Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben de bir kere Elma aromalı şekerli su ile yaptım.. bir şişe daha verseler daha içerdim :) bayılmak, fena olmak ne kelime, bir içecek olarak çok sevdim diyecektim utanmasam :))
Bakalım burada nasıl bir sürecim olacak. Şimdiden takibe başlandığı için belki böyle devam ederler.. belki yükleme şeker yapacaksın derler.. ama istenirse yaptıracağım.

Nasıl geçiyor ilk iş günün canım
iyi canım şükür az kaldı 17,30a sabahtan muhtasar kdv2 yi hallettim öğleden sonra da düzeltmeler ile uğraşıyorum..
bir de epilatör arıyoruumm.. makine bozuldu çıkanları onla alıyodum 2 haftada uzadılar yinee:) isim vermek yasak mı bu topikte bilemedim p mi b mi karar veremiyorum.

sen nasılsın kuzu? az kaldı sana da

M mutina Gözün aydın. Çarşamba 2'ye katlasın ve sağlıkla da kucağına al inşallah. Kaç çıktı değerin? Ayy bir hamilemiz daha oldu
Aminnn, sürpriz oldu bizeçabuk çıksın diye önce özel hastanede verdik, sonra da devlet sonuçları daha doğru oluyo sanki diyerek sağlık ocağında verelim diyip orda verdik, özeldeki 230, sağlık ocağındaki 218 çıktıya hala inanamıyorummm ki bennnn inşallah Çarşamba inşallah güzel sonuçlarla gelirim ve şu korkutan kanama geçer gider

Hayırlı olsun güzel bir haber daha

9.gün değerin di mi bu? Çok güzel maşallah tü tü tüü! İnanamaman çok normal. Ben de hala inanamıyorum. Tekmeleri yiyince anca fark edecem galiba

P markam var inanır mısın, 99 dan bu yana kullanıyorum, çok memnunum, aldığımda çok pahalıydı, ama 20 sene kullanacagımı hıc dusunmemıstım, aslında cok ucuza geldı yanı :)

kanaman için ne diyorlar. jel kullanıyo muyduN?
Doktorumla sonucu konuşmak için aradığımda sordum kanamalardan dolayı olumsuz düşünüyoduk diye, olabilir böyle kanamalar, yerleşme kanaması da olabilir dedi, gayet sakin karşıladı, jel ve coraspini kesti, karından iğne ve oksapar iğne, estrofem, folik asit devam. Kanamalar geçmezse napıcaz dedim o zaman çok hoşlanmıyosun biliyorum ama kalçadan iğneye geçicez dedi, inşallah hiç gerek kalmadan geçer biter

P markam var inanır mısın, 99 dan bu yana kullanıyorum, çok memnunum, aldığımda çok pahalıydı, ama 20 sene kullanacagımı hıc dusunmemıstım, aslında cok ucuza geldı yanı :)
benim de 2 tane oldu ikisinden de eşit sürede gittiler attım gitti yaptırılıyor mu haberim dahi yok.. :) çok alengirliye gerek yok iş görsün alsın yeter.. fiyata göre karar veririm o zaman çok pahalıya gerek yok lakin kuzu da geliyor artık iyi bir şey de olması lazım :)

9.gün değerin di mi bu? Çok güzel maşallah tü tü tüü! İnanamaman çok normal. Ben de hala inanamıyorum. Tekmeleri yiyince anca fark edecem galiba
Evet canım çift embriyo transfer edilmişti ya, belki ikisi de tuttuysaBelki Ondan bu değer çıkmıştır, Ki kanamalardan sonra en iyi ihtimal biri gitti onun kanaması mı diye düşünmeden edemedim, inşallah öyle değildir tabi

için rahat olsun bebekler iyi olduğu sürece kanamaları çok önemsemiyorlar yerleri de iyiyse. sen güzel düşün canım inşallahh bizimle bebeler:)

İyiyim ben de bekliyorum. O kadar alıştım ki beklemeye bazen unutuyorum :) tatile gelmek istediğim tarihleri planlamaya çalışıyorum doktorla konuşacağımız için. Diyet yapıyorum biraz.. diyette denemez de az şekerli beslenme diyelim.. öyle geçiyor zaman.

unutmak iyi bişey kuzu :)) inşallah güzel haberlerini alıyoruuuz

Senin için demirbaş olmuş. Ben p de b de kullandım hiç o kadar uzun süre kullanmadım. B den daha memnundum sanki. Şu an p kullanıyorum.

40 cımbızlı dediğimde sadece b kalıyor kuzu.. napsam ki yahu 32 de iş görürse p mi alsam pff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…