Mecburi İngiltere Yolu Göründü Deneyim Paylaşım

Her seyi iyi güzel de diğer tum avrupa ülkeleri gibi saglik sistemi rezil, acil diye de gitsen 10 saat bekletirler sonra ya bakarlarr ya bakmazlar.
Ironi değil, ciddi ciddi 10 saat beklersiniz.
Turkiyemin gozunu seveyim bu konuda.
Kesinlikle dogru, zamaninda acilde babaannemin kalp krizini bile teshis edemediler. Yedigi bir sey dokunmus dediler. Saglik sistemi gereckten berbat avrupada. Bizim doktorlarimiz cok tecrübeli, teshis koymada, dogru tedavi uygulamada gereckten cok iyiler. Acile gidiyorsun bir saat icinde bütün tahliller yapiliyor Türkiyede.

Konuya epeydir yazmamisim ama süreç olarak kisliklarimizi kaldırıldığımz şu günlerde bile bir dahaki kış İngiltere'deyz diyerek olumlama yapıyorum

Seçimden sonra vizeler konusunda epey red durumları yaşansa ve daha da yasanack olsa da nasipse çalışma vizesi ile gitmeyi dusundgmz için yine de olumlu bakmaya çalışıyorum.
Eşim okuldan ayrılıp sadece özel derse yönelecek ve kalan zamanı da yazılım üzerine eğitimler alacak. Seneye yaza kadar planımız bu yönde. Ben de okula devam derken. Orda çalışacağım işe yönelik iş İngilizcesi pratik yapmaya calsyrm.
İçimde kocaman bir ümit var umarım herkesin kalbine göre olur yaşamı çok amin

Bir de evdeki her şeye bunu birine versem mi satsam mi diye bakıyorum ama ihtiyaci olan insanlar dahi temiz bir bebek giysisi bile kabul etmiyorlar çevremde en iyisi çok cüzi rakamlara satmak gibi geliyor.
Leon'un bebeklikten bu yana ayakkabılarını, terliklerini hep kaldirmstm kardeşi olur diye düşünerek ve toplamda 30 adet spor ayakkabı bot ve terliği olmuş. Spor ayakkbilari hep orijinal marka taraklı ayakları diye mecbur o şekilde almıştım. Sanırım giderken onları satarım diye düşünüyorum

İyice tahayyül ediyorum zihnimde her şeyi İngiltere'ye yakın zamanda gidip yerleşen varsa fikir beklerim

ingiltere yerine irlanda'ya bakın gelmesi daha kolay
Fikir için teşekkür ederim aslında istedgmz şey yaşam standartları iyi bir yer olması çocuğumuz için. Kendimiz orda daha önce yaşadık sevdik diye düşündük.
İrlanda hakkında pek bir bilgmz yok bir çok ülkenin şuan tryi aratmaycgni dusunyrz ama az da olsa bilgi verir msnz?
Çalışma koşulları okullar hakkında en önemlisi insanlar sokakta mutlu mu geziyorlar saygılilar mi birbirlerine? Şimdiden teşekkürler

irlanda çocuk büyütmek için çok güzel bir ülke ben kreşte çalışıyorum öğrenci vizesiyle geldim part time çalışma hakkım var uluslarası bir okuldayım ve çok güzel çocuklar için bu ülkede çocuk olmak isterdim gerçekten.

belli bir süre yaşadıktan sonra çocuk yardımları vs. birçok yardımları da alabiliyorsunuz. çocuk hastaneleri konusunda çok iyiler çocuklara aşırı önem veriyorlar hatta burada cocuk sahibi olursanız direkt vatandaş oluyor çocuk. burada 7 sene ortalmaa yasayınca vatandaslık hakkınız doğuyor 5-7 sene arası diye biliyorum. ingiltere daha pahalı, irlanda daha uygun bu konuda bir tık. bence bir araştırın

Ya çok tatlsnz her çocuk mutlu olup buyuse keşke
Sizden sonra baktım youtubeda bir tık ev kiraları ve ev bulunmayışndan herkes bahsetmis ama dünyada durum bu sanırım.
Teşekkür ederim fikir için
Ben de yurtdışında okul öncesi öğretmenliği düşünüyorum her şehirde ihtiyaç olur diye

Bende 2012 de gitmistim bournemouth a cok guzel bir yer sakin. Sahile yakin evler cok guzeldi. Ben londrada kalmistim cok buyuk kalabalik simdiki aklim olsa sizin gibi kucuk yer secerdim

Ben de kendime ülke arayanlardanım. İrlanda’da okullar ücretli mi ? Kimya öğretmeniyim, ielts’e girdim, sonuç bekliyorum. B1 Almancam var, iki çocuğum var. İrlanda’da ev, iş bulabilir miyiz ?

Su doktorlari rahat birakin artik sayenizde ulkede doktor kalmadi. Kadin bu isin okulunu okumus kac sene ondan iyimi bileceksiniz acaba. Bide doktor egosu yazmis. Kolaysa sen kazansaydin da sen okusaydin senin egonu gorseydik.
Benim sayemde mi suçluyu yanlış yerde arıyorsun

Konu basligi "mecburi ingiltere yollari gorundu" temali ama icerik tecrube ve tavsiye paylasimi uzerine sanirim, tam anlamadim. Esiniz ve siz ogretmenlik basvurusu ile mi gideceksiniz?
Yurtdisina bir sekilde cikilsa bile tutunup kalma surecleri cok yorucu sponsor, oturum hakki vs isleri cok zor gercekten.
Diger ulkelere de bi bakin diycektim ama sadece ingiltere'ye yogunlasmissiniz sanirim.
Bi arkadas, Irlanda'dan bahsetmis mesela yukarlarda, ilgimi cekti benim de
Hepimizin hakkinda hayirlisi ins

Bende 2012 de gitmistim bournemouth a cok guzel bir yer sakin. Sahile yakin evler cok guzeldi. Ben londrada kalmistim cok buyuk kalabalik simdiki aklim olsa sizin gibi kucuk yer secerdim
Kendimi hep orda hayal ediyorum ne zamandır İngiltere'deki dil okullarının çoğu ordaymis hatta Londra'dan bile daha fazlaymış prof. Bir hocamız tavsiye etmişti Bournemouth'u iyi ki etmiş diyorum
Aynı yıl gitmişiz birde

Ben de konuyu görünce hemen gideceksiniz sanmıştım. 8 ay geçmiş. Varsayımlar üzerine mi konuşuldu 14 sayfa
Daha konuscgm nasipse süreçlere başlayınca örnek olsun deneyim paylaşımı olsun diye. Konuma cevap verenden çok sayfamda kavga edildiği için ondan 14 sayfa

Sağlıkçı, mühendis, teknik eleman değilseniz gitmek o kadar zor ki…20 sayfayı bile bulur..
Eşim muhendis ve öğretmen. Ben de öğretmenim. Biz yazın gidip ortama bakıp o şekilde gitmeyi düşünüyorduk ama sonra sponsor vizeyi duyunca boşuna zaman kaybı olmasın dedik ordan devam etmeyi seçtik. Değişti yol içindeyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…