- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.501
Canım ben ilk tedavide ananas yedim sonra biyerde okudum ödem sökücü etkisi var transferden sonra yemeyin diyordu ki İnan iki günde yediğimiz içtiğimiz şeylerle bişey olmuyor.sen şimdi transfer öncesi dikkat etmeye başlıyorsun zaten ,ben yumurtaya çok dikkat ettim günde iki tane yedim transfer öncesi ve sonrası protein hücrenin yapı taşı bu nedenle bizim daha yeni hücre olan embriyolarımıza iyi geldiğini düşündüm karbonhidrat tüketme yiyeceksen de tam buğday ekmeği ye ,ev yoğurdu ,süt ,ceviz yada badem,kara üzüm kurusu yedim bide bol su içtim ,transfer sonrası nar suyu rahim kalınlığı için içtim hamileyken önermiyorlar narı,aklıma gelen bınlar biz elimizden geleni yapalım takdir Allah’ın ,inşallah kabız falan olmadan stressiz bi süreç geçirip hayırlı haberle sevinirsinizTeşekkür ederiz canım. Allah razı olsun.
Evet ne gibi bir hazırlık yapmalıyız biraz fikir verin.
B vitaminim ve d vitamini takviyelerimi aldım inşallah yukselticegim.
Saçımı kestirecegim bunu transferde idrak ettim iyice çünkü saçlarım acayip döküldü sanırım ilaçlardan. Bir dişimde problem var ona da gideceğim. Kabızlıkla ilgili ilaçları temin ettim. Önceden ise yarama durumunu teyit edeceğim.
Şu anda beslenme şeklimde pilav makarna ekmek (çok az sadece sabah) çıkardım. Yoğurt süt meyve domates salatalik çorba tüketmeye çalışıyorum. Çok düzenli olmasa da, önceki beslenme şeklim pek yok.
Bunun dışında sizler ne yediniz transfer sürecinde transferden sonra? Bugün bir başlıkta acıbadem hastanesinin yenmemesi gerekenler listesini gördüm. Çay kahve kola soda çikolata ananas nar hurma çiğ et maydonoz tüketmeyin yazmis.
Maydonoz hurma çiğ et hadi bildiğimiz şeylerde çikolataya şaşırdım. Onun dışında nar suyu rahmi kalinlastiriyor neden yasak ki? Hepsini geçtim ananas yiyin deniyor transferden sonra en bilinen şeydir heralde. O neden yasak ki.