- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.741
Ayy deme yaaa kim ölçtü neresi ölçtü doğru mu ki.. nolacak peki o da kötü çıkarsa sonlanacak mı..Bugün dr kontrolümüz vardı detaylı ultrasonla baktı ikili test olacaktı aslında ense kalınlığı aşırı fazla çıktı kan bile vermeye gerek duymadı doğrudan cvs dedi kabul etmedik NIPT yaptırdık başka bir yerde bir haftaya çıkacak sonuç umudum yok ama, bütün gün ağlamaktan içim çıktı takvimi de sildim galiba...
Sonlandırıcaz evet Bu riski alamıyoruz bir daha da deneyemem bu sayfayı kapatırım hiç fücüm yok çünküAyy deme yaaa kim ölçtü neresi ölçtü doğru mu ki.. nolacak peki o da kötü çıkarsa sonlanacak mı..
üzülme lütfen her şeyin hayırlısını diliyoruz nasipte ne varsa... nasıl teselli edilir edilebilinir mi ki.. yanılmışlardır diye düşünüyorumm.. dua ediyorum. Sağlıklı bebiş olsun ..................................
Yaa okuyunca birden ne yazacağımı da bilemememişim.. lütfen üzülme nasip de Allah deBugün dr kontrolümüz vardı detaylı ultrasonla baktı ikili test olacaktı aslında ense kalınlığı aşırı fazla çıktı kan bile vermeye gerek duymadı doğrudan cvs dedi kabul etmedik NIPT yaptırdık başka bir yerde bir haftaya çıkacak sonuç umudum yok ama, bütün gün ağlamaktan içim çıktı takvimi de sildim galiba...
Allah artırsın gücünü kuzum.. inşallahh sağlıklıdır sana 1 hafta azap çektirmiş olsun sadece.Sonlandırıcaz evet Bu riski alamıyoruz bir daha da deneyemem bu sayfayı kapatırım hiç fücüm yok çünkü
Tam kaçıncı haftadasınSonlandırıcaz evet Bu riski alamıyoruz bir daha da deneyemem bu sayfayı kapatırım hiç fücüm yok çünkü
Allah yardımcın olsun canım inşallah test sonucun temiz gelsin11+4 canım yaa
Crione jelden oluyor helede fazla ayakta kaldın mi şir şir gidiyor. Sende ful gezmiştin akmıştır su gibi. Göğüsler tombik tombik oldu diyordun sanki bir ara
gecmiyorrrrrr gunlerrrrr
Bugün dr kontrolümüz vardı detaylı ultrasonla baktı ikili test olacaktı aslında ense kalınlığı aşırı fazla çıktı kan bile vermeye gerek duymadı doğrudan cvs dedi kabul etmedik NIPT yaptırdık başka bir yerde bir haftaya çıkacak sonuç umudum yok ama, bütün gün ağlamaktan içim çıktı takvimi de sildim galiba...
Bugün dr kontrolümüz vardı detaylı ultrasonla baktı ikili test olacaktı aslında ense kalınlığı aşırı fazla çıktı kan bile vermeye gerek duymadı doğrudan cvs dedi kabul etmedik NIPT yaptırdık başka bir yerde bir haftaya çıkacak sonuç umudum yok ama, bütün gün ağlamaktan içim çıktı takvimi de sildim galiba...
gecmis olsun diyorum bence bi yanilgi allahim lutfen oyle olsun oylede oldu aminnnnnnBugün dr kontrolümüz vardı detaylı ultrasonla baktı ikili test olacaktı aslında ense kalınlığı aşırı fazla çıktı kan bile vermeye gerek duymadı doğrudan cvs dedi kabul etmedik NIPT yaptırdık başka bir yerde bir haftaya çıkacak sonuç umudum yok ama, bütün gün ağlamaktan içim çıktı takvimi de sildim galiba...
