- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.961
Kan değerlerin maşallah iyi. İdrarda enfeksiyonun çıkmışEki Görüntüle 2289775 Eki Görüntüle 2289776 Eki Görüntüle 2289777
Kızlar bir kısmı çıkmış var mı sıkıntı
Umarım canım şimdi sen sonra da ben :)tabi ki canım benim,
seninde iyi haberler alma tarihin yakın inşAllah, haftaya da senin kuzunun pıtı pıtıları haberiyle mutlu olacağız
Benim eritrosit 8 çıktı ,doktor bol su iç 3-4 gün sonra tekrarla testi dedi çok şükür normal çıktı canımBol su da içerim ama acaba jel mi yaptı.
İyi o zmn benimki de çok önemli değildir kuzum sağol.. ben oralarda üşüttüm zaar hala belim ağrıyor.. çorap giydim bugün duştan sonraBenim eritrosit 8 çıktı ,doktor bol su iç 3-4 gün sonra tekrarla testi dedi çok şükür normal çıktı canım
Aynen benimkine hafif kan hücresi dedi seninki daha az çıkmış ,Sizin Havalar da serin gidiyor ya dikkat et canımİyi o zmn benimki de çok önemli değildir kuzum sağol.. ben oralarda üşüttüm zaar hala belim ağrıyor.. çorap giydim bugün duştan sonra
Çok haklısın canım hala yağmur yağıyor ve epey seriin.. Allaha emanetler artııkAynen benimkine hafif kan hücresi dedi seninki daha az çıkmış ,Sizin Havalar da serin gidiyor ya dikkat et canım
Maşallahh kuzuşaKızlar çok Şükür kalp atisini duyduk,7+1 bugün 6+4 çıktı, doktor çok önemli bir fark degil dedi, saglikla devam etsin insAllah,
Allah hepimizin kucagini saglikli, hayırlı evlatlarla doldursun
masallahhhhh yigenimin pitir kalbinin sesini duymussunKızlar çok Şükür kalp atisini duyduk,7+1 bugün 6+4 çıktı, doktor çok önemli bir fark degil dedi, saglikla devam etsin insAllah,
EVet Allah’a emanetler canım bugün kontrol vardı 9 haftaya girdik çok şükür çok heyecanlandım ilk kez kalp atışını duyacak gibi 3 hafta sonra kontrol dedi sonra ama bi on güne yine gel görelim dedi :) bugünümüze hamdolsunÇok haklısın canım hala yağmur yağıyor ve epey seriin.. Allaha emanetler artııksen nasılsın nasıl gidiyor❤
Çok şükür canım rabbim sağlıkla hepimizi tamamına erdirsinKızlar çok Şükür kalp atisini duyduk,7+1 bugün 6+4 çıktı, doktor çok önemli bir fark degil dedi, saglikla devam etsin insAllah,
Maşallahh kuzuşaEVet Allah’a emanetler canım bugün kontrol vardı 9 haftaya girdik çok şükür çok heyecanlandım ilk kez kalp atışını duyacak gibi 3 hafta sonra kontrol dedi sonra ama bi on güne yine gel görelim dedi :) bugünümüze hamdolsun
Canım benim görecek inşallah babacığın da. Amiinn dedim öyle de oldu..❤ben ortaya ciktim kocayla nihayetgittim babamin evine gordum babacigimi cok yaslanmis hastalik baya çökertmiş doya doya öptüm kokladim bir guzel agladik. yeni mi geldin dedi, dun aksam gec geldim ablamlar aldilar dedim pek giremiyorum bekarlik arkadaşlarim kuzenler teyzeler derken onlar beni ben onlari ope koklaya bol kahkahalı yaaaaaa sacmalamayi delirmeyi bile ne cok özlemişim bir de bebegime kavuşsam allahım, oyle de oldu aminnnnnn
Bende giydim, bide ıslandım dışarda, sadece arabaya kadar yürürken ya, bu nasil hava anlamadimYetmedi hırka giydimbiri hatırlatsın ne bu havalar temmuz bitiyo
Sende bebeğine kavusacaksin ve babanda bunu gorecek insAllah kuzumben ortaya ciktim kocayla nihayetgittim babamin evine gordum babacigimi cok yaslanmis hastalik baya çökertmiş doya doya öptüm kokladim bir guzel agladik. yeni mi geldin dedi, dun aksam gec geldim ablamlar aldilar dedim pek giremiyorum bekarlik arkadaşlarim kuzenler teyzeler derken onlar beni ben onlari ope koklaya bol kahkahalı yaaaaaa sacmalamayi delirmeyi bile ne cok özlemişim bir de bebegime kavuşsam allahım, oyle de oldu aminnnnnn
Bi de gebelikten galiba daha çok üşüyorsun. Aman dikkat et sen de kuzumm.Bende giydim, bide ıslandım dışarda, sadece arabaya kadar yürürken ya, bu nasil hava anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?