- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.421
İyiyim iyiyim. Yolundadır inşallah.. sen iyisin?
Kaşıntı maşıntı idare ediyoruz işte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim iyiyim. Yolundadır inşallah.. sen iyisin?
Bence bu otoimun bir durum. Bana oyle gibi geliyor ama ne atesliyor bilmiyorum. Stresten uzak durun derim...AYNI TARIHLERDE BEN DE BUNU YASADIM, BAYADIR GIREMEDIGIM ICIN KK YA GORMEMISIM, benım de gecyı sandıgım adan yıne baslıyor ve baslamadan oncekı gun doktordaydım zaten hıc bır sey demedı gercı o gun yanma yoktu, acaba doktorda bısey mı bulastı dıye de korkmadım degıl :)
Aa oyle deme ya ben de 39 oldum denemeye devam :) pozitif ol.benım de tam yumurtlama gunu basaldı o yanma bır gun oncesınde yıne doktor kontrolune gıtmıstım neden olmuyor bu bebek yavvvv dıye :) ve bu ay adet yıne geldı hem de tam gununde ustelık bır yumurta vardı olgun, guya hersey cok ıyıydı hatta 26. gun progesteron testı 9,15 cok ıyı dedı ama adetım kosa kosa geldı sanırım artık yas yuzunden kalıtede sıkıntı var ve olmuyor ınsallah sızlerın mujdelı haberlerı tez zamanda gelır canım
Ben de 24 saat kaşınıyorum. Popoma kadar egzama oldum. Şu durumda kolestaz da geçirsem ayırt edemem herhalde.Kaşıntı maşıntı idare ediyoruz işte.
Ben de 24 saat kaşınıyorum. Popoma kadar egzama oldum. Şu durumda kolestaz da geçirsem ayırt edemem herhalde.
Hamilelikte gözden bişey kaçırmamak için sık sık kan ve idrar tahlili yaptırmak lazım. Hangisi ne sebepten oluyo artık kestiremiyorum.
Sayende anladık ki gerçekten üç beyazdan uzak durmalıymışızAynen öyle. Kolestazda kabartı döküntü olmuyo. Çok kaşırsan kızarıyo cilt. Bi de gece coşuyo. Mesela şu an sabahtan beri hiç kaşıntım yok. Akşam başlar heralde.
Evde şeker takibimde tokluk en yüksek 133 çıkıyodu. Bugün kahvaltıda sağlam bi deneme yapıp normalde pek tüketmediğim şeyleri fazlaca yedim. Beyaz ekmek, simit, bal, reçel, şekerli çay. Sonuç 181 :)) Demek ki neymiş? Beyaz ekmek ve şeker gerçekten de yaramıyomuş. Bugün de bilimsel bi deney yaptım çok şükür.
