- Konu Sahibi panic_attack
- #10.241
dennisgo kuzuu yazamadın? Ayyy hadi gell artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkaten ya bi çözülmedi sebebi ,ben balık yiyemiyorum midem bulanıyor ceviz semiz otu falan yiyorum allah korusun ya bebelerimizi
Canımdennisgo kuzuu yazamadın? Ayyy hadi gell artık
Kuzum üzülme hemen bence yeni başladı ondan. haftasına ne dedi.Canım
Randevu saatinde giremedik, kalabalıktı biraz. İyi şeyler duymadık. Kalp atışını beğenmedi doktor ve çok da sağlıklı görmedi. Sonradan düzelebilir ama çok da beklemiyorum dedi. Önce haftaya Salı görelim dedi. Sonra kan verdim. Yarın sonuca göre ne yapacağımıza karar verecek
Hiç bir şey sormadım canım. Kaç haftalık onu da bilmiyorum. Ama 11. Gün değerim düşük olduğu için geç döllenmeden olabilir mi diye eşim sordu, ondandır ya da değildir demedi. Olması gerektiği gibi ilerlemiyor. Sonradan düzelebilir ama bu düşük ihtimal dedi. Yarın kan sonucuna bakacak belki haftaya Salı tekrar kontrol eder belki gerek görmez yarın öğrenirizKuzum üzülme hemen bence yeni başladı ondan. haftasına ne dedi.
Çok acımasızlar. Yeni daha bu ya.. allahım lütfenHiç bir şey sormadım canım. Kaç haftalık onu da bilmiyorum. Ama 11. Gün değerim düşük olduğu için geç döllenmeden olabilir mi diye eşim sordu, ondandır ya da değildir demedi. Olması gerektiği gibi ilerlemiyor. Sonradan düzelebilir ama bu düşük ihtimal dedi. Yarın kan sonucuna bakacak belki haftaya Salı tekrar kontrol eder belki gerek görmez yarın öğreniriz
Canım sayı düşükse yükseliyor zamanla ritm problemi yoksa düzelir yakında gönlünüzü ferah tutunCanım
Randevu saatinde giremedik, kalabalıktı biraz. İyi şeyler duymadık. Kalp atışını beğenmedi doktor ve çok da sağlıklı görmedi. Sonradan düzelebilir ama çok da beklemiyorum dedi. Önce haftaya Salı görelim dedi. Sonra kan verdim. Yarın sonuca göre ne yapacağımıza karar verecek
Ozaman bunlara dikkat edeceğizAz önce yeni bi şey var mı diye bi araştırdım da son yazılar ağır metallerden değil;
ileri anne baba yaşı, istenmeyen gebelik, anne bebek iletişimsizliği, genetik yatkınlık, gebelikte mutsuzluk, depresyon, yaşanan travmalar, şok ve teknolojik aletlerin doğum sonrası bebeğe etkisi diyor. Bi de çocuğun çevreden uzak, kapalı ortamda büyümesi. Net bişi yok gene.
Canım
Umarım düzelir canım. Doktorumuz değişti ilk kez tanıştık ama benim de ilk tepkim böyleydi. Bu kadar sert olmaya gerek yok insan azıcık topu yumuşatır dedim çıktıktan sonra. Eşim de belki bu mevcut durumun yumuşatılmış halidir dedi. Gerçekten çok uzun baktı, tekrar tekrar benzer şeyler konuşuldu. Ama özet kalp atışını beğenmedim, beklediğimiz gibi değil oldu. Beta hcg, progestan ve kan uyuşmazlığı testleri istemiş. Yarın haberleşeceğiz bakalımÇok acımasızlar. Yeni daha bu ya.. allahım lütfen
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum ama ben kötü düşünemedim. İnşallah öyle de oldu amin amin amin
İnşallah canım daha iyi haberler alırız..Umarım düzelir canım. Doktorumuz değişti ilk kez tanıştık ama benim de ilk tepkim böyleydi. Bu kadar sert olmaya gerek yok insan azıcık topu yumuşatır dedim çıktıktan sonra. Eşim de belki bu mevcut durumun yumuşatılmış halidir dedi. Gerçekten çok uzun baktı, tekrar tekrar benzer şeyler konuşuldu. Ama özet kalp atışını beğenmedim, beklediğimiz gibi değil oldu. Beta hcg, progestan ve kan uyuşmazlığı testleri istemiş. Yarın haberleşeceğiz bakalım
İnşallah yarın güzel haberler alırız Deniscim, dualarımız sizinleUmarım düzelir canım. Doktorumuz değişti ilk kez tanıştık ama benim de ilk tepkim böyleydi. Bu kadar sert olmaya gerek yok insan azıcık topu yumuşatır dedim çıktıktan sonra. Eşim de belki bu mevcut durumun yumuşatılmış halidir dedi. Gerçekten çok uzun baktı, tekrar tekrar benzer şeyler konuşuldu. Ama özet kalp atışını beğenmedim, beklediğimiz gibi değil oldu. Beta hcg, progestan ve kan uyuşmazlığı testleri istemiş. Yarın haberleşeceğiz bakalım
