- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.281
teşekkür ederimSenin durumuna göre merkez değişir bence. Yaşın kaç? Yumurta sayın nedir? Eğer yumurta rezervin düşükse bahceciye gitme iğne tedavisi yumurtaları baskiliyormus. 1-2 yumurta için opu riskine girmeni önermem elinde hiç embriyon olmayabilir o kadar süreçten sonra. Eğer 7-8 yumurta oluşuyorsa her ay o zaman kızlarım doktoruna git hiç değilse elinde 2 embriyo kalabilir.
Ama az yumurta sayısı varsa Istanbul tüp bebek Aret kamarı tercih edebilirsin. Rezervi az hastalara klomen ile tüp bebek yaptırıyor. Ben ilgi alaka ve doktordan çok memnunum. Gereksiz bir şeyi para almak için yapmıyor. Son dakikaya kadar kapora verin yoksa tedaviye başlamayız demiyor. En son opu günü paranı ödüyorsun.
Bülent tıraş için 10 bin lira bahceciyken 20 bin tutuyor diyorlardı şimdi kaç bilmiyorum. Pahalı diye duydum, maddiyat önemliyse bunu da düşün.
Hadi gözün aydın canım. Bebisler geliyor. :) döndün mü evine?
aminnnnnnHayırlısı olsun arminiim gözün aydın
insallahhhhhhhhhhhhhh ilk tedaviyle ilk denemeyle bebegine belkim bebeklerine kavusucaksin kavuştun öyle de oldu aminnnnnnnGünaydın kızlar bugün rutin kontrol için doktora gittik hormonlar yüksek çıktı ve hiç zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırın dedi şimdi bu konuda tecrübe açısından bilgi almak istiyorum
1.Ankara'da Timur Gürgan varmış ve Şanlıurfa'ya merkez açmış bu dr hakkında bilginiz var mı
2. İstanbul için tüp bebek merkezi dr önerileriniz
3. Biz Istanbul'da Bülent Tıraş 'a gitmiştik önerir misiniz
anammmm oglan heeKızlar selam.. doktordan geldikk yolunda görünüyor her şey, ikili için kan verdim.. %70 erkek dedi ama kimseye demeyin dedi, sonra doktor bilemedi diyolar dedi:) plasenta öndeymiş hala, lekelenme ağrı olabilir dedi.
He ya oğlan dedi bakalım değişir mi değişmez mi..:) valla çok hareketli diyenleri okumuştum.. pek keyfi yerinde değildi sanki arkasını döndü bize poz vermedi..anammmm oglan heebir kız bir oglan ne guzel olur. masallah keyfide yerinde insallah guzel sonuclarini alicaksin öyle de oldu aminnnnn
Aminnn inşallah canım beniminsallahhhhhhhhhhhhhh ilk tedaviyle ilk denemeyle bebegine belkim bebeklerine kavusucaksin kavuştun öyle de oldu aminnnnnnn
Sağol kuzum teşekkür ederim amiiinn.. darısı başına❤can09e kuzum gözün aydın canım benim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn
39 yaşındayım kuzum dün yapılan kontrolde 3 yumurta gözlendiSenin durumuna göre merkez değişir bence. Yaşın kaç? Yumurta sayın nedir? Eğer yumurta rezervin düşükse bahceciye gitme iğne tedavisi yumurtaları baskiliyormus. 1-2 yumurta için opu riskine girmeni önermem elinde hiç embriyon olmayabilir o kadar süreçten sonra. Eğer 7-8 yumurta oluşuyorsa her ay o zaman kızlarım doktoruna git hiç değilse elinde 2 embriyo kalabilir.
Ama az yumurta sayısı varsa Istanbul tüp bebek Aret kamarı tercih edebilirsin. Rezervi az hastalara klomen ile tüp bebek yaptırıyor. Ben ilgi alaka ve doktordan çok memnunum. Gereksiz bir şeyi para almak için yapmıyor. Son dakikaya kadar kapora verin yoksa tedaviye başlamayız demiyor. En son opu günü paranı ödüyorsun.
Bülent tıraş için 10 bin lira bahceciyken 20 bin tutuyor diyorlardı şimdi kaç bilmiyorum. Pahalı diye duydum, maddiyat önemliyse bunu da düşün.
