Yabancı mı eşiniz? Siz ne kadrosu bekliyorsunuz? Bir de özel okulda öğretmenlere ne kadar veriyorlar. Özelden de cevap verebilirsiniz. Eşinizin bulunduğu ülkeye gidemez misiniz?Merhabalar arkadaşlar,
Eşim Türkiye çok meşhur olarak bilinen bir kolejde 7 yıldir çalışıyordu. Kendisi zamlardan sonra okul idaresiyle bir türlü uzlaşamadilar ve nerdeyse diğer kolejlerde o şekilde bir durumda.( Kendileri aşırı zam yaparken okul ucretlerine bir şey yok ama bize gelince yok)
Bunu geçen hafta öğrendik ki çalışma izni bitince esimin tazminatını veririz cikablrsene geldi lafbir derdim var derken ciddi ciddi dert çünkü her şeyimiz planlydi.
Ben zaten yıllardır kadro peşinde bu sene olur falan diye diye 37 yaşıma geldim. Zaten bu yaz tatilinde denemek amacli turist vizesiyle acaba İngiltere'de tutunabilir miyiz diye denemek istiyorduk. ( Ben 2013 yılında doktoraya başlamak için dil okuluna gitmstm İngiltere'ye aşırı hayran oldgm bir ülkeydi)
Ama şimdi aile ile birlikte olunca ve Ankara anlaşması da 2021 Aralıkta bittiğini duyunca üzüldüm ama bir fırsat diye istyrz.
Ben eğer nasip olursa önceki konularmda olduğu gibi her şeyi adım adım yazacgm burdan
( Önceki ev alma surecimde nerdeyse adım adım her seyi eksiksz yaZmstm) bu konuda destek ve yorumlarınızı beklyrm.
bu yaz tatilinde denemek amacli turist vizesiyle acaba İngiltere'de tutunabilir miyiz diye denemek istiyorduk.
özel okul fiyatları gerçekten çok arttı . Bu parayı öğretmenlere eşit olarak yansıtmamaları sonucu kalite de aynı şekilde düşecek .Merhabalar arkadaşlar,
Eşim Türkiye çok meşhur olarak bilinen bir kolejde 7 yıldir çalışıyordu. Kendisi zamlardan sonra okul idaresiyle bir türlü uzlaşamadilar ve nerdeyse diğer kolejlerde o şekilde bir durumda.( Kendileri aşırı zam yaparken okul ucretlerine bir şey yok ama bize gelince yok)
Bunu geçen hafta öğrendik ki çalışma izni bitince esimin tazminatını veririz cikablrsene geldi lafbir derdim var derken ciddi ciddi dert çünkü her şeyimiz planlydi.
Ben zaten yıllardır kadro peşinde bu sene olur falan diye diye 37 yaşıma geldim. Zaten bu yaz tatilinde denemek amacli turist vizesiyle acaba İngiltere'de tutunabilir miyiz diye denemek istiyorduk. ( Ben 2013 yılında doktoraya başlamak için dil okuluna gitmstm İngiltere'ye aşırı hayran oldgm bir ülkeydi)
Ama şimdi aile ile birlikte olunca ve Ankara anlaşması da 2021 Aralıkta bittiğini duyunca üzüldüm ama bir fırsat diye istyrz.
Ben eğer nasip olursa önceki konularmda olduğu gibi her şeyi adım adım yazacgm burdan
( Önceki ev alma surecimde nerdeyse adım adım her seyi eksiksz yaZmstm) bu konuda destek ve yorumlarınızı beklyrm.
doğru olan Türkiye'nin yaptığı değil oraların yaptığı yalnızHer seyi iyi güzel de diğer tum avrupa ülkeleri gibi saglik sistemi rezil, acil diye de gitsen 10 saat bekletirler sonra ya bakarlarr ya bakmazlar.
Ironi değil, ciddi ciddi 10 saat beklersiniz.
Turkiyemin gozunu seveyim bu konuda.
Emin olun burda da bekleniyor. Hele büyük şehirlerdeysen Allah yardımcın olsun.Her seyi iyi güzel de diğer tum avrupa ülkeleri gibi saglik sistemi rezil, acil diye de gitsen 10 saat bekletirler sonra ya bakarlarr ya bakmazlar.
Bunu hep duyuyorum özeller de mi bu şekilde acaba?Her seyi iyi güzel de diğer tum avrupa ülkeleri gibi saglik sistemi rezil, acil diye de gitsen 10 saat bekletirler sonra ya bakarlarr ya bakmazlar.