- 29 Ocak 2017
- 4.317
- 8.187
- Konu Sahibi inciitanesi
De ki: “Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla! Bana tarafından yardım edici bir güç ver!”
İSRA,80
İSRA,80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
(Yakup ise) şöyle demişti: “Ben, kederimi ve hüznümü yalnızca Allah’a arz ediyorum.* Ben sizin bilemeyeceğiniz şeyleri Allah tarafından (Vahiy ile) biliyorum.
YUSUF,86
Merhaba:) günde 1 ayet dahi olsa okuyarak siz de katılmak ister misiniz:)Ne güzel değil mi " ben derdimi ve kederimi yanlizca Allah a arz ediyorum."
Çok güzel bir konu açmışsıniz.
İnşallah çok isterim. Bugün zor ama yarın yazmaya çalışırım ,Merhaba:) günde 1 ayet dahi olsa okuyarak siz de katılmak ister misiniz:)
motivasyonunuzu arttırmama çok sevindim, azı çoğu olmaz günde 1-2 ayet de olsa okusanız damlaya damlaya göl olur, yıl sonunda hiçten iyidir :)Selamun aleyküm. Ben de Temmuz itibariyle düzenli meal okumak istiyorum, hep düzensiz okuyorum çünkü. Bu topik sayesinde belki düzene girer. Allah razı olsun, güzel bir düşünce olmuş