Mayista Kimler Tedaviye Gidiyor

evet kızlar dün transferimi oldum 3 tane bebeğimi transfer ettiler.dün yattım ama bugün gezinmeye başladım yarında yola çıkıyorum.bundan öncekilerde yattımda noldu daha çok kendimi dinledim yok şuram mı acıdı ,yok akıntımı oldu.normal hayatıma dönüyorum yarın ...
sevimli hayalet merak etme benimde 3.günden 5.güne sarktı ama daha iyi oldu en iyiler kaldı.3.gün olsaydı belkide 5.güne kadar yaşamayanlar transfer edilecekti boşu boşuna.hoş birde bana pgt yapıldı...17 mayısta sonuç belli olacak arkadaşlar...allah isteyen herkese versin diye sürekli dua ediyorum....bu benim son denemem arkadaşlar umarım başarmışımdır....umarım hepimiz başarırız

canım benim hayırlı olsun inşaallah. neden son denemen ben anlayamadım. hem adı üstünde mucize, hiç belli olmaz zamanı. yerimseniben

evet kızlar dün transferimi oldum 3 tane bebeğimi transfer ettiler.dün yattım ama bugün gezinmeye başladım yarında yola çıkıyorum.bundan öncekilerde yattımda noldu daha çok kendimi dinledim yok şuram mı acıdı ,yok akıntımı oldu.normal hayatıma dönüyorum yarın ...
sevimli hayalet merak etme benimde 3.günden 5.güne sarktı ama daha iyi oldu en iyiler kaldı.3.gün olsaydı belkide 5.güne kadar yaşamayanlar transfer edilecekti boşu boşuna.hoş birde bana pgt yapıldı...17 mayısta sonuç belli olacak arkadaşlar...allah isteyen herkese versin diye sürekli dua ediyorum....bu benim son denemem arkadaşlar umarım başarmışımdır....umarım hepimiz başarırız

canım hadi gözün aydın 17 mayısta hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah çift ikizlerin olurda birdaha bu zor günleri yaşamazsın allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunnnnn:emir_bebek:

hayırlısı olsun hakkında...inş bu gerçekten son olur,bebişlerini alırsın kucağına....:)

merhaba arkadaşlar, bugün doktora gittim. benim kist yokolmuş, 14 mayısta lucrin'e 24 mayısta'da gonal f'e başlıyorum. Herşey yolunda giderse sonuç 24haziran gibi belli olacak.. umarım ben ve bu ay tedaviye başlayan herkes sonunda pozitif sonuç alır, 40 hafta sonunda bebeklerimizi kucağımıza alırız...

merhaba kızlar , benim transferim 5 mayısta yapıldı ,16 mayısta sonucu alıcam.3 tane bebis var su an icimde , çok heyecanlıyım.ilk denemem benim de , ankarada yaptırdım islemleri , wala ne diyim yaa cok heyecanlıyım

kızlar bugün ilginç bişey oldu...yumurtam büyümüş sonunda....doktor dahil hiç kimse beklemiyordu bunu....eğer biraz daha büyürse aşılama yapabilcez.......:)))))))

kızlar bende yarın doktora gidicem.2 gün önce gittim yumurtalar büyüyor dedi yarın yine çağırdı.eğer tam boyutuna geldiyse sanırım çatlatma iğnesi olucam.kaç yumurta olacak bilmiyorum.transfer işlemi kolay mı?yaptıran arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi nasıl yapılıyor?başka hangi ilaçları kullanıcam acaba?

UMUTLARIMIZ GERÇEĞE DÖNÜŞÜR İNŞALLAH...Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Benim de 1. microm.3 mayısta LUCRİNE 12 mayısta MERİONALE başladım.

bu sabah Lucrine başladım. İnşallah 24 Mayıs'ta da puregona başlayacağım. Yumurtalar kaliteli olsun diye hergün 4-5 tane fındık, 2-3 badem, 2 kuru kayısı, 1 ceviz ve 2 kuru erik yiyorum. Doktorum ayrıca bol bol sebze-meyve, hergün süt-peynir-yoğurt mutlaka ye dedi.. Bilginize...

bu sabah Lucrine başladım. İnşallah 24 Mayıs'ta da puregona başlayacağım. Yumurtalar kaliteli olsun diye hergün 4-5 tane fındık, 2-3 badem, 2 kuru kayısı, 1 ceviz ve 2 kuru erik yiyorum. Doktorum ayrıca bol bol sebze-meyve, hergün süt-peynir-yoğurt mutlaka ye dedi.. Bilginize...

pelly ciğim tedavin hayırlı olsun.

kızlar benim bu ay ki hayallerim suya düştü.2.aşılamamda tutmadı.1 ay ara vercem git gel git gel yoruldum. 3. denememi haziranda yaptırcam bakalım hayırlısı.ALLAHIM tez zamanda hepinizin dileğini versin.Kendinize iyi bakın hepinizi çok çok öpüyorum.Amineciğim beni listeden silersiniz napalım kısmet değilmiş.HOŞÇAKALIN

kızlar noluyo ya nerde mayıs kızları? amine gitti başlık gerilere düştü. benim yarın aşılamada 12. günüm test yapıcam. hayırlısı bakalım.

X