Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım.. benim fsh de en son 15.98di.. bir sene öncesinde ise 10du, stres ile çok ilgili diye biliyorum. İnşallahh her şey gönlünce olsun❤
Hoşbulduk canom, tüp doktorum çok önemsemedi her ay değişir dedi sen de beni daha da rahatlattın şimdi çok sağol canım

Hoşgeldin canım tatilin iyi gelmesine sevindim ,hayırlısıyla adet olursun da yeni tedavin başlar yumurta havuzu yaptırman iyi olur inşallah hem çok hormon almadan olmuş olur ,bizim grupta hamile olmayan kalmayacak inşallah

İkili sonucum için aradılar. Normal bir sorun yok dedi. Bunla yetinmeli miyim acabası bi de ayrıntılı ve 4lü tarama olucak.. hayırlısı bakalım❤
İyi haber kuzum ,doktorun ne diyor ya bence kafa karıştırmamak gerek zaten ayrıntılıya falan gireceksin allah korusun inşallah hepimizin bebeleri sağlıklıdır

Sağol canım inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alalım ve diğer arkadaşlardan da ,12 ve 14.haftada kız dedi öyledir herhalde

İyi haber kuzum ,doktorun ne diyor ya bence kafa karıştırmamak gerek zaten ayrıntılıya falan gireceksin allah korusun inşallah hepimizin bebeleri sağlıklıdır
Evet süper haber oldu bana da. Dr. Risk çıkarsa konuşuruz demişti, amniyosentez veya yurtdışında yapılan testten demişti ikili için %80 85 doğruluk oranı dedi.. inşallahh sağlıklıdırlar amiiinnn ❤

inşallah en kısa zamanda sağlıcakla bebişini kucağına alırsın. Tüp bebek nerde başladın beste?

İkili sonucum için aradılar. Normal bir sorun yok dedi. Bunla yetinmeli miyim acabası bi de ayrıntılı ve 4lü tarama olucak.. hayırlısı bakalım❤
Gözün aydın canım,Benim bildiğim en önemlisi ayrıntılı usg ama içine sinmiyorsa diğer kan tahlillerinide yaptır, nift test yaptırmayı düşünüyormusun

İnşallah canım, havuz gibi yapmıycaz aslında toplanacak döllencek gelişimine göre teste göndericem, bu arada hemen adetle tekrar aynı süreci devam ettireceğiz sağlıklıyı bulana kadar, umarım kısa zamanda buluruz

Anladımmm inşallah her toplanan sağlıkla döllensin herşey yolunda gitsin canım benim

inşallah en kısa zamanda sağlıcakla bebişini kucağına alırsın. Tüp bebek nerde başladın beste?
Bak seni unutmuşum çok özür canım, antalyada aynı yerde devam edicem canım, istanbul düşündüm ama benim merkezimle bir sorunum yok sorun benim yumurtalarda yeni tedavi planını ist da yaptırmam çok zor olur benim için git gel, daha fazla vakit kaybetmek, hormon almak istemiyorum artık, sen de kimyasal geçirmişsin sanırım şimdi baktım geçmiş olsun, bir de soğan kürü yapmışsın sanırım ben soğan kürü yaptığımda kir bitiminde bende acayip bir kanama yapmıştı pembe pembe doktora gittim enfeksiyon olmuş 2 kutu antibiyotik bitirmiştim düzelsin diye herkes iltihap enfeksiyon içim yapar ben de tam tersi etki yaptı, sen de kullanırken dikkat et, senin planın ne taşınıyormuşsun hayırlı olsun yeni şehir sana uğurlu gelsin bebiş getirsin inşallah

Sağol canım.. aynen o kadar para veremem sanırım ayrıca... ayrıntılı 4lü yeter inşallahh.
Risk görünmüyorsa yeterli bence ikili de en büyük risk yaş riski yüksek çıkıyor diye biliyorum, diğerleri normalse sıkıntı yok, ekstra bir şey olursa bana haber ver yakın arkadaşım bu nift tesleri çalışmaya başlamış ondan indirimli bir fiyat alabilirim, tabi bu durum buradaki tüm arkadaşlarım için geçerli, aklınızda olsun kızlar

İnşallah gerek kalmasın kuzum ama aklımda bulunsun çok teşekkür ederim❤

İyi olmanıza sevindim inşallah ayrıntılı da iyi geçer ,bende bu iştahsızlığı sıcaklığa da bağlıyorum artık serinlesin hava ,ay ne güzel bi histir yakında bizde hissederiz inşallah kilo almamana doktor bi yorum yaptı mı bende aynıyım panicde aynıyım diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…