Umarım canım, doktor zerre pozitif değildi ama yaşayıp göreceğiz.. umarım onu da şaşırtır benim kahraman embriyo..Canım sayı düşükse yükseliyor zamanla ritm problemi yoksa düzelir yakında gönlünüzü ferah tutun
Evet maalesef bazı doktorlar biraz sert oluyor ve insan ister istemez etkileniyor. Umarım düzelir ama sorun varsa da başta bilmek en iyisiDoktorların ketumluğundan nefret ediyorum inşallah ona can veren sağlık verir yarın olsun hayrolsun insanın modu düşüyor anlıyorum seni ,dua edelim
umarım canım. Kan testi ile ne anlayacağız çok bilemedim ama sanırım bu nedenle doktor değilim.İnşallah yarın güzel haberler alırız Deniscim, dualarımız sizinle
Canımm dualarım sizinle Rabbim can kan verip güçlendirsin kalbini insallah yarın hayırlı heberlerini bekliyoruzUmarım düzelir canım. Doktorumuz değişti ilk kez tanıştık ama benim de ilk tepkim böyleydi. Bu kadar sert olmaya gerek yok insan azıcık topu yumuşatır dedim çıktıktan sonra. Eşim de belki bu mevcut durumun yumuşatılmış halidir dedi. Gerçekten çok uzun baktı, tekrar tekrar benzer şeyler konuşuldu. Ama özet kalp atışını beğenmedim, beklediğimiz gibi değil oldu. Beta hcg, progestan ve kan uyuşmazlığı testleri istemiş. Yarın haberleşeceğiz bakalım
Progesteron düşükse sağlıksız denilebilir kuzu ona ondan bakıcaktır.Umarım canım, doktor zerre pozitif değildi ama yaşayıp göreceğiz.. umarım onu da şaşırtır benim kahraman embriyo..
Evet maalesef bazı doktorlar biraz sert oluyor ve insan ister istemez etkileniyor. Umarım düzelir ama sorun varsa da başta bilmek en iyisi
umarım canım. Kan testi ile ne anlayacağız çok bilemedim ama sanırım bu nedenle doktor değilim.
Umarım canım. Umutsuz doktorumuzu yanıltırız belki de..Canımm dualarım sizinle Rabbim can kan verip güçlendirsin kalbini insallah yarın hayırlı heberlerini bekliyoruz
Ama fitil kullanıyorum yine de düşük olur mu ki progestan kuzum? Ayrıca bırak kanamayı lekelenmem bile yok.Progesteron düşükse sağlıksız denilebilir kuzu ona ondan bakıcaktır.
Ona rağmen düşer mi acaba bilemedim kuzu. Peki burada diyoruz ya mutlaka 2 göz hatta mümkünse 3 göz görsün diye orada bu durum nasıl?Ama fitil kullanıyorum yine de düşük olur mu ki progestan kuzum? Ayrıca bırak kanamayı lekelenmem bile yok.
Doktor ultrasonda bebeğin haftasını hesaplayıp ona göre değerlendirmiş olmalı ama yine de geç döllenmenin etkisi olabilir. Bazen bebekler 6. 7.haftalarda keseye göre çok küçük olabiliyo ya da kalp atışı zayıf olabiliyo. Ben burada sonradan her şeyin düzeldiği çok örnek okudum. Umarım senin bebe de o kahramanlardan biri olacakUmarım düzelir canım. Doktorumuz değişti ilk kez tanıştık ama benim de ilk tepkim böyleydi. Bu kadar sert olmaya gerek yok insan azıcık topu yumuşatır dedim çıktıktan sonra. Eşim de belki bu mevcut durumun yumuşatılmış halidir dedi. Gerçekten çok uzun baktı, tekrar tekrar benzer şeyler konuşuldu. Ama özet kalp atışını beğenmedim, beklediğimiz gibi değil oldu. Beta hcg, progestan ve kan uyuşmazlığı testleri istemiş. Yarın haberleşeceğiz bakalım
Bugün transferin üzerinden bir ay geçti. Ultrason randevusu da o nedenle bu güne verildi. Fakat benim transferden sonra 8. Gün değerim 19, 11. Gün değerim 51 di. 5. Gün embriyosuna göre bu değerler düşüktü,geç tutunma dedik, onlar tekrar test istemedi ama ben iki gün aralarla koyulaşmayı gördüm evde idrar testi ile. Bunu doktora sorduk, başlangıç değerim düşüktü ondan olabilir mi diye, bize olabilir ya da olamaz demedi. Sürekli değişik cümlelerle ama hep aynı anlama gelecek şeyi söyledi. Kalp atışı beklediğimiz gibi değil, sonradan düzelebilir ama ben pek de umutlu değilim dedi. yaşayıp göreceğiz bakalım yarına çok yok zaten. Aklıma gelmedi kaçtı kalp atışı sormadım, belki çok çok düşüktü bilmiyorum ki..Doktor ultrasonda bebeğin haftasını hesaplayıp ona göre değerlendirmiş olmalı ama yine de geç döllenmenin etkisi olabilir. Bazen bebekler 6. 7.haftalarda keseye göre çok küçük olabiliyo ya da kalp atışı zayıf olabiliyo. Ben burada sonradan her şeyin düzeldiği çok örnek okudum. Umarım senin bebe de o kahramanlardan biri olacak