Mecburi İngiltere Yolu Göründü Deneyim Paylaşım

PiaLeon

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
5.140
12.540
Merhabalar arkadaşlar,
Eşim Türkiye çok meşhur olarak bilinen bir kolejde 7 yıldir çalışıyordu. Kendisi zamlardan sonra okul idaresiyle bir türlü uzlaşamadilar ( Kendileri aşırı zam yaparken okul ucretlerine, öğretmene yok)
Eşim Eylül 2023 itibariyle okulu bırakıp özel dersten zaten kazanıyorduk bu sene sadece ona yönelecek ve yazılım üzerine daha gelistirck kendini. Ben de öğretmenliğe devam farklı bir alanda da olsa.
Artık skilled worker visa ile sponsorlu çalışma vizesi ile gitmeyi düşünuyoruz.
( Ben 2013 yılında doktoraya başlamak için dil okuluna gitmstm İngiltere'ye süreçleri biliyorum )
Bu süreçte her şeyi tek tek yazacgm sizlerde öneri yada deneyim paylaşımı yapmak isterseniz beklerim.
(rica ederim bilgisi olmayan,vizyonu olmayan. Sadece moral bozmak boş konuşmak için kimse yazmasın.)
sevgiler

Son düzenleme:
Yabancı mı eşiniz? Siz ne kadrosu bekliyorsunuz? Bir de özel okulda öğretmenlere ne kadar veriyorlar. Özelden de cevap verebilirsiniz. Eşinizin bulunduğu ülkeye gidemez misiniz?

Ben de pek anlayamadım, İngiltere için çalışma vizesini nasıl alacaksınız? Çalışma izni almak için alınan maaş teklifinin belli bir miktardan fazla olması gerekiyor, bir de her meslek alamıyor devletin belirlediği nitelikli meslekler var. Öğretmenlik maalesef vize verilen bir meslek değil. Nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz? Eşiniz İngiliz sanırım?

özel okul fiyatları gerçekten çok arttı . Bu parayı öğretmenlere eşit olarak yansıtmamaları sonucu kalite de aynı şekilde düşecek .

Her seyi iyi güzel de diğer tum avrupa ülkeleri gibi saglik sistemi rezil, acil diye de gitsen 10 saat bekletirler sonra ya bakarlarr ya bakmazlar.
Ironi değil, ciddi ciddi 10 saat beklersiniz.
Turkiyemin gozunu seveyim bu konuda.
doğru olan Türkiye'nin yaptığı değil oraların yaptığı yalnız
Türkiye de sağlıkta boşa akıtılan kaynak miktarı öyle böyle değil

Her seyi iyi güzel de diğer tum avrupa ülkeleri gibi saglik sistemi rezil, acil diye de gitsen 10 saat bekletirler sonra ya bakarlarr ya bakmazlar.
Ironi değil, ciddi ciddi 10 saat beklersiniz.
Turkiyemin gozunu seveyim bu konuda.
Emin olun burda da bekleniyor. Hele büyük şehirlerdeysen Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…