik duruyor :97:

Kızlar ben Madecassol,Acnelyse ve Hametan Kremlerini bir kaba bosalttım Hergün günde 1 kere sürüyorum Bazen 2 kere
Yaklasık 1 1.5 Ay oldu Ve azalma oldu çatlaklarımda inanın tavsiye ederim bende.Kırmızı oLanlar beyazladı silik duruyor :97:

ne güzel ya sevindim senin adına benimkiler beyaz ama genede umudum var:KK61:

bende çok methini duydum madecassol ve acnelysenin. son çareydi benim için çünkü. çok ürün denedim param da boşa gitti. ama bu kadınlar için öyle büyük bir problem haline geldi ki çaresiz her şeyi deneyip duruyoruz bir ümit. madecassol ve acnelsy bir bakımı da ucuz oldukları için beni cezbetmişti. yaklaşık bir yıl önce denedim . bu konuda çok yorumlar olmuştu genellikle hep olumlu yorumlar. bendeki etkisi diğer herkeste olduğu gibiydi. kaşıntı çok fazla oluyordu ve bende kısa sürede bıraktım ama tekrar başlayacağım bugün yarın. sabır istiyor çünkü. yavaş yavaş deri tabakasını soyuyor. bu çatlaklar cildin orta tabakasında bulunduğu için kolayca geçmiyor. bu kremlerde sabırla ve zamanla geçirebilir umuyorum. işte tek sorun aşırı kaşıntı yapması. zaten çatlaklarınızda da fark ettiyseniz oluşmadan önce tatlı bir şekilde kaşınıyor bizde tabi anlamadann kaşı kaşıı.. bir de bakıyorsun kırmızı kırmızı çatlaklar.. bu kremleride kullanırken oluşan kaşıntı iyileştiğinin işareti. tabii dayanmak gerek yanında bepanten de kullanıyorum ben. çok kaşıntı olur yada kızarırsa onu da kullanabilirsiniz. bende uygulamaya başladığımda gelişme olursa yazacağım.

Son düzenleme:
Kızlar sitede ki diğer çarelerede bi göz atmayı deneyin.tca falan..belki yeni umutlar olurEn Büyük KK

madicassol . acnelyse kızlar bu kremleri
uzun zaman kullanan arkadaşlar yokmu kafam çok karıştı yorumlardan

madecassol kremi bi dönem stresten çıkardığım ve oynayıp yara haline getirdiğim sivilce izlerim için kullandım, sonuç muhteşemdi...

ben dun 2 kremıde aldım ama acnelyse cok az kullanmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olucak =0(

X