• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kreatin normal Aralık kaç görünüyor canım. Kan testindeki detaylardan çok anlamam ama şeker karaciğer enzimleri gayet iyi. Şu an kansızlığın da yok.
Kuzum 0.51-0.95 görünüyor.. şimdiye kadar onda hiç sorun çıkmamıştı gerçi anlamlı bir düşüş yok ama. Bir de idrar sonuçlarımdan anlayamadım tam. Bunlar bir kısmı gerisi çıkar 10 güne kadar d b12 demir bakmıştır demi?

canım demek aslında duzenlı yumurtlaman, bundan sonrakı ayda takıbı ovu testı ıle yapsan belkı dedıgın gıbı canını acıttıklarında kasılma falan olduysa bı sıkıntı cıkmıs olabılır. doktorlar yok bısey olmaz dıyor ama o zaman neden bazı gebelıklerde ılk aylarda cınsel ılıskıyı yasaklıyorlar o zaman, bır dahakı aya rahım artık kendını hazırlamıs olacak demek, hadı ınsallah guzel haberler alırız canım
Amin inşallah sagolasın hepimiz alalım insallah 😘

Muayene olduğunda daha tuplerindedir embriyo ondan bişey olmaz. Kaç günde bir adet oluyorsun bilmiyorum ama 20 si bile olsa daha 5 gün var adetine değerin yükseliyor bile olabilir. Sırf progesteron düşük diye mi böyle yorum yaptı, belki daha yükselecektir. Yaptın mı test sabah
Evet yaptım net negatif cıktı. Öyle söyledi progestron düşük yüksek olması lazım dedi.

Kuzum 0.51-0.95 görünüyor.. şimdiye kadar onda hiç sorun çıkmamıştı gerçi anlamlı bir düşüş yok ama. Bir de idrar sonuçlarımdan anlayamadım tam. Bunlar bir kısmı gerisi çıkar 10 güne kadar d b12 demir bakmıştır demi?
Evet o da iyi. Yani karaciğer fonksiyonları ve böbrek fonksiyonları iyi, kan iyi. Arkadan gelen daha önemli tahliller olacak.. bakalım onlar da iyi gelir umarım..

Bol su da içerim ama acaba jel mi yaptı.
Olabilir. Normalde 2-3 eritrosit dikkate alınmaz seninki de 4 çıkmış. Düşük aslında ama hamilelikte farklı değerlendirilebilir. Lökosit biyerde yüksek yazıyo ama sonuç 0 lökosit diyo. Onu anlayamadım. Kan tahlilin çok iyi.

daha önce sorun yoksa bir şey olmaz cancan,mesela benim kanda bilirubin diye bir değerim yükselmişti bir ara,doktor ilaç kullandın mı bu ara dedi evet dedim,1 hafta sonra tekrar kan ver dedi,ilaca bağlı diye düşünüyorum dedi ve dediği gibi düzelmişti
bakmıştır canım merak etme,

daha önce sorun yoksa bir şey olmaz cancan,mesela benim kanda bilirubin diye bir değerim yükselmişti bir ara,doktor ilaç kullandın mı bu ara dedi evet dedim,1 hafta sonra tekrar kan ver dedi,ilaca bağlı diye düşünüyorum dedi ve dediği gibi düzelmişti
bakmıştır canım merak etme,
sağlık ocağı doktoruna göster aklında kalıyorsa,hazır evdesin de
Sağol kuzum. Doktora atıcam da sekreteri aramadı henüz. :)

İyi haberlerini heyecanla bekliyoruz canım. Önce sen alıyorsun, sonra da bizimle paylaşıyorsun
tabi ki canım benim,
seninde iyi haberler alma tarihin yakın inşAllah, haftaya da senin kuzunun pıtı pıtıları haberiyle mutlu olacağız :KK200:

Back