Mecburi İngiltere Yolu Göründü Deneyim Paylaşım

Evet ülkede çalışma durumlarından dolayi bu şekilde hissedyrz mecburilik burdan geliyor.
Eşim muhendis ve öğretmen native İngilizcede.
Ben de öğretmenim. Eşim üzerinden sponsor vize ile gidip benim de çalışma iznim olack o şekilde nasipse gidecgz.
İngiltere'de daha önce yaşadığım için ondan orasını düşündük ama İrlanda yada yaşanılan farklı bir ülkede yorum yapanlar tavsiye verenler oluyor fikir oluyor
Rabbim her şeyin hayırlısını ve kolayni gUzelini versin hepimize

Kışlık yazlık ayırdıgm bu dönemde beyaz eşyalarıma kadar kime verecegmi konuştuk annemle ki 2 yil oldu ev alalı oğlumuz küçük diye yeni eşya da almamstk iyi ki almamsz diyorum şimdi

Bu arada konuma herkes yazsın diye bir amaç taşımıyorum baştan da belirttiğim gibi deneyim paylaşımıni önemsiyorum. Yoksa sırf yazmak için yazan incir çekirdeğinin hacmini doldurmayacak zeka pariltisini sayfamda görmek istemem doğrusu.

Gidince nasipse vizemi paylascgm hayal kırıcı olmakta üstüne yok bazı insanların

Dil okulu acentesinden iş teklifi geldi yaz sezonu için hafta 2 yarım gün eşimin öğrencisi 6 yıldır tanıyoruz evet dedim bakalım bu süreçte neler gorecgm.
Yes Man filmi vardı ya kimseye iş konusunda hayır demiyorum günleri böldüm derken bakalım süreçte neler öğrencgm

Mesela Dubai çok kolay 24 haftalık dil okuluna yazılırsan vize kesin çıkıyorms ve ucuzms yaşam İngiltere'den dedi sahibi kişi
O da acentenin Almanya'da şubesini gösterip orda ailece yaşamaya gidiyor darısı isteyen herkese olsun

Ben de kendime ülke arayanlardanım. İrlanda’da okullar ücretli mi ? Kimya öğretmeniyim, ielts’e girdim, sonuç bekliyorum. B1 Almancam var, iki çocuğum var. İrlanda’da ev, iş bulabilir miyiz ?

ücretli mi bilmiyorum ama kazandığınız paraya göre rahatlıkla ödersiniz. sponsorlu iş bulup gelirseniz daha iyi. evli ve çocuğunuz olduğu için benim geldiğim yolla gelemezsiniz. ben dil okulu vizesiyle geldim. sponsorlu işleri arayın

Onu nasıl bulacağız ?

ev sıkıntısı evet kesinlikle var ama zaten sponsorlu bir işle geleceğiniz için rahatlıkla ev bulabilirsiniz. öğrenciler olduğu için o videoyu çekenler öğrencilere ev vermiyorlar zaten, biz alman vatandası bir aileyle yaşıyoruz tanıdıklar 2+1 evi paylasıyoruz sizde bu tarz bir ev kiralayıp 1 odasını kiraya verebilirsiniz buradaki evler paylasmak için uygun ve güzel dizayn edilmiş banyosu özel vs. ama bu sonraki aşama önce ülkeye gelme yollarına bakın irlanda'ya gelirseniz muhakkak haberleşelim

Tamam çok teşekkür ederim

Öğretmenlikten ötürü her sene bizim için Haziran'da biter Eylül'de başlar.
Şuan yarın vizeye basvursak da sonraki gün gitsek bavulu hazırlayıp modundaym.
Şöyle bir bunaltı ki sanki elin ayağın bağlanmış bir durum gibi hissdyrm.
İngiltere önceliğimiz ama siz dediktn sonra İrlanda da küçük sevimli bir yer gibi geldi bana. Sponsor şirket üzerinden gelecgmz için bakalım neresi denk gelecek.
Davetiniz için teşekkür ederim umarım bizde gittgmzde sizin gibi öğrenci arkdslarmza da destek oluruz bu süreçte

Gidince nasipse vizemi paylascgm hayal kırıcı olmakta üstüne yok bazı insanların
Bugün sizin konunuza benzer bir mesele geçince aklıma siz geldiniz. Kkda bu tarz konuların çekmediği kadar ilgi çekmişti konunuz. Aylarca anasayfaya düşüp durdu. Nerdeyse 2 sene geçmiş konunun açılmasının üzerinden. Naptınız çok merak ettim.

Bu konudan sonra özel bilgilerimi paylaşmama kararı aldım. Her şey planladigimdan da güzel oldu diyeyim sadece

Bu konudan sonra özel bilgilerimi paylaşmama kararı aldım. Her şey planladigimdan da güzel oldu diyeyim sadece
Özel bilgi değil ki ingiltereye gidip gitmediğinizi sordum sadece bunun için konu açtınız zaten. Sanırım gitmemişsiniz. Hamileymişsiniz bu arada hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…