- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.981
Maşallah. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar çok Şükür kalp atisini duyduk,7+1 bugün 6+4 çıktı, doktor çok önemli bir fark degil dedi, saglikla devam etsin insAllah,
Allah hepimizin kucagini saglikli, hayırlı evlatlarla doldursun
İnşaallah kavuşacaksın içini ferah tutben ortaya ciktim kocayla nihayetgittim babamin evine gordum babacigimi cok yaslanmis hastalik baya çökertmiş doya doya öptüm kokladim bir guzel agladik. yeni mi geldin dedi, dun aksam gec geldim ablamlar aldilar dedim pek giremiyorum bekarlik arkadaşlarim kuzenler teyzeler derken onlar beni ben onlari ope koklaya bol kahkahalı yaaaaaa sacmalamayi delirmeyi bile ne cok özlemişim bir de bebegime kavuşsam allahım, oyle de oldu aminnnnnn
İyilik güzellik canım sen nasılsın bebişler nasıl?İyi akşamlar hanımlar
cilekliturta_33 @panic_attack maşallah kuzular büyümüş sağlıkla buyusunler göbuslerde kuzular
@Ozgur06 canım kalp atışı duymussun masallah minigine senin doğal yoldan oldu dimi gebelik Allah tamamına erdirsin
@Armin en 8 embriyoların ile yola devam ediyordun sonra ki gelişmeleri takip edemedim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah rabbim
@can09e sen nasılsın canım
Canım çok sevindim bir adımı daha geride bıraktın. Bundan sonra da sağlıkla devam etsin..Kızlar çok Şükür kalp atisini duyduk,7+1 bugün 6+4 çıktı, doktor çok önemli bir fark degil dedi, saglikla devam etsin insAllah,
Hep böyle devam etsin canım.. şimdilik her şey yolunda.. her kontrolde güzel şeyler Yaşar ve duyarsın umarımEVet Allah’a emanetler canım bugün kontrol vardı 9 haftaya girdik çok şükür çok heyecanlandım ilk kez kalp atışını duyacak gibi 3 hafta sonra kontrol dedi sonra ama bi on güne yine gel görelim dedi :) bugünümüze hamdolsun
Şimdilik tatilin ve babanla olmanın keyfini çıkar canım sonra bebeğini alıp döneceksin zAten. Tedavinin üstüne böyle zaman geçirmek, biraz da olsa gündeminin değişmesi de güzel olacakben ortaya ciktim kocayla nihayetgittim babamin evine gordum babacigimi cok yaslanmis hastalik baya çökertmiş doya doya öptüm kokladim bir guzel agladik. yeni mi geldin dedi, dun aksam gec geldim ablamlar aldilar dedim pek giremiyorum bekarlik arkadaşlarim kuzenler teyzeler derken onlar beni ben onlari ope koklaya bol kahkahalı yaaaaaa sacmalamayi delirmeyi bile ne cok özlemişim bir de bebegime kavuşsam allahım, oyle de oldu aminnnnnn
Cok şükür Allah saglık sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah evladınaKızlar çok Şükür kalp atisini duyduk,7+1 bugün 6+4 çıktı, doktor çok önemli bir fark degil dedi, saglikla devam etsin insAllah,
Eki Görüntüle 2289775 Eki Görüntüle 2289776 Eki Görüntüle 2289777
Kızlar bir kısmı çıkmış var mı sıkıntı
Yani yüksek demiş ama negatif yazıyor değer yok anlamadım acaba hatalı mı?Bak koyu yazilan sonuclarda durum altinda Y ( yuksek) D ( dusuk ) anlamina geliyo diye biliyorum. referans araligi vermiyolarmi bu sonuclarda? yani hangi degerler arasinda olmasi gerektigi yazmiyomu?
Sen yinede doktorunu bekle cancigim.
Yani yüksek demiş ama negatif yazıyor değer yok anlamadım acaba hatalı mı?
Şimdi bi sonuç daha çıkmış idrar kültürü üreme olmadı yazıyor.Bilemedim, bencede negatif yazan sey nasil yuksek olabilirki .Seni doktoruna mutlaka sor cancigim.
Deger araliklarini niye vermezlerki anlamadim yani cok sacma.
Şimdi bi sonuç daha çıkmış idrar kültürü üreme olmadı yazıyor.
Bunlar d b 12 demire bakmadı bence çıkmaz mıydı bugüne kadar bakmış olsaydı
Kızlar çok Şükür kalp atisini duyduk,7+1 bugün 6+4 çıktı, doktor çok önemli bir fark degil dedi, saglikla devam etsin insAllah,
Evet yok şimdilik. ben gerekli olanları istedim dedi inşallah bakmıştır yani.Demir ingilizcesi Ferr yada Sat olarak cikmasi gerekiyodu yada iron yazardi hic olmadi ama cikan sonuclarinda boyle bisey gormedim. Sen bunuda sor doktora
EVet Allah’a emanetler canım bugün kontrol vardı 9 haftaya girdik çok şükür çok heyecanlandım ilk kez kalp atışını duyacak gibi 3 hafta sonra kontrol dedi sonra ama bi on güne yine gel görelim dedi :) bugünümüze hamdolsun
ben ortaya ciktim kocayla nihayetgittim babamin evine gordum babacigimi cok yaslanmis hastalik baya çökertmiş doya doya öptüm kokladim bir guzel agladik. yeni mi geldin dedi, dun aksam gec geldim ablamlar aldilar dedim pek giremiyorum bekarlik arkadaşlarim kuzenler teyzeler derken onlar beni ben onlari ope koklaya bol kahkahalı yaaaaaa sacmalamayi delirmeyi bile ne cok özlemişim bir de bebegime kavuşsam allahım, oyle de oldu aminnnnnn
Yetmedi hırka giydimbiri hatırlatsın ne bu havalar temmuz bitiyo
Evet yok şimdilik. ben gerekli olanları istedim dedi inşallah bakmıştır yani.
amin dünürüm,darısı en kısa zamanda sana ve bütün arkadaşlarımıza olsun,hepimizin kucağı sağlıklı evlatlarla dolsunCok şükür Allah saglık sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah evladınadünürümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?