- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.941
Kuzum 0.51-0.95 görünüyor.. şimdiye kadar onda hiç sorun çıkmamıştı gerçi anlamlı bir düşüş yok ama. Bir de idrar sonuçlarımdan anlayamadım tam. Bunlar bir kısmı gerisi çıkar 10 güne kadar d b12 demir bakmıştır demi?Kreatin normal Aralık kaç görünüyor canım. Kan testindeki detaylardan çok anlamam ama şeker karaciğer enzimleri gayet iyi. Şu an kansızlığın da yok.
Amin inşallah sagolasın hepimiz alalım insallahcanım demek aslında duzenlı yumurtlaman, bundan sonrakı ayda takıbı ovu testı ıle yapsan belkı dedıgın gıbı canını acıttıklarında kasılma falan olduysa bı sıkıntı cıkmıs olabılır. doktorlar yok bısey olmaz dıyor ama o zaman neden bazı gebelıklerde ılk aylarda cınsel ılıskıyı yasaklıyorlar o zaman, bır dahakı aya rahım artık kendını hazırlamıs olacak demek, hadı ınsallah guzel haberler alırız canım
Evet yaptım net negatif cıktı. Öyle söyledi progestron düşük yüksek olması lazım dedi.Muayene olduğunda daha tuplerindedir embriyo ondan bişey olmaz. Kaç günde bir adet oluyorsun bilmiyorum ama 20 si bile olsa daha 5 gün var adetine değerin yükseliyor bile olabilir. Sırf progesteron düşük diye mi böyle yorum yaptı, belki daha yükselecektir. Yaptın mı test sabah
Evet o da iyi. Yani karaciğer fonksiyonları ve böbrek fonksiyonları iyi, kan iyi. Arkadan gelen daha önemli tahliller olacak.. bakalım onlar da iyi gelir umarım..Kuzum 0.51-0.95 görünüyor.. şimdiye kadar onda hiç sorun çıkmamıştı gerçi anlamlı bir düşüş yok ama. Bir de idrar sonuçlarımdan anlayamadım tam. Bunlar bir kısmı gerisi çıkar 10 güne kadar d b12 demir bakmıştır demi?
Gayet iyi şu ana kadar çıkan tahlillerSerbest t4 14.59
Tsh 1.68 çıkmış bir de bunlar da normal aralıklarda görünüyorlar.
Progestan düşük çıkması galiba rahim dokusunun hamileliğe hazırlığı ile alakalı.. o nedenle değer düşük çıkınca hamilelik yok gibi değerlendirdilerEvet yaptım net negatif cıktı. Öyle söyledi progestron düşük yüksek olması lazım dedi.
İdrarda da sorun yok mu diyorsunGayet iyi şu ana kadar çıkan tahliller
Eritrosit kan ,idrarında az miktarda kan görülmüş.4 çok yüksek değil ama yine de üstüne düş cano.Eki Görüntüle 2289775 Eki Görüntüle 2289776 Eki Görüntüle 2289777
Kızlar bir kısmı çıkmış var mı sıkıntı
Bol su da içerim ama acaba jel mi yaptı.Eritrosit kan ,idrarında az miktarda kan görülmüş.4 çok yüksek değil ama yine de üstüne düş cano.
Olabilir. Normalde 2-3 eritrosit dikkate alınmaz seninki de 4 çıkmış. Düşük aslında ama hamilelikte farklı değerlendirilebilir. Lökosit biyerde yüksek yazıyo ama sonuç 0 lökosit diyo. Onu anlayamadım. Kan tahlilin çok iyi.Bol su da içerim ama acaba jel mi yaptı.
daha önce sorun yoksa bir şey olmaz cancan,mesela benim kanda bilirubin diye bir değerim yükselmişti bir ara,doktor ilaç kullandın mı bu ara dedi evet dedim,1 hafta sonra tekrar kan ver dedi,ilaca bağlı diye düşünüyorum dedi ve dediği gibi düzelmiştiKuzum 0.51-0.95 görünüyor.. şimdiye kadar onda hiç sorun çıkmamıştı gerçi anlamlı bir düşüş yok ama. Bir de idrar sonuçlarımdan anlayamadım tam. Bunlar bir kısmı gerisi çıkar 10 güne kadar d b12 demir bakmıştır demi?
sağlık ocağı doktoruna göster aklında kalıyorsa,hazır evdesin deİdrarda da sorun yok mu diyorsun
Eritrosit strip +1 lokosit strip Y onları bilemedim basit idrar yolu enf. falan olmasın da.
daha önce sorun yoksa bir şey olmaz cancan,mesela benim kanda bilirubin diye bir değerim yükselmişti bir ara,doktor ilaç kullandın mı bu ara dedi evet dedim,1 hafta sonra tekrar kan ver dedi,ilaca bağlı diye düşünüyorum dedi ve dediği gibi düzelmişti
bakmıştır canım merak etme,
Sağol kuzum. Doktora atıcam da sekreteri aramadı henüz. :)sağlık ocağı doktoruna göster aklında kalıyorsa,hazır evdesin de
Benim bildiğim bir iki çıkması normal ama sorun olsa sayı daha fazla oluyor..İdrarda da sorun yok mu diyorsun
Eritrosit strip +1 lokosit strip Y onları bilemedim basit idrar yolu enf. falan olmasın da.
Canımsağlık ocağı doktoruna göster aklında kalıyorsa,hazır evdesin de
17,15 kuzum , heyecan dorukta ,iyi haberler alıp geliyorum inşAllahCanım
Bugün randevun kaçta ?
İyi haberlerini heyecanla bekliyoruz canım. Önce sen alıyorsun, sonra da bizimle paylaşıyorsun17,15 kuzum , heyecan dorukta ,iyi haberler alıp geliyorum inşAllah
tabi ki canım benim,İyi haberlerini heyecanla bekliyoruz canım. Önce sen alıyorsun, sonra da bizimle paylaşıyorsun
17,15 kuzum , heyecan dorukta ,iyi haberler alıp geliyorum inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?