• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Mays 2009 Bebelerinin Dileri..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

widaco

işte hayat! çağan-ada
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
335
2
96
Uşak
merhaba arkadaslar.oglum 5. ayını bıtırdı.mayıs annelerı bebeklerınızın dişlerınız cıktımı bı soralım dedık.daha bızımkınde bı degısme yok ama 5 aydan sonra gorulmeye baslıyomuş.neyse cevaplarınızı beklıyorum..

merhaba benim kızım 8 mayısda doğdu.3. ayından itibaren dişleri kaşınmaya başladı çok huysuzlandı.doktora götürdüm normal kaşınmaya başlaması dedi erken çıkarabilir ama hala çıkmadı dişleri.bakalım sabırsızlıkla bekliyorum ama umarım çok sancılı ateşli çıkarmazlar.

daha şubat bebeklerinin çıkmadı dişleri :)

benim kızımda 27 mayıs doğumlu doktor diş çıkarıyo dedi ama daha bişi görünmedi çok kaşınıyo yavrum çok kötü oluyo iştrahı azaldı emmiyo bile doğru dürüst bi çıksalardı hayırlısıyla:)

benım oglumun dişleri de çıkıyor ama daha patlamadı.1 aydır kaşıyor garibim,bakıyrum hergün görünüyor ama ne zaman tam çıkar bilemiyorum

benim oğlan 12 mart doğumlu,iki altta bir üstte dişi var... İlk dişini 4,5 aylıkken çıkardı,erken de çıkarabiliyolar yani.... Ama ne kadar geç o kadar iyi bence öyle zor oluyo ki....

8 mayıs doğumlu kızım ilk dişini dün çıkardı ama çok şükür ki hiç bir rahatsızlık yaşamadık.dişini görünce anladım çok mutlu oldum.diş çıkarmanın zorlu bir dönem olduğunu biliyorum umarım hep böyle devam eder hasta olmaz kuzucum:)

merhaba arkadaslar.oglum 5. ayını bıtırdı.mayıs annelerı bebeklerınızın dişlerınız cıktımı bı soralım dedık.daha bızımkınde bı degısme yok ama 5 aydan sonra gorulmeye baslıyomuş.neyse cevaplarınızı beklıyorum..

arkadaşlar oğlum dün 6 ayını bırırdı ve alttan bır dişi patladı.ay canım ya.nası heyacanlandım anlatamam

Back