Hadi gözün aydın canım. Bebisler geliyor. :) döndün mü evine?
Rabbim sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnndun kese gormeye gittim iki kese gorundü biri tam 5 haftalik haftasiyla uyumlu yolk kese filan herseyi cok iyi digeri kucuk geriden geliyor eriyip kaybolabilir de gelisebilirde dedi faliyetini sürdürüyormuş oyuzden iki hafta yada bir bucuk hafta icinde gidip hem kalp hem iki numarali minikin belkim kalbini de duyabilirmisim yada onu gormeyebilirim durum bu .(ikisinin de kalbinin sesini duydum sağlıkları yerinde öylede oldu aminnnnnn
CanımKızlar selam.. doktordan geldikk yolunda görünüyor her şey, ikili için kan verdim.. %70 erkek dedi ama kimseye demeyin dedi, sonra doktor bilemedi diyolar dedi:) plasenta öndeymiş hala, lekelenme ağrı olabilir dedi.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. Kalp sesini de duyarsın umarım. Bakalım evine kaç bebe ile döneceksin. Umarım ikincinden de güzel haberler gelirdun kese gormeye gittim iki kese gorundü biri tam 5 haftalik haftasiyla uyumlu yolk kese filan herseyi cok iyi digeri kucuk geriden geliyor eriyip kaybolabilir de gelisebilirde dedi faliyetini sürdürüyormuş oyuzden iki hafta yada bir bucuk hafta icinde gidip hem kalp hem iki numarali minikin belkim kalbini de duyabilirmisim yada onu gormeyebilirim durum bu .(ikisinin de kalbinin sesini duydum sağlıkları yerinde öylede oldu aminnnnnn
Canım çok sağol. ❤ inşallahh öyle olsun aminn.. evet evet sıkıntı yok dedi lekelenme olmasın derdimiz o dedi.. ilki de sezaryen olduğu için sorun yok sezaryen olmak zorunda kalınıyomuş bu durumda o yani. Seyahat de önermiyor ayrıca.Canım
Her şeyin yolunda olmasına sevindim. İkili test sonuçları da iyi gelir iyice rahat edersin umarım. Plasentanın önde olması bir risk olarak görünmüyor sonuçta sadece dinlenmeni öneriyor doktorun değil mi
Neyse ki zAten tatilini yapmıştın. Çünkü insan tatile gidince iyi dinleniyor. Bundan sonra evden işe, işten eve gidersin artık :)Canım çok sağol. ❤ inşallahh öyle olsun aminn.. evet evet sıkıntı yok dedi lekelenme olmasın derdimiz o dedi.. ilki de sezaryen olduğu için sorun yok sezaryen olmak zorunda kalınıyomuş bu durumda o yani. Seyahat de önermiyor ayrıca.
Zaten ancak 5 gece tatil yapabiliyoruz başka da yokNeyse ki zAten tatilini yapmıştın. Çünkü insan tatile gidince iyi dinleniyor. Bundan sonra evden işe, işten eve gidersin artık :)
Hem de bütçeye zarar.. bak oğlun gelecek masraf çok olacak .. seyahat yasağı çok iyi oldu bence :)Zaten ancak 5 gece tatil yapabiliyoruz başka da yok
Hadi bakalım gelsin oğluşKızlar selam.. doktordan geldikk yolunda görünüyor her şey, ikili için kan verdim.. %70 erkek dedi ama kimseye demeyin dedi, sonra doktor bilemedi diyolar dedi:) plasenta öndeymiş hala, lekelenme ağrı olabilir dedi.
Kuzuu gidemeyiz zatenn diyoomm para yokk mafişşş diyooomHem de bütçeye zarar.. bak oğlun gelecek masraf çok olacak .. seyahat yasağı çok iyi oldu bence :)
Amiin canım sağolasınn.. evet dikkat etmeye devamm❤Hadi bakalım gelsin oğluşsağlıkla hayırlısıyla canım dikkat etmeye devam ozaman
Kısmetiyle gelir derler ya, bakalım kısmeti kaç milyor :)Kuzuu gidemeyiz zatenn diyoomm para yokk mafişşş diyooom
Hem ne masraf valla iniaşlah bize bilmem kaç trilyonla geliyor
Amiin canım sağolasınn.. evet dikkat etmeye devamm❤