Canım benim öyle düşünme yaş illaki vardır ama 43,yaşında oluyor, 45 yaşında oluyor sadece yaş olsa tamam da oldumu oluyor işte denk gelmiyor bize sanırımbenım de tam yumurtlama gunu basaldı o yanma bır gun oncesınde yıne doktor kontrolune gıtmıstım neden olmuyor bu bebek yavvvv dıye :) ve bu ay adet yıne geldı hem de tam gununde ustelık bır yumurta vardı olgun, guya hersey cok ıyıydı hatta 26. gun progesteron testı 9,15 cok ıyı dedı ama adetım kosa kosa geldı sanırım artık yas yuzunden kalıtede sıkıntı var ve olmuyor ınsallah sızlerın mujdelı haberlerı tez zamanda gelır canım
Benimde Mutlaka birşey çıkıyor tam 2 hafta sürdü tamda yumurtlama zamanı ben saldım artık, zaten yoğunluktan devrim döndü zamanın nasıl geçtiğini anlamıyom okuldan eve gelince akşam pert oluyomAYNI TARIHLERDE BEN DE BUNU YASADIM, BAYADIR GIREMEDIGIM ICIN KK YA GORMEMISIM, benım de gecyı sandıgım adan yıne baslıyor ve baslamadan oncekı gun doktordaydım zaten hıc bır sey demedı gercı o gun yanma yoktu, acaba doktorda bısey mı bulastı dıye de korkmadım degıl :)
Öyle ama, seneye de 41 kere maaşallah deriz artık umarım :))40 yılın bası :) yerım senın yaa, allah en hayırlı ve saglıklı olanı verecek ınsallah sana guzelım :) tum kalbımle dua edıyorum
Araya dalmak istemem ama bana da dua edin ne olur.Öyle ama, seneye de 41 kere maaşallah deriz artık umarım :))
Sağol canım benimm, benim dualarım da senin yeniden o duyguyu tatman için
Tekrar çok çok geçmiş olsun canım. Neyseki şu an safra taşların için operasyon olman gerekmiyor.Selam gençler. Ultrason sonucunda nur topu gibi 3-4 tane 1 cm.lik ruhumun bile duymadığı safra kesesi taşları çıktı :)
Bir sürü ek tahlil yapıldı. Kaşıntının sebebi bünyemde besleyip büyüttüğüm safra taşları da değilmiş. Taşlar için şu an operasyona gerek yokmuş, çünkü sebep onlar olsaydı operasyona alabiliriz demişlerdi. Neyse ki kanalda değillermiş.
Hormonlar sebebiyle bazı hamilelerde yaşanan gebelik kolestozu denen şeyi yaşıyormuşum. Safra kesesi kanalları daralınca karaciğerden kana karışan safra tuzları içten içten el ayakta kaşıntı yapıyomuş. Değerleri düşürmek ve kaşıntıyı geçirmek için kullanılan bi hap varmış ama biraz daha bekleyelim, haftalık kan tahlili ile takip edelim dedi genel cerrah, dahiliyeci ve benim kadın doğum doktorum.
İki gün önce 69du değer, bugün 79 çıktı. Dün de deli gibi acılı, baharatlı mezeler yediydim :)) 100e çıkarsa ilaca başlayacakmışız. Bayıla bayıla yediğim baharatlar, acılar, yağlılar yasaklandı. 3 ay boyunca bol su, yeşillik, sebze, meyve tüketilecek. Hiç kilo almam artık. Ve 40. Hafta beklenmeyip bi aksilik olmaz ise ya da oğlan erken gelecem demez ise 38-39 gibi planlı doğum yapılacak Kolestaz gebelerde son ana kadar beklemek istemiyorlarmış.
Gönlünüzden, yüreğinizden geçen ne varsa hepsinin olması dileğiyle, isteyen herkese duacıyızAraya dalmak istemem ama bana da dua edin ne olur.
Transferoldu canım bugün 3.gün hayırla sonuçlanır inşallahTransfer ne zaman olacak canım? Taze mi dondurulmuş mu?
Hadi bakalım, keyifli bekleyiş başladıTransferoldu canım bugün 3.gün hayırla sonuçlanır inşallah
Umarım şuan sana tutunmakla meşguldur. Hadi göreyim sizi :)Transferoldu canım bugün 3.gün hayırla sonuçlanır inşallah
İki yumurtadan biri döllenmiş canım ve bi tane sağlıklı üçüncü gün embriyosuHadi bakalım, keyifli bekleyiş başladı
Benim de cumartesi transfer, progestan iğneye başladım bugün, günde 1 defa, 2 ampül şeklinde
Kaç tane transfer edildi, kaçıncı gün embriyosuydu
Mutlaka söylemişsindir, sayfaları taramayayım dedim:)
Güzel haber verirsin inşallah müjdeli haber bekliyoruzTransferoldu canım bugün 3.gün hayırla sonuçlanır inşallah
İnşallah canım benim inşallahUmarım şuan sana tutunmakla meşguldur. Hadi göreyim sizi :)