Evet ülkede çalışma durumlarından dolayi bu şekilde hissedyrz mecburilik burdan geliyor.Konu basligi "mecburi ingiltere yollari gorundu" temali ama icerik tecrube ve tavsiye paylasimi uzerine sanirim, tam anlamadim. Esiniz ve siz ogretmenlik basvurusu ile mi gideceksiniz?
Yurtdisina bir sekilde cikilsa bile tutunup kalma surecleri cok yorucusponsor, oturum hakki vs isleri cok zor gercekten.
Diger ulkelere de bi bakin diycektim ama sadece ingiltere'ye yogunlasmissiniz sanirim.
Bi arkadas, Irlanda'dan bahsetmis mesela yukarlarda, ilgimi cekti benim de
Hepimizin hakkinda hayirlisi ins
Gidince nasipse vizemi paylascgmÖfff ne gömdünüz kadını ya herkes hırsını konu sahibinden alıyor adeta.
Tamam ilk mesajda anlaşılmamış da sonra gayet net anlatmış durumunu. Yurt dışı geçmişi de varmış biliyordur herhalde nedir ne değildir. Bir bakıp geleceğiz diyor işte. Yok şöyle yok böyle ağzından girip burnundan çıkmışsınız. Fırsatı olan herkes kaçacak yer arıyor kadın bir ihtimale tutunmuş gidemezsin Allah gidemezsin.
Aldiniz mi vize? Kimseye vermiyolar diye duymustum sasirdimGidince nasipse vizemi paylascgmhayal kırıcı olmakta üstüne yok bazı insanların
Hayır turist vizesi yerine skilled worker vizesi ile gitmeye.karar verdik. Sponsorlu vize olduğu için vize kısmında sorun olmayack bizim.Aldiniz mi vize? Kimseye vermiyolar diye duymustum sasirdim
Ben de kendime ülke arayanlardanım. İrlanda’da okullar ücretli mi ? Kimya öğretmeniyim, ielts’e girdim, sonuç bekliyorum. B1 Almancam var, iki çocuğum var. İrlanda’da ev, iş bulabilir miyiz ?
Onu nasıl bulacağız ?ücretli mi bilmiyorum ama kazandığınız paraya göre rahatlıkla ödersiniz. sponsorlu iş bulup gelirseniz daha iyi. evli ve çocuğunuz olduğu için benim geldiğim yolla gelemezsiniz. ben dil okulu vizesiyle geldim. sponsorlu işleri arayın
Ya çok tatlsnz her çocuk mutlu olup buyuse keşke
Sizden sonra baktım youtubeda bir tık ev kiraları ve ev bulunmayışndan herkes bahsetmis ama dünyada durum bu sanırım.
Teşekkür ederim fikir için
Ben de yurtdışında okul öncesi öğretmenliği düşünüyorum her şehirde ihtiyaç olur diye
Onu nasıl bulacağız ?
Tamam çok teşekkür ederimiş arama siteleri üzerinden bulabilirsiniz konum irlanda seçip aratın, ingilizceniz iyiyse ve ekstra olarak almancanızda var iş bulma olanağınız fazla bu şekilde türkiyeden gelen birkaç kişiyi tanıyorum her gün başvuru yapmayı ihmal etmeyin
Öğretmenlikten ötürü her sene bizim için Haziran'da biter Eylül'de başlar.ev sıkıntısı evet kesinlikle var ama zaten sponsorlu bir işle geleceğiniz için rahatlıkla ev bulabilirsiniz. öğrenciler olduğu için o videoyu çekenler öğrencilere ev vermiyorlar zaten, biz alman vatandası bir aileyle yaşıyoruz tanıdıklar 2+1 evi paylasıyoruz sizde bu tarz bir ev kiralayıp 1 odasını kiraya verebilirsiniz buradaki evler paylasmak için uygun ve güzel dizayn edilmiş banyosu özel vs. ama bu sonraki aşama önce ülkeye gelme yollarına bakın irlanda'ya gelirseniz muhakkak haberleşelim
Bugün sizin konunuza benzer bir mesele geçince aklıma siz geldiniz. Kkda bu tarz konuların çekmediği kadar ilgi çekmişti konunuz. Aylarca anasayfaya düşüp durdu. Nerdeyse 2 sene geçmiş konunun açılmasının üzerinden. Naptınız çok merak ettim.Gidince nasipse vizemi paylascgmhayal kırıcı olmakta üstüne yok bazı insanların
Bu konudan sonra özel bilgilerimi paylaşmama kararı aldım. Her şey planladigimdan da güzel oldu diyeyim sadeceBugün sizin konunuza benzer bir mesele geçince aklıma siz geldiniz. Kkda bu tarz konuların çekmediği kadar ilgi çekmişti konunuz. Aylarca anasayfaya düşüp durdu. Nerdeyse 2 sene geçmiş konunun açılmasının üzerinden. Naptınız çok merak ettim.
Özel bilgi değil ki ingiltereye gidip gitmediğinizi sordum sadece bunun için konu açtınız zaten. Sanırım gitmemişsiniz. Hamileymişsiniz bu arada hayırlı olsun.Bu konudan sonra özel bilgilerimi paylaşmama kararı aldım. Her şey planladigimdan da güzel oldu diyeyim sadece
ne alaka özel bilgiBu konudan sonra özel bilgilerimi paylaşmama kararı aldım. Her şey planladigimdan da güzel oldu diyeyim sadece
TeşekkürlerÖzel bilgi değil ki ingiltereye gidip gitmediğinizi sordum sadece bunun için konu açtınız zaten. Sanırım gitmemişsiniz. Hamileymişsiniz bu arada hayırlı olsun.
Konuyu baştan sona okursanz ne demek istdgmi anlarsnz.ne alaka özel bilgi
siz sorup insanlar cevaplayınca normal size sorulunca özel bilgi mi oluyor