Tabi, ben gidip birebir görüştüklerimi yazayım.
Beer Town: (PTT'nin olduğu sokakta) İçerisi yaklaşık 150 kişiyi alır belki daha fazla. Sadece mekan ücreti 4000-4500 TL istediler.
Jardin Cafe: (Beer Town karşısında) İçerisi yaklaşık 70 kişi filan alır. 2000 TL.,
Cafe Celon's: (Cadde üzerinde Akbank'ın çaprazı) İçerisi büyük istediğin kişi sayısına göre ayarlayabilirsin. Biz en fazla 100 kişi dedik, kafenin arka tarafında camlı bir bölüm var orası gayet uygun. 2000-2500 TL dediler.
Haddas Cafe: (Altan Erbulak sokakta, Profilo'ya yakın) 1750 TL dedi.
Bu yazdıklarım sadece mekan ücretleri ve hafta içi fiyatı. İçecek, servis vs istenirse fiyat değişiyor. Bunlar dışında pek doğru düzgün yer de yok açıkcası. Bunlarla görüşünce Gülbağ tarafını dolaştım, oralarda daha uygun fiyata yer bulabilirim diye ama maalesef bırak daha uygun fiyatı mekan bulamadım Gülbağ'da, hep büfe dolu oralar. Mecidiyeköy'de başka yerler var elbette ama onlarla görüşmedim bile çünkü ücreti fazla gelir diye düşündüm; mekanın görüntüsü, kalitesi az çok belli ediyor kendini. Görüşüp buraya yazdıklarım eli yüzü düzgün ve diğerlerine göre daha uygun fiyat veren mekanlar. Beer Town hariç tabi ki orası fiyat konusunda uçtu bence :)