- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.061
Oy oy oyyyy Hadi az kalmış sürece bak, gözün aydın, inşallah arkası çorap söküğü gibi gelsin sonra bi bakmışsın hooop hamilesinsenin tek 5 gun bebesimiydi canisi ? dualarim seninle rabbim güldürsün yüzünü. ben simdiden deli gibi heycanliyim sen nasilsin kimbilir
Ya evet demek ki merkezden merkeze farkediyo, inşallah kanda pozitifi görürsem sonrasında o çift çizgiyi görmek adına idrarda da yapıcam kesinDemek bazı merkezler 9.gün istiyor ,11.gündü benim test günüm 8.gün idrarda öğrendim 10.gün kan vermiştim
amin canısi teşekkür ederim. icimde ki ses pozitif gelicek diyor testin insallah oylede olsunOy oy oyyyy Hadi az kalmış sürece bak, gözün aydın, inşallah arkası çorap söküğü gibi gelsin sonra bi bakmışsın hooop hamilesin☺ Bana 5. Gün embriyosu çift embriyo transfer edildi, inşallah güzel haberlerle gelirimmm Bi taraftan heyecan bi taraftan endişe vs.. ne ararsan var bende
Yeni tedavi de bir önceki gibi su gibi akacak umarım. Bebeğini alıp evine döneceksin sonrasında.. şimdiden bol şans, kolay ve keyifli bir tedavi olsun sonu da pozitif bitsinkizlarrrrrrrrrrrrr cokk sanciliiiiiiiii ve heycanliyim ben deniz adet oldupazartesi günü sabah 9 tansfer hazırlığına başlıyorum. adete 4 gun var dişçilerle isim bitemedi gidemedim biyere hem kocanin yazlikta isi cikti onu gonderdim, hersey cok guzel gunluk kadin da tuttuk gel dedi illa.ucak bileti aldim pazara valizi yaptım hoppp 3 te adet oldum neyseki bilet yari esnekti 60 tl zararla kurtardim. ikinci kontrol bir hafta sonrayaymis kocanin yanina kacarim o ara. benim kalbim gümbür gümbür
İnşallah Armincimamin canısi teşekkür ederim. icimde ki ses pozitif gelicek diyor testin insallah oylede olsun
benim de sadece iki bebem var tek transfer istiyorum. senin geri de dondurulan kaldi mi ?
Ya sorma, birkaç gündür kahverengili jel tortuları geliyodu ya, akşamüstü kanamayla tortular geldi. Korktum doktoru aradım coraspini kesmemi, sabahtan da kan vermemi hamilelik durumuna göre ilaçları ayarlama ya da kesmemiz konusunda konuşuruz dedi. Bu durumda çok umudum yok gibi, kanama neden olur ya regl oluyorumdur ya da kimyasal gebelikten sanırım, forumlarda okuduğum bu..
Ya sorma, birkaç gündür kahverengili jel tortuları geliyodu ya, akşamüstü kanamayla tortular geldi. Korktum doktoru aradım coraspini kesmemi, sabahtan da kan vermemi hamilelik durumuna göre ilaçları ayarlama ya da kesmemiz konusunda konuşuruz dedi. Bu durumda çok umudum yok gibi, kanama neden olur ya regl oluyorumdur ya da kimyasal gebelikten sanırım, forumlarda okuduğum bu..canım sıkkın, moralim bozuk ama en hayırlısı neyse öyle sonuçlansın inşallah ne diyim
Kanama oldu kırmızı yani.. şuan da yok gibi, sabaha kadar nolur bilmiyorum. Keşke öyle olsaAlla alla bildiğin kan mı yoksa pembelik mi? Yeni mi yerleşiyo acaba? Hayırlısı olsun kuzum. Daha bekleyen bebelerin de varmış hem.
Aaa mutii neden hemen kötü düşünüyorsun acaba.. 9 ay kanayan var forumlara da fazla bakma kulak asma her söylenene, herkesin durumu farklı ne diyorduk arka arkaya haberlerimizi alıcaz biz..Kanama oldu kırmızı yani.. şuan da yok gibi, sabaha kadar nolur bilmiyorum. Keşke öyle olsaYerleşme kanaması olsa..Hayırlısı olsun demekten başka bişi gelmiyo elden.. teşekkür ederim
Amin inşallah, desteğiniz için hepinize çok teşekkürlerAaa mutii neden hemen kötü düşünüyorsun acaba.. 9 ay kanayan var forumlara da fazla bakma kulak asma her söylenene, herkesin durumu farklı ne diyorduk arka arkaya haberlerimizi alıcaz biz..
haa olumsuz mu oldu yine iyi düşünüyoruz bekleyenler var onla yola devam edersin. Enerjini yüksek tut lütfen inşallah hayırlısıyla bebişler seninle.❤
tamams beybiAarmiiiieeen nerdesin annem, nerdesin çocuum? Heyecanlısındır sen şimdi yineYarın hazırlığa başlama sonuçlarından haberdar et bizi taam mı çocuum? Armin
çok daaa güzel olurrr Allahın izniyle ikisiyle dönersin evine ne o 5 sene arayla falanngünaydın merkezden bildiriyoreçift embriyo transferi oluyorum ben tek dedim o iki ben tek o iki ben tek o ikiiiii tamam dedim iki olsun ikisi de olabilir hicbiri de allahim yardim et. agladim aglicam korkuyorum sabihaaaaaaa bisi soyle dedi 35 ustulere iki oneriyorum sansini düşürme beni dinle peki dedim. kizzlarrrr bisi diyin iki ucu .. degnek
günaydın merkezden bildiriyoreçift embriyo transferi oluyorum ben tek dedim o iki ben tek o iki ben tek o ikiiiii tamam dedim iki olsun ikisi de olabilir hicbiri de allahim yardim et. agladim aglicam korkuyorum sabihaaaaaaa bisi soyle dedi 35 ustulere iki oneriyorum sansini düşürme beni dinle peki dedim. kizzlarrrr bisi diyin iki ucu .. degnek
BUgün endokrin kontrol vardı canım
Tsh 1,00
T4 13,16 çok şükür iyi gözüküyor ilaç kullanmadım hiç bi kere 3,42 çıkmıştı sonra hep normal çıktı ben takibi elden bırakmiyim de
Mutina sonucun çıktı mı??Amin inşallah, desteğiniz için hepinize çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?