• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi medical park bahçelievler..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

oylum27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
206
19
98
İstanbul
arkadaşlar ben doğumumu bu hastanede yaptım ve çok çok memnun kaldım şimdi çocuğumu da oraya götürmek istiyorum ilk ayımıza girecez pazartesi günü inşallah ve aylık kontrollerimiz başlayacak artık..o hastanenin muayene ve aşı ücretlerini bilen varmı aranızda..varsa beni de bilgilendirirmisiniz?

mrb bende kızımı oraya götürüyorum muayene ucreti ssk 45 tl alıyolar ama aşıyı bilmiyorum orda yaptırmadım

medicalparkta aşılar ucretsiz..devlet karsılıyor cunku..rota asısı 113 tl bı dozu üç doz yaptırılıyor..biz bıde zature asısını devletın verdiğinden değil baska yaptırmıştık 80 tlydı..(hastaneye sınırlı sayıda gonderiliyormuş devletın yaptığı bıtmışti)

medical park ve ücretsiz bi hizmet..şaşırtıcı walla..umarım dediğiniz gibidir..aşı ücreti almıyorlardır yanii.açıkçası sağlık ocaklarına güvenemiyorum aşı için..bi gidip bakalım haftasonu..yorumlarımı yazarım buraya..

aşı ıcın eminim cunku oğlum bes aylık ve doğduğundan berı drmuz hayri bey ve bugune kadarkı aşılarının tamamını orda yaptırdık herhangı bı ucrette vermedik devletın karsıladığı aşıları ucretsiz yapıyorlar druna sorabılırsın...

aşı ıcın eminim cunku oğlum bes aylık ve doğduğundan berı drmuz hayri bey ve bugune kadarkı aşılarının tamamını orda yaptırdık herhangı bı ucrette vermedik devletın karsıladığı aşıları ucretsiz yapıyorlar druna sorabılırsın...

spring canım ben hamılelığımde 5 ay o hastanedekı nevin hanıma gittim ama hizmette doğum yaptım neyse memnunumda cocuk doktorumuz hastaneden ayrıldı medical parkıda bıldığım ıcın güvenıyorum yanlız sadece hamıleyken gıttım ıcın cocouk doktorlarıyla ılgılı bılgım yok asılar ucretsız bır cok özel hastanede muaynesı ne kadar ve hangı doktora gıdıyorsun bılgılendırırmısın

herhangi bir sosyal guvencen yoksa muayene 90tl biz sgk lıyız 45 tl veriyoruz..drumuz hayri gozlukgiller ve ben cok memnunum biraz yoğun ama kesinlikle çok ilgili..oğlum üşüttüğünde evime yakın diye baska ıyı özel bı hastanenın druna goturmustum ama aynı gece acil hayri beyi aramak zorunda kaldıkve nobetcı o olmadığı halde karsıdan kalkıp hastaneye geldi..diğer dr hem yalnış ilaç vermiş hemde 2 yas altı verilmeyen ilac vermiş..

herhangi bir sosyal guvencen yoksa muayene 90tl biz sgk lıyız 45 tl veriyoruz..drumuz hayri gozlukgiller ve ben cok memnunum biraz yoğun ama kesinlikle çok ilgili..oğlum üşüttüğünde evime yakın diye baska ıyı özel bı hastanenın druna goturmustum ama aynı gece acil hayri beyi aramak zorunda kaldıkve nobetcı o olmadığı halde karsıdan kalkıp hastaneye geldi..diğer dr hem yalnış ilaç vermiş hemde 2 yas altı verilmeyen ilac vermiş..

canım konuyla alakalı deyıl fazla oluyorum ama demek ıstedığım su mesela sorularını rahatça sorabılıyomusun yanı kımı doktor sak dıye bunalıyo kendı ıkı uc kelıme söyleyıp susuyo rahat rahat anlatabılıyomusun dınlıyomu ne bılım senı sen sormadan bılgılendırıyomu yada bak mesela hastaneye geldı demıssın hanı allah göstermesınde bişy olduğunda basit veya önemlı acıl arayabılıyomusun benım kızım 6 aylık olucak senınkı ne kadarlık esım dalga gecıyo doktor senın sorularından bunaldı gitti dıye karsıma gecmıs dun aksam bıle guluyo hadı gıdelım yenı calıstığı hastaneye dıye ama beylıkduzunde uzak kaldı bıze sana zahmet bu msjımı görursen cevap yaz ki randevu alim senden haber beklıyorum canm not. ilk annelığım biraz titizm bu konularda o yuzden sanırım:emir_bebek:

msjını yenı gordum.. ıstedığın zaman arayabılırsın telefonu sureklı acık eğer bana ulasamazan bılkı hastanede yoğun bakımdayımdır ordada tel cekmıyor ozamn hastaneyi ara dedi..benim oğlum 5 aylık her kontrolde lıstem oluyor aklıma geldıkce sorularımı yazıyorum muayene sırasında unutursam dıye en sacma soruma bıle usenmeden cvp veriyor..bazen guluyor elımden lısteyı alıp dırek cvplarını verıyor benı beklemeden..gecıstırmıyor bazen benım bıle buda sorulurmuydu dediğim şeylerede cvp veriyor..benım evım beylıkduzunde evıme yakın baska drlarada goturdum acıl bısey olursa yakın olsun bevler uzak dıye ama değiştirmedim drumu..

