- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.101
Nasıl geçiyor ilk iş günün canımGünaydınnlaaarr..
2 hafta sonra işe başladım kızlar... zor geldi tabi inşallah kolay bi gün olsun..
sizler nasılsınız var mı güzel haberleeerr
Tebrikler canım dengeli bir şekilde artsın sağlıklı bir hamilelikten sonra kucağına al :)Yaaaa evet canım yaaaa nasıl tahmin ettin, yaşadığım olumsuz korkutucu şeylere rağmen, içine mi doğmuş nedir, çok şükür kan testi pozitif
Evet ben de bir kere Elma aromalı şekerli su ile yaptım.. bir şişe daha verseler daha içerdim :) bayılmak, fena olmak ne kelime, bir içecek olarak çok sevdim diyecektim utanmasam :))şeker yüklemesinde beni uayrmışlardı yanında biri ile gel mutlaka ve bayılma riskin olabilir diye, ben de çok ağır bişey olacak sandım hatta yanımda limon getirmem istenmişti, bana bir su içirdiler limonata gibi bişey, ben hala bekliyorum acaba daha üstüne ne verecekler de bayılacam falan, kan verdim işe gittim bişey de çıkmadı bayılmadım da, zaten öyel tatlı da değildi, hatta diyebilirim ki bal ve reçek çok daha tatlı içirdikleri suyun yanında. sonuçta meyve de mi yemiyorum, meyve şekeri de çok yüksek aslında, ben de olsa bugun hamıle kalabılmıs olsaydım seker yuklemesı yaparım. canat teyzeye cok da guvenmıyorum, sureklı haberlerde boyle şov amaçlı cumleelrı cıkınca ınsanın guvenı yıkılıyor bence.
iyi canım şükür az kaldı 17,30a sabahtan muhtasar kdv2 yi hallettim öğleden sonra da düzeltmeler ile uğraşıyorum..Nasıl geçiyor ilk iş günün canım
Aminnn, sürpriz oldu bize
Teşekkür ederim aminnnnTebrikler canım dengeli bir şekilde artsın sağlıklı bir hamilelikten sonra kucağına al :)
Hayırlı olsun güzel bir haber dahaAminnn, sürpriz oldu bizeçabuk çıksın diye önce özel hastanede verdik, sonra da devlet sonuçları daha doğru oluyo sanki diyerek sağlık ocağında verelim diyip orda verdik, özeldeki 230, sağlık ocağındaki 218 çıktı ya hala inanamıyorummm ki bennnn inşallah Çarşamba inşallah güzel sonuçlarla gelirim ve şu korkutan kanama geçer gider
Hayırlı olsun güzel bir haber daha
kanaman için ne diyorlar. jel kullanıyo muyduN?Teşekkür ederimmm, çok şükür
Aminnn, sürpriz oldu bizeçabuk çıksın diye önce özel hastanede verdik, sonra da devlet sonuçları daha doğru oluyo sanki diyerek sağlık ocağında verelim diyip orda verdik, özeldeki 230, sağlık ocağındaki 218 çıktı ya hala inanamıyorummm ki bennnn inşallah Çarşamba inşallah güzel sonuçlarla gelirim ve şu korkutan kanama geçer gider
iyi canım şükür az kaldı 17,30a sabahtan muhtasar kdv2 yi hallettim öğleden sonra da düzeltmeler ile uğraşıyorum..
bir de epilatör arıyoruumm.. makine bozuldu çıkanları onla alıyodum 2 haftada uzadılar yinee:) isim vermek yasak mı bu topikte bilemedim p mi b mi karar veremiyorum.
sen nasılsın kuzu? az kaldı sana da
Doktorumla sonucu konuşmak için aradığımda sordum kanamalardan dolayı olumsuz düşünüyoduk diye, olabilir böyle kanamalar, yerleşme kanaması da olabilir dedi, gayet sakin karşıladı, jel ve coraspini kesti, karından iğne ve oksapar iğne, estrofem, folik asit devam. Kanamalar geçmezse napıcaz dedim o zaman çok hoşlanmıyosun biliyorum ama kalçadan iğneye geçicez dedi, inşallah hiç gerek kalmadan geçer biterkanaman için ne diyorlar. jel kullanıyo muyduN?
