Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teşekkür ederim en yakin zamanda sanada nasip etsin rabbimhenüz donmedim

insallahhhhhhhhhhhhhh ilk tedaviyle ilk denemeyle bebegine belkim bebeklerine kavusucaksin kavuştun öyle de oldu aminnnnnnn

Kızlar selam.. doktordan geldikk yolunda görünüyor her şey, ikili için kan verdim.. %70 erkek dedi ama kimseye demeyin dedi, sonra doktor bilemedi diyolar dedi:) plasenta öndeymiş hala, lekelenme ağrı olabilir dedi.
anammmm oglan hee bir kız bir oglan ne guzel olur. masallah keyfide yerinde insallah guzel sonuclarini alicaksin öyle de oldu aminnnnn

anammmm oglan hee bir kız bir oglan ne guzel olur. masallah keyfide yerinde insallah guzel sonuclarini alicaksin öyle de oldu aminnnnn
He ya oğlan dedi bakalım değişir mi değişmez mi..:) valla çok hareketli diyenleri okumuştum.. pek keyfi yerinde değildi sanki arkasını döndü bize poz vermedi..

39 yaşındayım kuzum dün yapılan kontrolde 3 yumurta gözlendi

Rabbim sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn

Kızlar selam.. doktordan geldikk yolunda görünüyor her şey, ikili için kan verdim.. %70 erkek dedi ama kimseye demeyin dedi, sonra doktor bilemedi diyolar dedi:) plasenta öndeymiş hala, lekelenme ağrı olabilir dedi.
Canım
Her şeyin yolunda olmasına sevindim. İkili test sonuçları da iyi gelir iyice rahat edersin umarım. Plasentanın önde olması bir risk olarak görünmüyor sonuçta sadece dinlenmeni öneriyor doktorun değil mi

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. Kalp sesini de duyarsın umarım. Bakalım evine kaç bebe ile döneceksin. Umarım ikincinden de güzel haberler gelir

Canım çok sağol. ❤ inşallahh öyle olsun aminn.. evet evet sıkıntı yok dedi lekelenme olmasın derdimiz o dedi.. ilki de sezaryen olduğu için sorun yok sezaryen olmak zorunda kalınıyomuş bu durumda o yani. Seyahat de önermiyor ayrıca.

Neyse ki zAten tatilini yapmıştın. Çünkü insan tatile gidince iyi dinleniyor. Bundan sonra evden işe, işten eve gidersin artık :)

Hadi bakalım gelsin oğluş sağlıkla hayırlısıyla canım dikkat etmeye devam ozaman

Hem de bütçeye zarar.. bak oğlun gelecek masraf çok olacak .. seyahat yasağı çok iyi oldu bence :)
Kuzuu gidemeyiz zatenn diyoomm para yokk mafişşş diyooom
Hem ne masraf valla inşallah bize bilmem kaç trilyonla geliyor
Hadi bakalım gelsin oğluş sağlıkla hayırlısıyla canım dikkat etmeye devam ozaman
Amiin canım sağolasınn.. evet dikkat etmeye devamm❤

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…