medical park ve ücretsiz bi hizmet..şaşırtıcı walla..umarım dediğiniz gibidir..aşı ücreti almıyorlardır yanii.açıkçası sağlık ocaklarına güvenemiyorum aşı için..bi gidip bakalım haftasonu..yorumlarımı yazarım buraya..

Bence devletin ücretsiz aşı protokolünde olan aşılar konusunda en güvenilir yer sağlık ocağı. Bunu bir doktor olarak da söyleyebilirim.

Bence devletin ücretsiz aşı protokolünde olan aşılar konusunda en güvenilir yer sağlık ocağı. Bunu bir doktor olarak da söyleyebilirim.

bunu bır doktor olarak söyluyosunuz ok de bazı sağlık ocaklarının ne halde olduğunu doktorların ne kadar konustuğu ağzından kerpednle laf alındığımıda bılıyomusunuz ağzını bıle acmıyo cocuğu koyucağım sedyedekı selpak konuşulamıcak kadar iğrenctı selpağı cekermısınız bebeğı koyucam dedım her gelene cekse yetsırmı dedı pis tozlu etraf öyle bır kere göturdum bırdaha asla göturmem

özel hastanedede uzman bir doktor tarafından ve devlet tarafından yaptırılan aşılar yapılıyor..ben oğlumu hiç sağlık ocağına goturmedim hep hastanede aşılarımızı yaptırdık ve ben sizin dr olarak nıcın sağlık ocağınızı tercih ettiğiniz merak ettim..

özel hastanedede uzman bir doktor tarafından ve devlet tarafından yaptırılan aşılar yapılıyor..ben oğlumu hiç sağlık ocağına goturmedim hep hastanede aşılarımızı yaptırdık ve ben sizin dr olarak nıcın sağlık ocağınızı tercih ettiğiniz merak ettim..

hihih ay guldum vallahı bu dahada guzel oldu bende merak ettım sunu söylemedende gecemıcem sağlık ocağındakıler taze özeldekıler bayat dıyenlerde hat saffada 2 gun arayla dağtım yapılıyo özele gec gelmesının bır tek sebebı var devletın verdığı asıları parayla vurmaya calısan özel hastaneler var sağlık bakanlığı kontrol altında dağıtıyo bır kac kısıde cıkıp özeldekıler bayat demıyomu guluyorum vallahı benım ıcın özel devlet farketmez ama devletten bişy alırken dıkkat edıyorum sağlık ocağında bır demır ılacı verdıler okudum 90 tane nerdeyse yan etkısı var aradım doktorumuzu at çöpe dedı topu bır kere göturdum bin pişman oldum oda ası gec geldı dıye doktorum ıstersen vurdur demıstı sağlık ocağına ne dıyım kı

ben de 2. ay aşılarını bahçelievlerde sağlık ocağında yaptırdım. çok da memnun kaldım açıkçası. aşı için ayrı oda var(hasta çocuklar girmiyor) oradaki uzmanlar da hiç de öyle ağından kerpetenle laf alınacak tarzdan değil. bebğimle konuşa konuşa vurdular aşıyı, ağlayıncada sakinleştirmeyi de bildiler. bu arada daha önce bir kere gittim temiz mi diye kontrole. ben de ondan sonra karar vermiştim. ha bu arada özel doktorumuzda da olsa bebeği bir yere bırakacaksam önce kendi battaniyesini seriyorum altına. eve gelince de yıkıyoruz battaniyeyi. sonuçta mikroplar gözle görülmüyor.

ben de 2. ay aşılarını bahçelievlerde sağlık ocağında yaptırdım. çok da memnun kaldım açıkçası. aşı için ayrı oda var(hasta çocuklar girmiyor) oradaki uzmanlar da hiç de öyle ağından kerpetenle laf alınacak tarzdan değil. bebğimle konuşa konuşa vurdular aşıyı, ağlayıncada sakinleştirmeyi de bildiler. bu arada daha önce bir kere gittim temiz mi diye kontrole. ben de ondan sonra karar vermiştim. ha bu arada özel doktorumuzda da olsa bebeği bir yere bırakacaksam önce kendi battaniyesini seriyorum altına. eve gelince de yıkıyoruz battaniyeyi. sonuçta mikroplar gözle görülmüyor.

