medeni durum

ablacım çok güzel bir fikir olursa çok iyi oluropuyorumnanaktan

bigün biriyle ertesi gün başka biriyle dimek

biz onlara halk dilinde kısaca orispilates diyoruz :CüvCüv:

buna çok güldüm ALLAH iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3​

bencede güzel....
bazı arkadaşların profilinde bekar yazmasına rağmen doğum yada çocuklar hakkında yaptığı yorumları okuyunca afallıyorum..alla alla bu bekra ne biliyo doğmu filan oluyorum...
boşanmış kaba bi tabir....'bekar ve çocuklu,nişanlı,bekar,evli,ilişkisi var'...yeterli bizim için..

bekar olmak çocuklar ya da doğumla ilgili birşey bilmemek demek değildir ki...
belki kardeşine ya da bir yakının çocuğuna bakmıştır ; belki ilgileniyordur o konuyla...

yanlış anlama sana değil dediklerim ama işte bu genel kanı var inkar etmemek lazım ...

örnek olarak ; nişanlı birine bekar ama nişanlı olmayan birinin verdiği yorum dikkate alınmayacak sen ne anlarsın gibi... çünkü sanılıyor ki yaşamadan öğrenilmiyor... evet yaşanılınca öğrenilen çok şey var ama yaşamış da birşey öğrenememiş de çok kişi var...

ya da boşanmış birinin evlilikteki bir sorun için sunacağı fikire ; kaba olacak ama kendin için bu aklı kullansaydın diyenler de olacaktır...

bu kimlikler ne yazık ki insanların üzerine kişilik gibi yapıştırılıyor...
yanlış olan bu ...

yok biz yapmayız diyebiliyorsak hepimiz ; neden olmasın böyle seçenekler ...

ya işte gerçekten anlamıyorum bazen bunu.
yani bir insan birebir yaşamadı diye gözlem yeteneğei yok değil ki.
ben hiç boşanmadım ama boşanmışlara yorum yazıyorum.
cinsel sorunum yok ama ahkam kesiyorum.
aldatılmadım -ya da öyle umuyorum- ama aldatılanlara akıl dağıtıyorum.

bu arada akışkan demişsin ilona yaa:roflol:
hani deniyor ya bu bilgilerle geyik yapılıyor diye.
şimdiye kadar hep doğru olanları yazdım ama akışkan diye bi seçenk olsun hemen onu işaretlerim ben diyim valla.alkisalkisalkis

off anlatamamışım galiba....:1ninca:
hiç doğurmayan biri doğum hakkında bilgi veremez bence...
yada bebek bakımının en ince ayrıntılarını bılemez...
bişey gözünüze takılır mutlaka yani bu nerden biliyo acaba diye? özellikle bu 2 konuyu yazdım...yoksa aldatılma,boşanma,gibi konulara bende başıma gelmedığı halde yorum yazıyorum..
tabi benim anlatmak istediğim şey karşımdakinin nasıl anlamak istediğine bağlı...::sm_confused:

senin verdiğin örnekti canım biz de o örnekten yola çıktık...
anlamak istediğini biz anladık dert etme ama maalesef aramızda bunu anlamayacak da çok insan var...

elbet doğum yapmayan doğum sırasındaki duyguları bilemez ama en ince ayrıntılarını bilebilir... bu yine bir örnek yanlış anlama... mesela kadın doğum uzmanıdır ama bekardır olamaz mı ; gayette olur...

ya da bekar olsa da kardeşine o bakmıştır anne olması gerekmez ki ... annesi yoktur belki o bebeğin; annesi bekar ablasıdır... bunu bilemeyiz işte ... yani bunlar da uç örnekler ama hayatta herşeyin bir uç noktası olduğunu gördüm artık ben... hiçbir şey şaşırtmıyor... herşey olabilir ; herşey yaşanabilir...

bu şekilde bakmak ve ne anlatılmak istendiğine bakmak lazım...
kişinin ne yaşadığına ya da ne yaşıyor olduğuna değil... yerimseniben

bigün biriyle ertesi gün başka biriyle dimek

biz onlara halk dilinde kısaca orispilates diyoruz :CüvCüv:

çok yaşa emi

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

seçenekler kısmınada gelince kimse doğru bilgi yazmadıktan sonra gerekli olacağını sanmıyorum

CADIARZU

tekrar soyluyorum
tamamen kalkmali
insanlar evli, nisanli, bekar cocuklu gibi siniflara ayrilmamali
ve ona gore de muamele edilmemeli.

ilahi iloşşşş
resmi evraklarda varmı la bu kadar ayrıntı :roflol:

tekrar soyluyorum
tamamen kalkmali
insanlar evli, nisanli, bekar cocuklu gibi siniflara ayrilmamali
ve ona gore de muamele edilmemeli.

iyide canım kimsenin burda evli yada bekar çocuklu çocuksuz böyle bir sınıflandırma yaptığını sanmıyorum
varda beni rastlamıyorum acaba CADIARZU

heh hemen bugün kabul edip yürürlüğe girer bu durum merak etmeyin sizlmaz:

bencede olabilir tabi insanlar doğru olanı yazarlarsa,ayrıca şaşırdığım bi nokta var,rastladığım herkes profildeki yazılanların çoğunun doğru olmadığını söylüyo!fisfisfis
ya bu çok gereksiz bence neden böyle bişeye gerek duyulur ki anlamadım!kafamçokkarıştı
yada acaba ben yapmadığım için mi bu kadar tuhaf geliyo bana a.s

katılıyorum ama
geyiğini yapmadan da duramayacağım

medeni durum: evli
ilişkiyi beklemeye aldık
boşta
boşanmak üzere
her an birini bulabilirim vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…