Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahım inşallah senin yüzünü güldürür.
lütfen yazmaya devam edin bende tedaviye başlarsam hangisine gideceğime karar veremedimde.umut çok ii diyolar ama karşıda.bide medical parc çok ii dediler ama başarı oranlarına bakmam lazım.memnun olmayan varmı acaba.bide ne kadar ödedin sorabilirmiyim toplam.
ya benim bu 3.denemem olacak.o yüzden çok ii bi merkez bulmam lazım.bide artık çok para harcayamam.bende ilkinde senin gibi 5 milyar para harcanım tutmadı.şimdi o parayı bir daha veremem.rapor çıkarttırıcam acaba ne kadar olurki o zaman.umut tüp bebekte sadece 402 ytl imiş ilaçlar hariç.zaten ilaçların sadece %20sini ödüyorsun.oda 400-500 tutuyomuş yani en fazla 1 milyara hallediyosun.ama medical parcta sanırım daha fazla 2,500ytl falan tutuyomuş galiba raporla bile.maddi yönüde çok önemli benim için malesef.bide umut bahçeci ekibininmiş herkes çok güveniyo.bilmiyorum ya kafam karıştı.medical parcta bana yakın.çok yolu yok en azından.
Ben ilk denememi Şubat ayında Medical Park'ta yaptırdım Selman Laçin di doktorum ihmali yüzünden ölümden döndüm (dış gebelik geçirdim) ikinci tedavimde Ağustos ayında dondurulmuş embriolarım olduğu için aynı hastanede Latif Küpelioğlu tarafından yapıldı.İlk görüşmede tedavi sırasında herşey olumlu transfer günü kalite süper falan demişti.Ancak sonuç negatif çıkınca ZATEN DONDURULMUŞ EMBRİOLARLA İHTİMAL DÜŞÜK OLUYOR dedi.Artık gerisini sen düşün canım.Tabii ki şans faktörü de çok önemli ama iyi doktor bulmak lazım.Ben bu merkezi önermiyorum(iki negatif sonuç alan biri olarak birinde ölümden döndüğümüde göze alarak) son karar sana ait tabii. Umarım iyi bir merkez ve iyi bir doktor bulursun en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız...
duru sen ikiz gebelik geçirip sonra ameliyat olan kişimisin eğer oysan seninle karşılaşmıştık benim yumurta toplandıktan sonra karnım su toplamıştı burdan hatırlarsın beni :teselli:Ben ilk denememi Şubat ayında Medical Park'ta yaptırdım Selman Laçin di doktorum ihmali yüzünden ölümden döndüm (dış gebelik geçirdim) ikinci tedavimde Ağustos ayında dondurulmuş embriolarım olduğu için aynı hastanede Latif Küpelioğlu tarafından yapıldı.İlk görüşmede tedavi sırasında herşey olumlu transfer günü kalite süper falan demişti.Ancak sonuç negatif çıkınca ZATEN DONDURULMUŞ EMBRİOLARLA İHTİMAL DÜŞÜK OLUYOR dedi.Artık gerisini sen düşün canım.Tabii ki şans faktörü de çok önemli ama iyi doktor bulmak lazım.Ben bu merkezi önermiyorum(iki negatif sonuç alan biri olarak birinde ölümden döndüğümüde göze alarak) son karar sana ait tabii. Umarım iyi bir merkez ve iyi bir doktor bulursun en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız...
merhaba kızlar bende medical park bahçelievler dr Latif beye gidiyorum eşimde erkek infertilesi var bende hiçbir problem yok.eşimde bende latif beyden memnununuz bize gerçekten güven veriyor tüp bebeğe karar verdik allah nasip ederse önümüzdeki ay ilaçlara başlıyacağım...
latif beyi seçmemin sebeblerinden biri dırımkızın hastane ve latif bey hakkında pozitif yazılarıydı ve oturduğum eve çok yakın olması...
dırımkızı seni çok çok tebrik ediyorum :CüvCüv: latif bey sana uğurlu geldiği gibi banada uğurlu gelir inşallah :1hug:
inş.. cnm inş..hakkında hayırlısı olsun tüp bebekmi yoksa mikromu cnm
eğer sorun eşindeyse mikro yapacaktır latif bey....
ben çok memnun kaldım ...latif bey elinden geleni yaptı ben çok doktora gittim
ama hiçbiri latif bey gibi displinli bir tedavi göstermedi...çok pozitif biri sende görmüştürsün
bana transferi yaptı geldi yanıma sakın hamile kalmadan gelme dedi.....
ben hala inanamıyorum cnm değerim günüme göre çok iyi çıktı ama keseyi yada keseleri görmeden kalp atışlarını duymadan rahat edemeyeceğim bugün hastaneyi aradım sordum tekrardan test yapayımmı diye gerek yok dediler...ama içim rahat değil neler okuyorum kk da o yüzden kendimide çok kasmadan 11 günün dolmasını bekliyoruum 26 eylülde allahın izini ile göreceğiz keselerimizi yada kesemizi