Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydinnnnnn gunaydinnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr kontrol oldum hersey yolunda cuma bida kontorol ve 7 ağustos transfer @panic_attack
Süper bir haberrr Arminim, hadi bakalım gelsin 7 ağustos çabucak ve yolunda gitsin her şey. Hişş halaybaşı benim, ver bakim mendili:))

ufak bir not, aktarda da çatlak önleyici kremler istediğiniz yağları karıştırarak ypılabiliyor, ve hayli uyguun oluyor iyi de geliyor, üstelik standart kremlerde bulunan tüyleri de besleyebilecek yağları karıştırmmamış olyorsunuz, yoksa bebeğiniz az çatlaklı fakat bol kıllı olabiliyor :)

Yimirtlama donemindeyim canim. Hayirlisi insallah :)
Sen nasilsin?

hayırlı yımırtlamalar canım :) allah o yumurtalardan bırını sana evlat eylesın ınsallah. ben hafta sonu ovu da pik gördüm cuma cumartesi aksamı, dun cızgı sılıklesmıstı, bakalım nooolcek :)

hayırlı yımırtlamalar canım :) allah o yumurtalardan bırını sana evlat eylesın ınsallah. ben hafta sonu ovu da pik gördüm cuma cumartesi aksamı, dun cızgı sılıklesmıstı, bakalım nooolcek :)
Amknnnn feliximmm insalalhhh.Senin de dun gordugun silik cizgi gibi silik bi cizgiyle ogren insallah bu ay yegenimizi

Amknnnn feliximmm insalalhhh.Senin de dun gordugun silik cizgi gibi silik bi cizgiyle ogren insallah bu ay yegenimizi

ayy ağzın bal yesin canımm, inşallah burada sırasını bekleyen tüm kızçeler de dahil görelim o cizgiyi ve onun habercisi olduğu yavrularımızı kucağımıza alalım canımmm

Hııııı tamam o zaman, bu da aklımda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…