Armin Pazartesi'den itibaren canlı bağlantıyla test yapalım mı sana kııız?Ay kendimi senin eben gibi hissediyorum ben
Canım Allah’ın dediği olur sakin kalmaya çalış dicem ama çok zor bi durum cvs yaptır bence şimdi bitek ense kalınlığıyla bebeğe müdahale ettirme ,ben yaptırmıştım cvs korkulacak bişey değil İnan zaten perinatalog yapar bi kaç dakikalık bi işlem allahım yardımcınız olsun,gerçi nipt test yaptırdık diyosun oofffff inşallah korktuğun olmasın temiz çıksınBugün dr kontrolümüz vardı detaylı ultrasonla baktı ikili test olacaktı aslında ense kalınlığı aşırı fazla çıktı kan bile vermeye gerek duymadı doğrudan cvs dedi kabul etmedik NIPT yaptırdık başka bir yerde bir haftaya çıkacak sonuç umudum yok ama, bütün gün ağlamaktan içim çıktı takvimi de sildim galiba...
aminnnnnnnnnnnnnnn rabbim guzel haberlini nasip etsinCanım Allah’ın dediği olur sakin kalmaya çalış dicem ama çok zor bi durum cvs yaptır bence şimdi bitek ense kalınlığıyla bebeğe müdahale ettirme ,ben yaptırmıştım cvs korkulacak bişey değil İnan zaten perinatalog yapar bi kaç dakikalık bi işlem allahım yardımcınız olsun
Üzüldüm Bi dahaki aya Rabbim rast getirsin inşallah. Ben gecen ay 17 sinde oldum. Benim pikten 17 gün sonra kırmızılar geliyor 4 aydır öyle oldu yani 13 agustos ta bekliyorum. Ama iki gündür kasıklarda batma agrı ve akıntı var sanki daha erken gelecek gibi görünüyor. Bakalım nasip.
Canım yaa dur bakalım insallah test sonucu iyi gelir insallah canım benim. Dr yanılmıştır insallah Baska dr a da görünsen Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahBugün dr kontrolümüz vardı detaylı ultrasonla baktı ikili test olacaktı aslında ense kalınlığı aşırı fazla çıktı kan bile vermeye gerek duymadı doğrudan cvs dedi kabul etmedik NIPT yaptırdık başka bir yerde bir haftaya çıkacak sonuç umudum yok ama, bütün gün ağlamaktan içim çıktı takvimi de sildim galiba...
Sonlandırıcaz evet Bu riski alamıyoruz bir daha da deneyemem bu sayfayı kapatırım hiç fücüm yok çünkü
%99,9 kesin sonuç veriyormuş centonipt Alman firması bu da hata vermez heralde canım neyse odur ...Merhaba,
Oncelikle cok gecmis olsun. Benim bu konuda deneyimim yok ama bilgim var. Ancakpanic_attack cok guzel anlatmis zaten. Onun dedigi gibi diger butun testleri yaptir en kisa zamanda. Sadece ense kalinligi ile karar vermeyin. NIPT testi sadece ihtimali soyler, kesin sonuc vermez. Bir arkadasimin NIPT testinde down sendromu yuksek ihtimal cikti ama dunyalar guzel bir erkek cocugu dogurdu. Kesin sonuc verecek olan diger testler var. Bu testleri en kisa zamanda yaptir. Bu testlerin sonuclari da ense kalinligini desteklerse ve eger boyle bir durumda dogum yapmamayi tercih edersen (ki bu durumda kimse birsey soyleyemez, bu hayati bir mesele, sizi ve dogacak cocugunuzu hayatinizin sonuna kadar etkileyecek bir mesele) en erken donemde sonlandirmis olursun.
Biliyorum konusmasi bile kotu...ama ben yakin cevremde (hem de cok cok yakin cevremde) hic bir saglik problemi olmayan, gayet saglikli buyuyen, kalbi atan, sesleri duyan vs. bebegini bakamam, istemiyorum diye 16. haftada aldirani biliyorum (ailesi gayet varlikli, maddi sorunlari yok, erkek arkadasi ile olan iliskisini biliyor ve destekliyorlardi. Hamilelik haberi ailesi tarafindan ters de karsilanmadi). "Istemiyorum, dogurmayacagim, gerekirse kasaba giderim, yine aldiririm," dedi. Sozun bittigi yer.
Demem o ki boyle insanlar varken kendini sakin kotu hissetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?