Mayista Kimler Tedaviye Gidiyor

kızlar bende bugün doktora gittim.normalde bugün çatlatma iğnesini olacaktım pazarteside toplanacaktı.Ama kan testinde E2 yüksek çıktı.2 gün iğnesiz sadece lucrin kullanarak geçirecekmişim pazartesi birdaha bakacaklar kan testine düştüyse o gün çatlatma iğnesini olucam çarşamba toplanacakmış.Sanırım 15-20 tane yumurta çıkarmış o yüzden test yüksek çıktı galiba.hiç böyle olan varmı?ben korktum biraz.doktorda olur böyle şeyler dedi.o test düşmeden işlemler yapılırsa daha kötü sonuçları çıkıyormuş.Hastanelik falan oluyormuşsun karnın şişiyormuş.Bunlar olmasın diye önlem alıyormuş doktor.Büyük ihtimal pazartesi düşer dedi.Of ya hep benimi buluyo böyle şeyler.Yine bi aksilik çıktı işte.

merhaba arkadaşlar bugün 12.30 da ilk aşılamamı Başkent üniv.hastanesinde yaptırdım.Doktorum başarılı bir şekilde gerçekleştiğini söyledi aşılamanın.Yeni yaptıran arkadaşlara ve bana hayırlı olur inşallah.Olmayan arkadaşlar üzülmeyin.Demekki hakkımızda böylesi hayırlıymış denmesi lazım.Allah herkesin gönlüne göre versin.Bütün çareleri denemekten vazgeçmeyin.Ümitinizi hiç kırmayın.

merhaba biozard , ya ben de negatif bi tüp bebek deneyimi yaşadım cuma günü test yaptım da , yazn çok ilgimi çekti.Bana da kan testi yapıldı çatlatma iğnesinden önce ama sonucuyla ilgili bilgi vermemişti doktorum. Çatlatma iğnesini vurduktan sonra karnım çok şişti ve tuvalete çıkamadım. Aynı zamanda mide bulantısı halsizlik ,sürekli uyku hali yaşadım.Transfer sabahı da , transferin ardından eve giderken de çok kötü oldum.Acaba benim de E2 yüksek çıktı da , doktor dikkate almadımı ? Ve bu negatif sonucun bu konuyla ilgisi varmı ? Ay çok canım sıkıldı şimdi yyaaaa , çünkü benim yaşım 23 ve herşey okadar yolundaydı ki , doktor negatif sonucu duyunca şok oldu.7 tane Grade A embriyom vardı . 3 tanesi transfer edilmişti , ve olmadı. Çok şaşkınımmm

kapkara canım hayırlısı olsun inşallah hamile kalırız.. benim daha var yaklaşık 1 ay gibi heralde benden önce senin pozitif olur inşallah arkandan ben gelirim.. Allah sağlıklı sıhatli hayırlı bebişler nasip etsin..

zpekin kesinlikle öyledir yani e2 değerin yüksek çıkmıştır.çünkü aynı senin anlattıklarını bugün doktorum anlattı.e2 yüksek çıkınca iğnelerin kesilmesi gerekiyormuş yoksa karın şişliği halsizlik mide bulantısı olurmuş.bunun sebebide vücuttaki suyun dışarı atılmamasıymış.tuvalete çıkamamanın sebebide buymuş.büyük ihtimal transferin tutmama sebebide budur.çünkü doktorum bana e2 yüksek çıkınca transfer yapılmaz dedi.iğneler kesilip bikaç gün değerin düşmesi bekleniyormuş.düşerse çatlatma iğnesi ve transfer yapılıyormuş.senin iğneleri kesmedikleri için ve aynen devam ettikleri için bunlar başına gelmiş malesef.

bizde mayısta tedaviye başlayanlardanız ama haziran ayı içerisinde yapılacak aşılamam..

bizim sorunumuz sperm sayısının ve hareketinin düşük olması.. bakalım inşallah müjdeli haberler veririz.

kızlar merhaba listede adım vardı ama uzun süredir ben yoktum

ilk ultrasonum ve ilk iğneme cumartesi başladım.

HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN

İNŞALLAH müjdeli haberleri veririz burdan hep beraber

İSİM..........................................TEDAVİ............................................... .......HASTANE
Ayşenur Amine Su.......................4. Micro .................6.5.2008 ....................Anatolıa
ggaye.........................................aşıl ama .................................................. .....
adayadayı...................................1. micro............................................. .........Gugan Klinik
akdas....................Temmuzda bol şanslar........................................... .................
kapkara.......................................1. aşılama........................................... ........Nisa Hastanesi
Aysegül 86.................................1. tüp bebek............................................. ...
çağla01.......................................tüp bebek............................................. .....
kuzuum ......................................2. tüp bebek............................................. ...
nurkrp..........................................1.Aşılama.. .................................................ilk hamiş haberi senden olur inşallah 5.5.2008
turksoyu.....................................3. aşılama........................................... ..........
Doudou......................................4.tüp bebek............................................. ......
Pelly1........................................20.5 .2008............................................. ....
Aktuel....................................... 3. tüp bebek............................................. .
Angel...baby...................................... .................................................. ........
Kuka...........................................tüp bebek............................................. ....
ruba............................................3. micro.................6.5.2008.................... .Fatih Ünv. Tıp Fak.
Alaren........................................2. micro............................................. ......Adana Başkent Has.
gamze-su...................................tüp bebek............................................. .....Anatolıa
İlkgül..........................................2. aşılama........................................... .......Gata
nur krp........................................aşılama ..................6.5.2008.....................HRS hastanesi
nges...........................................2.m icro..................20.5.2008................... Medical park
Seda♥Recep............................... 1. micro.................................................... Nisa Hastanesi
cereneren...................................tüp bebek............................................. ................
cans...........................................aşı lama.............................................. ...................
Özgürce........................................... .................................................. ......listedesin canım
biozard.......................................tüp bebek..............2.5.2008.....................Dr Pakize Tarzi
Emili40........................................... .................................................. .......
Kelebek 74................................2. micro.................20.5.2008................... ..Memorial
Lotus79......................................2. aşılama........................................... .......
aygulsıla......................................... .................................................. ..........
cans...........................................1.a şılama............................................ .....Şifa Hastanesi
sevimli hayalet.............................tüp bebek............................................. ....
ADDAA......................................4.tüp bebek............................................. ..Maya
GÜNIŞIĞI...................................1.tüp bebek.................................................
Vezikül..................................................................3.5.2008.........................
costaenel...................................dondurulmuş...........17.5.2008.....................Alman has.
kederli.......................................dondurulmuş...........17.5.2008.....................izmir-irenbe
Gelincik80.................................tüp bebek................1.5.2008......................Anatolıa
Irmaknaz....................................................................................................

26 MAYISTA TRANSFERİM OLDU 6.6.2008 DE SONUÇ ALACAĞIM, HEPİNİZİ ÖPÜYORUM , DUALARINIZI BEKLİYORUM,AYRICA ARKADAŞLAR BU LİSTEYİ BİR DÜZENLEYİN YA NELER OLDU BANADA BİLGİ VERİN LÜTFENNNNN

a.s.a.s.mrb kızlar,
Ayşenur be pelly taransferiniz hayırlı olsun.Bebişlere iyi bakın.Onlarda anneleri gibi inatçı olacak ve size sıkıca tutunacaklar.Ben ilaca devam ediyorum perşembe günü yumuşlarımın boyunu ölçecekler.Size yaklaşıyorum kızlar kısmet olursa önümüzdeki hafta içi benim işlem de tamamlanacak.Hamiş sayfalarını siz açın bende geliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…