benim de 2 tane oldu ikisinden de eşit sürede gittiler attım gitti yaptırılıyor mu haberim dahi yok.. :) çok alengirliye gerek yok iş görsün alsın yeter.. fiyata göre karar veririm o zaman çok pahalıya gerek yok lakin kuzu da geliyor artık iyi bir şey de olması lazım :)P markam var inanır mısın, 99 dan bu yana kullanıyorum, çok memnunum, aldığımda çok pahalıydı, ama 20 sene kullanacagımı hıc dusunmemıstım, aslında cok ucuza geldı yanı :)
Evet canım9.gün değerin di mi bu? Çok güzel maşallah tü tü tüü!İnanamaman çok normal. Ben de hala inanamıyorum. Tekmeleri yiyince anca fark edecem galiba
için rahat olsun bebekler iyi olduğu sürece kanamaları çok önemsemiyorlar yerleri de iyiyse. sen güzel düşün canım inşallahh bizimle bebeler:)Doktorumla sonucu konuşmak için aradığımda sordum kanamalardan dolayı olumsuz düşünüyoduk diye, olabilir böyle kanamalar, yerleşme kanaması da olabilir dedi, gayet sakin karşıladı, jel ve coraspini kesti, karından iğne ve oksapar iğne, estrofem, folik asit devam. Kanamalar geçmezse napıcaz dedim o zaman çok hoşlanmıyosun biliyorum ama kalçadan iğneye geçicez dedi, inşallah hiç gerek kalmadan geçer biter
için rahat olsun bebekler iyi olduğu sürece kanamaları çok önemsemiyorlar yerleri de iyiyse. sen güzel düşün canım inşallahh bizimle bebeler:)
İyiyim ben de bekliyorum. O kadar alıştım ki beklemeye bazen unutuyorum :) tatile gelmek istediğim tarihleri planlamaya çalışıyorum doktorla konuşacağımız için. Diyet yapıyorum biraz.. diyette denemez de az şekerli beslenme diyelim.. öyle geçiyor zaman.iyi canım şükür az kaldı 17,30a sabahtan muhtasar kdv2 yi hallettim öğleden sonra da düzeltmeler ile uğraşıyorum..
bir de epilatör arıyoruumm.. makine bozuldu çıkanları onla alıyodum 2 haftada uzadılar yinee:) isim vermek yasak mı bu topikte bilemedim p mi b mi karar veremiyorum.
sen nasılsın kuzu? az kaldı sana da
unutmak iyi bişey kuzu :)) inşallah güzel haberlerini alıyoruuuzİyiyim ben de bekliyorum. O kadar alıştım ki beklemeye bazen unutuyorum :) tatile gelmek istediğim tarihleri planlamaya çalışıyorum doktorla konuşacağımız için. Diyet yapıyorum biraz.. diyette denemez de az şekerli beslenme diyelim.. öyle geçiyor zaman.
Senin için demirbaş olmuş. Ben p de b de kullandım hiç o kadar uzun süre kullanmadım. B den daha memnundum sanki. Şu an p kullanıyorum.P markam var inanır mısın, 99 dan bu yana kullanıyorum, çok memnunum, aldığımda çok pahalıydı, ama 20 sene kullanacagımı hıc dusunmemıstım, aslında cok ucuza geldı yanı :)
40 cımbızlı dediğimde sadece b kalıyor kuzu.. napsam ki yahu 32 de iş görürse p mi alsam pffP markam var inanır mısın, 99 dan bu yana kullanıyorum, çok memnunum, aldığımda çok pahalıydı, ama 20 sene kullanacagımı hıc dusunmemıstım, aslında cok ucuza geldı yanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?