E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
evet kızlar dün transferimi oldum 3 tane bebeğimi transfer ettiler.dün yattım ama bugün gezinmeye başladım yarında yola çıkıyorum.bundan öncekilerde yattımda noldu daha çok kendimi dinledim yok şuram mı acıdı ,yok akıntımı oldu.normal hayatıma dönüyorum yarın ...
sevimli hayalet merak etme benimde 3.günden 5.güne sarktı ama daha iyi oldu en iyiler kaldı.3.gün olsaydı belkide 5.güne kadar yaşamayanlar transfer edilecekti boşu boşuna.hoş birde bana pgt yapıldı...17 mayısta sonuç belli olacak arkadaşlar...allah isteyen herkese versin diye sürekli dua ediyorum....bu benim son denemem arkadaşlar umarım başarmışımdır....umarım hepimiz başarırız
evet kızlar dün transferimi oldum 3 tane bebeğimi transfer ettiler.dün yattım ama bugün gezinmeye başladım yarında yola çıkıyorum.bundan öncekilerde yattımda noldu daha çok kendimi dinledim yok şuram mı acıdı ,yok akıntımı oldu.normal hayatıma dönüyorum yarın ...
sevimli hayalet merak etme benimde 3.günden 5.güne sarktı ama daha iyi oldu en iyiler kaldı.3.gün olsaydı belkide 5.güne kadar yaşamayanlar transfer edilecekti boşu boşuna.hoş birde bana pgt yapıldı...17 mayısta sonuç belli olacak arkadaşlar...allah isteyen herkese versin diye sürekli dua ediyorum....bu benim son denemem arkadaşlar umarım başarmışımdır....umarım hepimiz başarırız
bu arada benim durumum biraz can sıkıcı...yumurtalarım büyümüyor hala....offfffffff....ağlamak istiyorum................
kızlar bugün ilginç bişey oldu...yumurtam büyümüş sonunda....doktor dahil hiç kimse beklemiyordu bunu....eğer biraz daha büyürse aşılama yapabilcez.......:)))))))
bu sabah Lucrine başladım. İnşallah 24 Mayıs'ta da puregona başlayacağım. Yumurtalar kaliteli olsun diye hergün 4-5 tane fındık, 2-3 badem, 2 kuru kayısı, 1 ceviz ve 2 kuru erik yiyorum. Doktorum ayrıca bol bol sebze-meyve, hergün süt-peynir-yoğurt mutlaka ye dedi.. Bilginize...
kızlar noluyo ya nerde mayıs kızları? amine gitti başlık gerilere düştü. benim yarın aşılamada 12. günüm test yapıcam. hayırlısı bakalım.