Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
40 cımbızlı dediğimde sadece b kalıyor kuzu.. napsam ki yahu 32 de iş görürse p mi alsam pff

kuzum eskısı kac cımbızdı ve ıs nasıl goruyordu onu degerlendır cımbız sadece onemlı degıl, motor gucu falan da onemlı, benım cok eskı model soyle soylıım masaj yapan ve her bolgeye ayrı baslık takılan modellerı ılkı benımkısı, o yuzden cımbız sayısını bılmıyorum aama bende cok ıyı ıs goruyor, bugun alsam bı kere calıstırıp gucune bakar oyle alırım, motor onemlı eger kuvvetlı degılse hem uzun sure calısamaz hem de hızlı ıs gormez dıye dusunuyorum

önceden cımbız sayısı mı vardı... orta yollu bişiy dedik aldık mahalle beyaz eşyacısından :) her zaman diyoruz ya cahillik mutluluk :) neyse bütçemi derim isteklerimi söylerim ona göre bişiy versinler.. denetirler mi acep? büyük marketlere bakim diyorum..

Kontrolden çıktım şimdi. Bebikim resmen dik bi şekilde bilmiş bilmiş kıçının üstünde oturuyodu Doktorum çok nadir denk geliriz bu duruşa bak şimdi napacam dedi karnımı dürtükledi hoop yavaşça kafasının üstüne devrildi ahaha hacivat karagöz gibi hareket ettirdi çocuumu. Ben güldükçe kımıldadı normal yatar pozisyona geldi kendi kendine, sonra kafa üzeri rahat edemedi dönüp yüzünü yukarı çevirdi tombik göbeğini falan gördük. Hepsini cdye kaydetmişler aldık cdyi evde izledikçe gülecem Ay şimdi eğlenmeye başladım galiba. Anası babası gibi eğlenceli komikli olacak galiba sıpam.

8 Ağustos'ta ikili test yapılacak. Gerilim dolu testlere başlıyoruz yani.

Yaaaa evet canım yaaaa nasıl tahmin ettin, yaşadığım olumsuz korkutucu şeylere rağmen, içine mi doğmuş nedir, çok şükür kan testi pozitif
masallahhhhh masallahhhhh sasirmadim icimdeki ses hamile diyodu gozun aydin yavrum rabbim kucagina almayi da nasip etsin bide bu arada ikiydi senin transfer sonuca gore bir mi ikimi tahmin var mi ?

masallahhhhh artist erikine buyumuste pozlar veriyor

Maşallah maşallah kuzuya, inşallah güzel güzel atlatır her bi testi, sağlıkla gelir oturur annesinin kucağına

hay maşallahh bebikineeee..

tuy cekmesını degıl de calısmasını denetmesı lazım, ben derım motor sesını duymak ıstıyorum blender baktım gecen, denettım baktım calısma sesıne motor gucune mesela aynı sekılde supurge almıstım gecen sene onu da oyle denedım cunku uzerlerınde yazılan wattlar hep yalancı motor gucuymus onu ogrendıkten sonra uyandım ben :)

ay hayırlısıyla testler de guzel gelecek ınsallah, baksana oturmus senın onu ızlemenı beklıyor kuzu, ayy masallah ya cok guzel gulum

ciddi mi o bile yalan mı kuzuuu yaa... tamam ona da dikkat edeyim ben.

maşallah canım, hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görelim, kısmetinde iki yazıyorsa zaten bir de koysan belki bölünecek kuzum, sağlıkla olsun ınsallah, cok sevındım
İlla 2 dediyse vardır bi bildiği doktorcuumun. Hadi hayırlısı Armin
çok daaa güzel olurrr Allahın izniyle ikisiyle dönersin evine ne o 5 sene arayla falann hadii inşallahhh her şey güzel oluyaaa
Armin Doktoruna güven canım, emin ol daha çok rahatlayacaksın, o birinin tutmama ihtimalini düşünerek iki transfer diyordur
iki türlü de korkuyorum ardimi düşünüyorum ister istemez allah korusun tutmasalar birdaha gelmek kalmak baya zor oluyor. onumu de düşünüyorum tedirgin oluyorum nasip kısmet rabbim hayırlısını nasip etsin.

masallahhhhh masallahhhhh sasirmadim icimdeki ses hamile diyodu gozun aydin yavrum rabbim kucagina almayi da nasip etsin bide bu arada ikiydi senin transfer sonuca gore bir mi ikimi tahmin var mi ?
Amin Arminim, çok şükür inşallah herşey yolunda gider. Evet iki konulmuştu ama onunla ilgili bişey sormak aklıma gelmedi şaşkınlıktan, korkudan.. zaten doktor net bişey de söylemez şu aşamada, sanmıyorum. Senin de iki embriyo transfer olcakmış ya hadi inşallah senden de güzel haberleri alıcaz

ciddi mi o bile yalan mı kuzuuu yaa... tamam ona da dikkat edeyim ben.

soyle anltayım, supurge bakıyordum ustunde yazıyor 1700 motor gucu, sonra dedım calıstır bakıım nasıl cekım gucu, o kadar az kı dedı motor sesı az ondan, dedım ıyı de elımı koydum ucuna cekmesını anlarım benım 750 watt supurgem bıle elımı ıcıne cekıyor bu nasıl 1700, sonra 850 watt denedık daha fazla cekıyor 1700 den... cıktım baska magazaya, ben yıne oyle wattına bakıp denıyorum, cocuk dedı kı abla burada yazanları yuksek yazıyorlar motor devrıne gore degıl baska bı yerı baz alıyorlar (teknık olarak aklıma gelmedı) sen yuksek sanıyorsun ama alakası yok beyaz esyaları burada yazana gore alma sesını dınle cekısıne veya calısmasına bak oyle al hakıkaten ben sonra bı arastırdım ınternet satıslarında bıle bazı magazalar yazmıs watt 1700 ama emıs gucu 650 watt a esdeger falan :) boylece uyandım olaya ... gecen blenderda bakıyorum o da oyle 1300 yazıyor ama dıgerı 700 watt 700 olan daha hızlı dönüyor 1300 agır, bunu ozellıkle buyuk markalar yapıyor sanırım

sen kendi bebelerine bakicaksin ! senellaaa sen ne alemdesin , gelicek adetle basliyosun degil mi?

merhaba acaba bu testlerin sonucu kaç günde çıktı.bende devlette yaptırdım 2hafta oldu hâlâ çıkmadı

sen kendi bebelerine bakicaksin ! senellaaa sen ne alemdesin , gelicek adetle basliyosun degil mi?

Adet geldi cumartesi gittim 4.gün. sağ 12 mm sol 10 mm ve solda 27 mm 25 mm 4 folikül gördü. Adetliyken o kadar büyük şaşırdım. Kapsül olabilirmiş. Klomen başladık perşembe günü kontrol var. Kan tahlilleri istedi onları yaptırdım bugün. Şimdilik böyle durumlar. Ama ora da çok kalabalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…