Medical Parc'a gidip mutlu sona ulaan var m yada memnun kalmayan..

dırımkızı;3867938]selamn lacinin medıcada olduğunu biliyordum ben yanlışmıyım acaba ve birdönem latif beyde medıcanadaydı çünki arkadaşım aşılamasını orda oldu...sonra latif bey ekipi ile medıcalparka geçti....ben böle biliyorum arkadaşım medıcanada altif beye aşılama yaptırdı ve şuan doğracak...senin adına üzüldüm rabbim en yakın zamanda sana bir evlat nasip etsi....daha fazla üzülemsin kimse çok iyi biliyorum bu duyguyu
Evet haklısın canım Selman Laçin artık Medicana zaten bende onun bu hastane arayışına kurban gittim kendisi hastane arayışında olduğu için benim bütün sorularımı yanıtsız bıraktı kayıtsız kaldı. 18 gün sancı çektim meğer bebeğim tüpte gelişmeye dewam ediyormuş ve benim aynı zamanda devam eden bir kanamam vardı eğer o kanama olmasaydı çoktaaan ölmüş olacaktım. İyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah Rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatır.

duru sen ikiz gebelik geçirip sonra ameliyat olan kişimisin eğer oysan seninle karşılaşmıştık benim yumurta toplandıktan sonra karnım su toplamıştı burdan hatırlarsın beni :teselli:

Doğru hatırlıyorsun canım benim. Tebrik ederim seni Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin hayırlı bi evlat olsun inşallah.

Son düzenleme:
duru cnm zaten o doktor hakkında tek senden şikayet duymadım ben allah böle insanları çıkarmasınlar karsımıza

ben latif beyden çok memenun kaldım .....iyi biri pozitif hastasını dinliyor sabırla......

inş.en yakın zamanda bebeklerin olur seninde

dırımcım ne kadar tuttu tedavin. eğer sakıncası yoksa paylaşır mısın?

histeroskopi falan diyorsunuz kan tahlilleri diyorsunuz tüp bebek tedavisine başlamadan önce acaba bunların hepsi ne kadar tutuyor.hem bunlar hemde tüp bebek masrafı baya pahalı olsa gerek.

dırımcım ne kadar tuttu tedavin. eğer sakıncası yoksa paylaşır mısın?

cnm 3550 hastanede aldı 1500 da ilaçlaroö tutuu cnm

ssk raporu için baya uğraşmamız lazımdı o yüzden uğraşmak istemedik

ama sanırım seninki ilkinde tuttu.benim 3. olacak o yüzden kan pıhtılaşması varmı falan diye bazı kan testleri yapılıyormuş bide histeroskopi yapılıyormuş.bunlar baya pahalı tutar sanırım.

ama sanırım seninki ilkinde tuttu.benim 3. olacak o yüzden kan pıhtılaşması varmı falan diye bazı kan testleri yapılıyormuş bide histeroskopi yapılıyormuş.bunlar baya pahalı tutar sanırım.

benim ilkinde tuttu cnmm ama bana histeroskopi yapılmadı yani hastasının durumuna göre istiyorrr.............
ben ve eşim kan tahilleri yaptırdık rutin oda eşimin 140 ytl benimde 70 ytl tuttu ben diğer tedavilerden olan testlerimi götürdüm oda eksik olanları iistedii benden

seninki iyiymiş benim 3. deneme olacağı için hem başka kan testleri hemde histeroskopi yapılcak sanırım.yine bir sürü masraf yani senin anlayacağın.

Doğru hatırlıyorsun canım benim. Tebrik ederim seni Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin hayırlı bi evlat olsun inşallah.

duru rabbim sanada nasip eder inşşş senin başına gelenleri haticeden duydum çok üzüldüm demmekki kısmet deilmiş herşeyde vardır bir hayır selman nerdeyse bizim bebeiği aldırcaktı 2 li taramam iyi çıkmamıştı aysun hanım 3 lüyüde yaptır ondan sonra konuşuruz dedi muayneye gittiğimde aysun hanım yoktu onun yerine selman baktı ultrasonda hiç bir anormallik görülmezken bana sakat bebeğe bakmak zor falan ben de kesinlikle aldırmıycamı söyledim benden doğurmak istediğime dair imza falan aldı şükürler olsun kii aldırmamışım bebeğim gayet sağlıklı 3 lü tarammamda iyi çıkmıştı yani senin ki birazda yanlış dr seçimi oldu :teselli:ama ne yapıcaksın oldu bir kere kendini fazla üzme birdaha denersin doğumda haticeyle sanada dua edicem çünkü bende geçtim o yollardan bilirim kendine iyi bak canım

selam arkadaşlar.....hepinize rabbim doğal yollarla hamile kalmayo nasip etsin bol bol dua edin bu arada ben 9+3 haftalık hamileyim darısı sizin başınıza

dkus teşekkür ederim eğer rapor çıkarabilirsem umutta yaptırıcam zaten en uygunu orası.raporlu fiyatı ilaç hariç 402 imiş.bizimde 3.denememiz olacağı için artık maddi yönünüde düşünmek zorundayım.ilkini raporsuz parayla yaptırdık ve artık bu şekilde yaptırmaya durumumuz yok.çok araştırdım en ii ve en uygun olanı umut galiba.bide medical parc diyorlar ama orası raporlu bile pahalı.bide benden histeroskopide isteyecekler büyük ihtimal.bide rapor için rahim filmi var.zaten baya pahalıya çıkacak bize.bari merkez biraz uygun olsun.raporla yaptıran varmı umutta?toplam ne kadar ödediniz?

X