- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.081
Az önce son dondurmamı yiyerek jübilemi yaptım. Yarından itibaren hamilelik şekerim varmış gibi yaşamaya ve beslenmeye başlıyorum. Günde 4 kez şeker ölçeceğim yemeklerden 2 saat sonra iyi çıkarsa meyve yememe izin var yoksa o da yok. Diyetisyen ve endokrin görüşmelerim oldu bugün.. listeler verildi, diğer randevular planlandı. Haftaya Salı gününe kadar çıkan sonuçlarıma hemşire bakacak sonra ne olacak bilmiyorum :)
Şaşırdım da kaldım Türkiye de olsam hemen bu protokol başlamazdı diye biliyorum ama bunlar bir değişik. Hemşire diyor ki, endişelenme seni doğumdan sonra rahat bırakacağız :)
ben demiştimmm :)) haydi gözü aydııın.. sağlıkla artsıın.
Yaaaa evet canım yaaaa nasıl tahmin ettin, yaşadığım olumsuz korkutucu şeylere rağmen, içine mi doğmuş nedir, çok şükür kan testi pozitifben demiştimmm :)) haydi gözü aydııın.. sağlıkla artsıın.
Canan Karatay bu yaklaşımı nedeniyle 15 gün meslekten men edildi.. bildiğim kadarıyla endokrinle alakalı bir uzmanlığı da yok. Ben beğenmediğim için, ne söylediği ile de çok ilgilenmiyorum. Ama gündem olduğu için duymamak da mümkün değil. Kendi adıma, referans aldığım şey, beni takip eden ve güvendiğim doktorlar. Belçika daki endokrin ve jinekoloji doktorları ile Türkiye’dekiler, hatta yıllarca Türkiye’de devam ettiğim dahiliye uzmanını da sayarsak 5 doktor aynı fikirdeyken ve yükleme şeker yaptırılmalı derken Canan Karatay’ın fikirleri ilgimi çekmiyor :)
Sen de umarım hamile kalırsın ve 24-26. Hafta geldiğinde içine ne yapmak siniyorsa onu yaparsın canım :)
Tebrik ederim, çok mutlu oldummm, sağlıkla ilerlesin sürecinYaaaa evet canım yaaaa nasıl tahmin ettin, yaşadığım olumsuz korkutucu şeylere rağmen, içine mi doğmuş nedir, çok şükür kan testi pozitif
Merhabalaaar
12.hafta muayenemi oldum. Burun kemiği oluşmuş ve ense kalınlığı çok iyiydi.
Büyük ihtimalle kızım olacakmış
hatta sana da söylendim arkandanYaaaa evet canım yaaaa nasıl tahmin ettin, yaşadığım olumsuz korkutucu şeylere rağmen, içine mi doğmuş nedir, çok şükür kan testi pozitif
Kızlar sıze denenmiş ve işe yaramış bir sey söyleyeceğim 41 tane hurmaya 41 kısı Meryem suresi okuyacak ve 20 gun 1 tane eşiniz 1 tane siz yiyeceksiniz 21. Gun de hurmayı ikiye böleceksınız ve yarısını siz yarısını eşiniz yiyecek bu sayede cok fazla cocuk sahibi olan var belkı bır faydam olur diye paylaşmak istedim
Amin canım aminnnnnTebrik ederim, çok mutlu oldummm, sağlıkla ilerlesin sürecin
Evet canım ama dua şöyle 7 kişi bir araya toplanıp 1 er tane ibrahim süresini okuyup elmaya üfleyecek ve bunu karı koca yarısını yiyecek .bunun aynısını bır elmaya yapıyorlarmıs bır de dıye okumustum
Kanama oldu kırmızı yani.. şuan da yok gibi, sabaha kadar nolur bilmiyorum. Keşke öyle olsaYerleşme kanaması olsa..Hayırlısı olsun demekten başka bişi gelmiyo elden.. teşekkür ederim
günaydın merkezden bildiriyoreçift embriyo transferi oluyorum ben tek dedim o iki ben tek o iki ben tek o ikiiiii tamam dedim iki olsun ikisi de olabilir hicbiri de allahim yardim et. agladim aglicam korkuyorum sabihaaaaaaa bisi soyle dedi 35 ustulere iki oneriyorum sansini düşürme beni dinle peki dedim. kizzlarrrr bisi diyin iki ucu .. degnek
günaydın merkezden bildiriyoreçift embriyo transferi oluyorum ben tek dedim o iki ben tek o iki ben tek o ikiiiii tamam dedim iki olsun ikisi de olabilir hicbiri de allahim yardim et. agladim aglicam korkuyorum sabihaaaaaaa bisi soyle dedi 35 ustulere iki oneriyorum sansini düşürme beni dinle peki dedim. kizzlarrrr bisi diyin iki ucu .. degnek
Canımgünaydın merkezden bildiriyoreçift embriyo transferi oluyorum ben tek dedim o iki ben tek o iki ben tek o ikiiiii tamam dedim iki olsun ikisi de olabilir hicbiri de allahim yardim et. agladim aglicam korkuyorum sabihaaaaaaa bisi soyle dedi 35 ustulere iki oneriyorum sansini düşürme beni dinle peki dedim. kizzlarrrr bisi diyin iki ucu .. degnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?