tamamda bu kadar çıkısmana anlam veremedım ben her yer aynı demedımkı senın doktorundan banane ıster konusur ıster konusmaz ben benım bölgemdekını yazdım ve sağlık ocaklarına göturmem dedım valla her hastaneye gıttığımde üst deyıstırmek ıcın bezını alıyorum ama onuda pıslığın ıcıne seremem sen gıt benım gıttığım yerlere görursun gözle mikropları ıyı göruyodosada hayır anlamadım yınede nıye bana saldırı alma tarzında konustun onu kesfedemedım koca sayfada ben göturmıcem kardesım ısteyen götursun sen nıye atladın onu anlamadım

tamamda bu kadar çıkısmana anlam veremedım ben her yer aynı demedımkı senın doktorundan banane ıster konusur ıster konusmaz ben benım bölgemdekını yazdım ve sağlık ocaklarına göturmem dedım valla her hastaneye gıttığımde üst deyıstırmek ıcın bezını alıyorum ama onuda pıslığın ıcıne seremem sen gıt benım gıttığım yerlere görursun gözle mikropları ıyı göruyodosada hayır anlamadım yınede nıye bana saldırı alma tarzında konustun onu kesfedemedım koca sayfada ben göturmıcem kardesım ısteyen götursun sen nıye atladın onu anlamadım

sanırım yanlış anladınız. ben size birşey demedim ki. (direkt size desem alıntı yapardım.) okuyanlara fikir vermek, her yer aynı değil demek istedim sadece. ben de sizin gibi düşündüğüm için (temiz olmaz, ilgilenmezler diye düşünüyordum hep. bir arkadaşımın doktoru aşılarını sağlık ocağında yaptırırsın, özelleri burda yaparız dedi, birkaç arkadaşım da kendi bölgelerindeki sağlık ocaklarına devam ettiğini söyleyince ben de bir bakayım nasıl bir yer dedim. önce gidip bir baktım, soru sormak ve kayıt bahanesiyle, sonra da aşı için karar verdim geen ay yaptırdım) yaşadıklarımı anlatmak istedim, herkes nasıl anlattıysa benim de hakkım var diye düşünüyorum.(yazdığımı tekrar tekrar okudum ama neden saldırdıüımı düşündünüz anlayamadım) istediğiniz yere götürün bana düşmez ki size karışmak.

sanırım yanlış anladınız. ben size birşey demedim ki. (direkt size desem alıntı yapardım.) okuyanlara fikir vermek, her yer aynı değil demek istedim sadece. ben de sizin gibi düşündüğüm için (temiz olmaz, ilgilenmezler diye düşünüyordum hep. bir arkadaşımın doktoru aşılarını sağlık ocağında yaptırırsın, özelleri burda yaparız dedi, birkaç arkadaşım da kendi bölgelerindeki sağlık ocaklarına devam ettiğini söyleyince ben de bir bakayım nasıl bir yer dedim. önce gidip bir baktım, soru sormak ve kayıt bahanesiyle, sonra da aşı için karar verdim geen ay yaptırdım) yaşadıklarımı anlatmak istedim, herkes nasıl anlattıysa benim de hakkım var diye düşünüyorum.(yazdığımı tekrar tekrar okudum ama neden saldırdıüımı düşündünüz anlayamadım) istediğiniz yere götürün bana düşmez ki size karışmak.
ben yanlıs anlamadım söylemek ıstedığını anladım yukarıdakı yazılarıma dıkkat edersen hepsı bana karsılık ben özel devlet dıye ayırmam yeterkı doktorunu bulım yazıları dıkkatlı okumanı tavsıye ederım ben yukarda demısım ağzından kerpedenle laf alıyorduk sen demıssınkı hıcte öyle kerpedenle deyıl gayet ıyı konusuyo arkadasım ben senın doktorundanmı bahsedıyorumkı sonra demıssınkı zaten ne olursa olsun ben battanıyesını serıyorum yahu bızde serıyoruzda onuda pıslığın ıcınemı sermek zorundayım yazılarımızı ıyıce oku karsılastır bana cevap verdığının hatta haksız yere karsılastırma yaptığını farkedersın ıyı gunler

Arkadaşlar sağlık ocağında, devlet hastanesinde veya özelde kötü muamele edildiğini veya temizlik konusunda eksiklik olduğunu görüyorsanız şikayet edin lütfen. Öyle olmaması gerekiyor tabi ki. Bazen ben bile şikayet ediyorum. Benim tepkimden ne olur diye de düşünmeyin. Ama heryeri veya herkesi bir tutup suçlamayın.

Back