Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin tek 5 gun bebesimiydi canisi ? dualarim seninle rabbim güldürsün yüzünü. ben simdiden deli gibi heycanliyim sen nasilsin kimbilir
Oy oy oyyyy Hadi az kalmış sürece bak, gözün aydın, inşallah arkası çorap söküğü gibi gelsin sonra bi bakmışsın hooop hamilesin Bana 5. Gün embriyosu çift embriyo transfer edildi, inşallah güzel haberlerle gelirimmmBi taraftan heyecan bi taraftan endişe vs.. ne ararsan var bende

Demek bazı merkezler 9.gün istiyor ,11.gündü benim test günüm 8.gün idrarda öğrendim 10.gün kan vermiştim
Ya evet demek ki merkezden merkeze farkediyo, inşallah kanda pozitifi görürsem sonrasında o çift çizgiyi görmek adına idrarda da yapıcam kesin

amin canısi teşekkür ederim. icimde ki ses pozitif gelicek diyor testin insallah oylede olsun
benim de sadece iki bebem var tek transfer istiyorum. senin geri de dondurulan kaldi mi ?

Yeni tedavi de bir önceki gibi su gibi akacak umarım. Bebeğini alıp evine döneceksin sonrasında.. şimdiden bol şans, kolay ve keyifli bir tedavi olsun sonu da pozitif bitsin

amin canısi teşekkür ederim. icimde ki ses pozitif gelicek diyor testin insallah oylede olsun
benim de sadece iki bebem var tek transfer istiyorum. senin geri de dondurulan kaldi mi ?
İnşallah Armincim Geriye 2 tane kaldı, doktor böyle önerdiği için 2 tane transfer edildi inşallah sonu iyi olur Senin için de en hayırlısı nasılsa öyle transfer olsun

M mutina test yapsana kııız. Nasıl dayanıyon yaa.
Ya sorma, birkaç gündür kahverengili jel tortuları geliyodu ya, akşamüstü kanamayla tortular geldi. Korktum doktoru aradım coraspini kesmemi, sabahtan da kan vermemi hamilelik durumuna göre ilaçları ayarlama ya da kesmemiz konusunda konuşuruz dedi. Bu durumda çok umudum yok gibi, kanama neden olur ya regl oluyorumdur ya da kimyasal gebelikten sanırım, forumlarda okuduğum bu.. canım sıkkın, moralim bozuk ama en hayırlısı neyse öyle sonuçlansın inşallah ne diyim

Alla alla bildiğin kan mı yoksa pembelik mi? Yeni mi yerleşiyo acaba? Hayırlısı olsun kuzum. Daha bekleyen bebelerin de varmış hem.

Alla alla bildiğin kan mı yoksa pembelik mi? Yeni mi yerleşiyo acaba? Hayırlısı olsun kuzum. Daha bekleyen bebelerin de varmış hem.
Kanama oldu kırmızı yani.. şuan da yok gibi, sabaha kadar nolur bilmiyorum. Keşke öyle olsa Yerleşme kanaması olsa..Hayırlısı olsun demekten başka bişi gelmiyo elden.. teşekkür ederim

Kanama oldu kırmızı yani.. şuan da yok gibi, sabaha kadar nolur bilmiyorum. Keşke öyle olsa Yerleşme kanaması olsa..Hayırlısı olsun demekten başka bişi gelmiyo elden.. teşekkür ederim
Aaa mutii neden hemen kötü düşünüyorsun acaba.. 9 ay kanayan var forumlara da fazla bakma kulak asma her söylenene, herkesin durumu farklı ne diyorduk arka arkaya haberlerimizi alıcaz biz..

haa olumsuz mu oldu yine iyi düşünüyoruz bekleyenler var onla yola devam edersin. Enerjini yüksek tut lütfen inşallah hayırlısıyla bebişler seninle.❤

Amin inşallah, desteğiniz için hepinize çok teşekkürler

Aarmiiiieeen nerdesin annem, nerdesin çocuum? Heyecanlısındır sen şimdi yine Yarın hazırlığa başlama sonuçlarından haberdar et bizi taam mı çocuum? Armin
tamams beybi heycanliyim dabiiii. bir ay oldu ben geleli ne çabuk geçiyor dönüp bakınca ama sadece donup bakinca hersey yolunda oyle de oldu amin

günaydın merkezden bildiriyore çift embriyo transferi oluyorum ben tek dedim o iki ben tek o iki ben tek o ikiiiii tamam dedim iki olsun ikisi de olabilir hicbiri de allahim yardim et. agladim aglicam korkuyorum sabihaaaaaaa bisi soyle dedi 35 ustulere iki oneriyorum sansini düşürme beni dinle peki dedim. kizzlarrrr bisi diyin iki ucu .. degnek

çok daaa güzel olurrr Allahın izniyle ikisiyle dönersin evine ne o 5 sene arayla falann hadii inşallahhh her şey güzel oluyaaa

Ooo maşallah, valla benim gönlümden iki geçiyordu. Koy gitsin bişey olmaz, bakamazsan ben bakarim caniko :)

Nasıl olsa tedaviye iyi cevap verdi vücudun yumurta sorunu yok çok şükür. Sen elimde kalsın diye istiyorsun ama olmazsa gene güzel yumurtalar olur. Ama ya bu olursa balli kaymak olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…