• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalaaar :KK15:
12.hafta muayenemi oldum. Burun kemiği oluşmuş ve ense kalınlığı çok iyiydi.
Büyük ihtimalle kızım olacakmışo_O
Her şeyin yolunda olması çok güzel canım.. umarım hep böyle devam eder.. yakında kesin olarak da öğrenirsin cinsiyeti değil mi sonuçta 3 aylık oldu :)

Çok teşekkür ederim. Hareketlerini izlemek büyük keyifmiş. Herkes bu mutluluğu yaşasın. Aminn :dua:
Bacakları havada uyuyodu, kendisini biraz dürtmek suretiyle uyandırdık ama azıcık da şuraya doğru uyuyayım dercesine yanlayıp uyumaya devam etti :p

Tam uykucu şirinmiş baksana.. uyusun uyusun, dışarıda onun ilgisini çekecek çok şey olacak böyle derin derin uyuyamayacak muhtemelen. Şimdilik uyusun da büyüsün...

Sen nasılsın canım? Nasıl geçiyor günlerin?
Teşekkür ederim Deniscim, şükür iyi şimdilik, arada regl ağrısı benzeri ağrılar oluyo, olumlu ya da olumsuz bişi düşünmek belirti aramak istemiyorum, kk da birsürü belirti yazanlar var, tutan tutmayan vs.. herkesin farklıdır diyip geçiyorum😊 karından iğnelerin yerlerinin artık kanaması ve jelin arada gelen koyu renkli tortularını da saymazsak herşey yolunda😊inşallah güzel haberlerle gelirim🙏🏻 Sen ve bebişin de iyisiniz di mi? :nazar:

Teşekkür ederim Deniscim, şükür iyi şimdilik, arada regl ağrısı benzeri ağrılar oluyo, olumlu ya da olumsuz bişi düşünmek belirti aramak istemiyorum, kk da birsürü belirti yazanlar var, tutan tutmayan vs.. herkesin farklıdır diyip geçiyorum😊 karından iğnelerin yerlerinin artık kanaması ve jelin arada gelen koyu renkli tortularını da saymazsak herşey yolunda😊inşallah güzel haberlerle gelirim🙏🏻 Sen ve bebişin de iyisiniz di mi? :nazar:
Bana kardeşim hep, belirti arama belirtiler sonradan ortaya çıkabilir derdi. Haklı da çıktı.. bende herhangi bir belirti yok hala :) Regl ağrısı gibi ağrılar bende de erkenden başlamıştı. Bir dönem de hareketle artan kasık ağrılarım vardı. Şimdi hepsi geçti. Senin de kendini dinlememen en güzeli.. bu arada göbekten iğneye geçtin, daha rahatladım mı ?
Bakalım benim de az kaldı ilk kontrolüme, Çarşamba günü umarım güzel şeyler duyar yolumuza devam ederiz yeni doktorumuz ile. Artık evde test yapmayı bıraktım, koyulaşma olduğu için.. şimdilik sadece bekliyoruz :)

Her şeyin yolunda olması çok güzel canım.. umarım hep böyle devam eder.. yakında kesin olarak da öğrenirsin cinsiyeti değil mi sonuçta 3 aylık oldu :)
Umarım hepimiz güzel haberler alıcaz denisim.
Evet 12.haftada dış genital organ oluşmaya başlıyo. 13 haftadan sonra da kesin olarak öğrenebiliyomuşuz. Tabi göstermemek konusunda inat etmezse :)

Sevindim canım, sağlıkla kucağına al inşallah😊 :nazar: 🙏🏻 Tabi tabi kalçadan sonra karından olan çok çok iyi, çok şükür.. kabus gibiydi yaaa.. sadece artık kan sulandırıcı iğne ve hapın etkisiyle mi bilmiyorum iğneyi çekince kanıyo bi süre ve hem o hem kan sulandırıcı iğne zor giriyo nedense. İnşallah tutunsunlar da buna da şükür🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Umarım hepimiz güzel haberler alıcaz denisim.
Evet 12.haftada dış genital organ oluşmaya başlıyo. 13 haftadan sonra da kesin olarak öğrenebiliyomuşuz. Tabi göstermemek konusunda inat etmezse :)
Bu haftaki gibi keyif yaparken yakalarsanız kesin ve net görürsünüz ama bu bebeler değişik, öğrenme günü gelir göstermeyeceği tutabilir :)

Kızlar sıze denenmiş ve işe yaramış bir sey söyleyeceğim 41 tane hurmaya 41 kısı Meryem suresi okuyacak ve 20 gun 1 tane eşiniz 1 tane siz yiyeceksiniz 21. Gun de hurmayı ikiye böleceksınız ve yarısını siz yarısını eşiniz yiyecek bu sayede cok fazla cocuk sahibi olan var belkı bır faydam olur diye paylaşmak istedim

Saol canım umarım o günleri görür, rahatlatıcı haberler alırım ben de. Sen neden kan testine gidemedin, işlerin mi yoğun ?
Öyle valla,iş güç angaryalar.. iş yokken de erken kalkamamak var, 10.00dan evvel gel diyor aile hekimi, henüz vaktim olmadı. Ama şu 13.haftayı bitirmeye yaklaşmak yok mu ömre bedel. En kısa sürede sizin de iyi haberlerinizi duymayı diliyorum.

😁 nasıl rahat hissedeceksen canım ,senin pztesı test günün kaçıncı gün oluyor ki
🙈9. Günüm oluyo, 13 ü transfer oldu 22 si test istediler😊🤷🏼‍♀️ genelde 5. Gün embriyoları için 11. gün, 3. Gün embriyoları için biraz daha geç test isteniyo galiba, forumlardan okuduğum kadarıyla..senden ne zaman istemişlerdi?

🙈9. Günüm oluyo, 13 ü transfer oldu 22 si test istediler😊🤷🏼‍♀️ genelde 5. Gün embriyoları için 11. gün, 3. Gün embriyoları için biraz daha geç test isteniyo galiba, forumlardan okuduğum kadarıyla..senden ne zaman istemişlerdi?
testin allahin izniyle pozitif cikicak öyle de oldu aminnnnnn🙏🏼🥰

kizlarrrrrrrrrrrrr cokk sanciliiiiiiiii ve heycanliyim ben deniz adet oldu 🙋🏻‍♀️😅:duduk::rolleyes: pazartesi günü sabah 9 tansfer hazırlığına başlıyorum. adete 4 gun var dişçilerle isim bitemedi gidemedim biyere hem kocanin yazlikta isi cikti onu gonderdim, hersey cok guzel gunluk kadin da tuttuk gel dedi illa.ucak bileti aldim pazara valizi yaptım hoppp 3 te adet oldum😅 neyseki bilet yari esnekti 60 tl zararla kurtardim. ikinci kontrol bir hafta sonrayaymis kocanin yanina kacarim o ara. benim kalbim gümbür gümbür😅

Demek bazı merkezler 9.gün istiyor ,11.gündü benim test günüm 8.gün idrarda öğrendim 10.gün kan vermiştim

Back