E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
inşallah pozitif yazısını görürsün ve dünyalar senin olur
merhaba kızlar, benim bu sabah kanamam başladı.Kötü Kazen Lucrin'e başlayalı 3 gün oldu daha ve desolett'e devam etmeme rağmen 1 hafta erken regl oldum.kafamçokkarıştı Doktorum 3 günlüğüne Antalya'da. Yarın gonal-f'e başlamamı istedi. Hiçbirşey planladığımız gibi gitmiyor ya bunun sonunda inşallah tedavi başarılı olur. :uhm:
kızlar noluyo ya nerde mayıs kızları? amine gitti başlık gerilere düştü. benim yarın aşılamada 12. günüm test yapıcam. hayırlısı bakalım.
Canım içini ferah tutmaya çalış...Dr bu durum için ne dedi?? İnşallah tedavin başarılı olur ve güzel haberler alırsın... Bende 2 Mayısda lucrine başlamıştım... daha dün regl oldum... benim ki de çok geciktiii..endişelenmeye başlamıştım doğrusu... bugün kısmetse merionale başlayacağım...
umarım herşey yolunda giderde bebişlerimize kavuşuruz biran önce.....
Merhaba gün ışığı...evet epeyce gecikmiş adetin.Ben 3 mayısta Lucrine,12 mayısta merionale başlamıştımBenim merionalde 5.günüm.Bugün muayeneye gittim..Yumurtalarımın ilk seyrini öğrendim.. yazışalım tekrar canım.. benim takipçimsin.. Tedavimiz hayırlı olsun..
Sağol canım... biraz önce dr dan geldim... daha önceki geçirdiğim operasyonlardan dolayı yumurta rezervlerine tekrar bakıldı.. sanırım biraz düşükmüş bu nedenle merionaleyüksek bir dozajla yarın sabah başlıyoruz.... Allah yardımcımız olsun... Canım senin yumoşların seyri nasıl ? umarım beklenilen sekilde gelişiyordur... güzel haberlerini bakliyorum ....
Canım içini ferah tutmaya çalış...Dr bu durum için ne dedi?? İnşallah tedavin başarılı olur ve güzel haberler alırsın... Bende 2 Mayısda lucrine başlamıştım... daha dün regl oldum... benim ki de çok geciktiii..endişelenmeye başlamıştım doğrusu... bugün kısmetse merionale başlayacağım...
umarım herşey yolunda giderde bebişlerimize kavuşuruz biran önce.....
arkadaşlar benim sonucu negatif. tutmadı aşılamam.Allah sizlerin yardımcısı olsun.
Tedavin hayırlı gelişir dilerim..Merionale kaç dozla başlayacakmışsın..Ben de bugün doktordaydım.kan tahlilinin sonucunu bekliyorum telefon edecekler ona göre de merional vs. dozajı ayarlanacak..Beni haberdar et..
Doktorum kötü bir tepki vermedi. sadece ilaçlara başlayalım dedi. ptesi akşam muayeneye gideceğim, o zaman uzun uzun konuşuruz zaten. Benim geçen ay kist oluşmuştu ve bir ay erteledik. Ben tüp için sabırsızlanıyordum, sanırım o yüzden böyle erken regl oldum. pko yüzünden vücudumun beni şaşırtmasına alıştım artık. Kötü düşünmemeye çalışıyorum. Belki böylesi daha hayırlıdır :teselli: Seninle aynı zamanda başlıyoruz, inşallah sonucu da olumlu olur..:içelim:
bende pko olduğundan tedaviye 150 ünite gonal-f ile başlıyorum. 2 günde bir kontrol edip ona göre dozu artıracağız. yüksek dozda yumurtalıkların aşırı tepki verme riski var. o zaman transfer iptal ediliyor..
Neyse benim moralim iyi, bu akşam kısa bir tatile gidiyoruz, tedaviye keyifli bir ortamda başlayacağım. Ptesi günü doktordan gelince yazarım.
Hep pozitif Tam pozitif :))))
mrb arkadaslar bısey soracam benım transferımın 7 gunundeyım ama sankı bende hıc bı degısıklık yok agrı fılan yok sadece goguslerım cok gerıldı ve ucları cok agrıyor.normalmı acaba bu durum .kafam cok karısık gercekten .arkadaslar bılgı verırsenız sevınırım
AMİN.AMİN.AMİN.Rabbim seninde gönlünün muradını versin.Canım geçmiş olsun.Hayat insana herzaman güzel tarafını göstermiyor.sabırlı olmamız lazım.Moral her şeyin ötesinde bir şey onu yüksek tut .Moral bozukluğu insanı sağlığından eder.Ümidini yitirmemen dileğiyletelofondan sonucu öğrendim. önce birazmorardım gibi oldu, takmamış gibi davrandım. sonra tuvalete gittim. bi güzel ağladım. çıktım akşam yemeği yapmaya başladım. şimdi iyiyim arada bi iç burkuntusu o kadar. akşam yolculuğa çıkıyorum. yalnız ben bi daha aşılama denemeyi düşünmüyorum, tüp denemek istiyorum.
mübarek cuma günü Rabbim herkesin gönlünün muradını versin.
Seda♥Recep;2811427 .!.:bende perşembe günü sibel hanımdaydım kontrole gittim koldan igne verdi adetimle birlikte gonal f vericek göbekten yapılan igne bakalım benimde zaman azaldıkça sabırsızlanıyorum hepimiz için hayırlısı olsun..