Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eritrosit 8 çıktı ,doktor bol su iç 3-4 gün sonra tekrarla testi dedi çok şükür normal çıktı canım
İyi o zmn benimki de çok önemli değildir kuzum sağol.. ben oralarda üşüttüm zaar hala belim ağrıyor.. çorap giydim bugün duştan sonra

İyi o zmn benimki de çok önemli değildir kuzum sağol.. ben oralarda üşüttüm zaar hala belim ağrıyor.. çorap giydim bugün duştan sonra
Aynen benimkine hafif kan hücresi dedi seninki daha az çıkmış ,Sizin Havalar da serin gidiyor ya dikkat et canım

Kızlar çok Şükür kalp atisini duyduk,7+1 bugün 6+4 çıktı, doktor çok önemli bir fark degil dedi, saglikla devam etsin insAllah,
Allah hepimizin kucagini saglikli, hayırlı evlatlarla doldursun
masallahhhhh yigenimin pitir kalbinin sesini duymussun rabbim tamamina erdirsin oyle de oldu aminnnnn

Çok haklısın canım hala yağmur yağıyor ve epey seriin.. Allaha emanetler artıık sen nasılsın nasıl gidiyor❤
EVet Allah’a emanetler canım bugün kontrol vardı 9 haftaya girdik çok şükür çok heyecanlandım ilk kez kalp atışını duyacak gibi 3 hafta sonra kontrol dedi sonra ama bi on güne yine gel görelim dedi :) bugünümüze hamdolsun

Kızlar çok Şükür kalp atisini duyduk,7+1 bugün 6+4 çıktı, doktor çok önemli bir fark degil dedi, saglikla devam etsin insAllah,
Allah hepimizin kucagini saglikli, hayırlı evlatlarla doldursun
Çok şükür canım rabbim sağlıkla hepimizi tamamına erdirsin

ben ortaya ciktim kocayla nihayet gittim babamin evine gordum babacigimi cok yaslanmis hastalik baya çökertmiş doya doya öptüm kokladim bir guzel agladik. yeni mi geldin dedi, dun aksam gec geldim ablamlar aldilar dedim pek giremiyorum bekarlik arkadaşlarim kuzenler teyzeler derken onlar beni ben onlari ope koklaya bol kahkahalı yaaaaaa sacmalamayi delirmeyi bile ne cok özlemişim bir de bebegime kavuşsam allahım, oyle de oldu aminnnnnn

Maşallahh kuzuşa
Bugün jeli koymadım kapağını kırınca boşalıyo bi kısmı ya.

Canım benim görecek inşallah babacığın da. Amiinn dedim öyle de oldu..❤

Sende bebeğine kavusacaksin ve babanda bunu gorecek insAllah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…