- 10 Aralık 2007
- 442
- 0
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
addaa çok güzel 22 yumurta.inşallah çok iyi embriyoların olur ve sana sım sıkı tutunurlar canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seda♥Recep;2684597 .!.:Nisa hastanesi sibel hanıma gidiyorum.. Adetle birlikte doğum kontrol ilacı daha sonra adetin 21. günü lucrin ondan sonrada gonal f yumurtalara geliştirmek ve çogaltmak için ondan sonrada menegona başlanıcak.. Bakalım görücez inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız çabalarımız boşa gitmez..
Seda♥Recep;2684597 .!.:Nisa hastanesi sibel hanıma gidiyorum.. Adetle birlikte doğum kontrol ilacı daha sonra adetin 21. günü lucrin ondan sonrada gonal f yumurtalara geliştirmek ve çogaltmak için ondan sonrada menegona başlanıcak.. Bakalım görücez inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız çabalarımız boşa gitmez..
costaenel seninle aynı günlerde transferimiz olacak sen adet oldunmu ben bugün adet oldum salı günü ilk muayneye gidecem
kızlar benide ekleyin İZMİR İRENBE TÜPBEBEK MERKEZİ DONDURLMUŞLARLA taransferimde sanırım 17_18 mayıs