Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok Şükür kalp atisini duyduk,7+1 bugün 6+4 çıktı, doktor çok önemli bir fark degil dedi, saglikla devam etsin insAllah,
Allah hepimizin kucagini saglikli, hayırlı evlatlarla doldursun
Maşallah. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

İyi akşamlar hanımlar
cilekliturta_33 @panic_attack maşallah kuzular büyümüş sağlıkla buyusunler göbuslerde kuzular

@Ozgur06 canım kalp atışı duymussun masallah minigine senin doğal yoldan oldu dimi gebelik Allah tamamına erdirsin

@Armin en 8 embriyoların ile yola devam ediyordun sonra ki gelişmeleri takip edemedim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah rabbim

@can09e sen nasılsın canım

İnşaallah kavuşacaksın içini ferah tut

İyilik güzellik canım sen nasılsın bebişler nasıl?

Kızlar çok Şükür kalp atisini duyduk,7+1 bugün 6+4 çıktı, doktor çok önemli bir fark degil dedi, saglikla devam etsin insAllah,
Canım çok sevindim bir adımı daha geride bıraktın. Bundan sonra da sağlıkla devam etsin..

Hep böyle devam etsin canım.. şimdilik her şey yolunda.. her kontrolde güzel şeyler Yaşar ve duyarsın umarım

Şimdilik tatilin ve babanla olmanın keyfini çıkar canım sonra bebeğini alıp döneceksin zAten. Tedavinin üstüne böyle zaman geçirmek, biraz da olsa gündeminin değişmesi de güzel olacak

Cok şükür Allah saglık sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah evladına dünürümmm

Bak koyu yazilan sonuclarda durum altinda Y ( yuksek) D ( dusuk ) anlamina geliyo diye biliyorum. referans araligi vermiyolarmi bu sonuclarda? yani hangi degerler arasinda olmasi gerektigi yazmiyomu?

Sen yinede doktorunu bekle cancigim.
Yani yüksek demiş ama negatif yazıyor değer yok anlamadım acaba hatalı mı?

Bilemedim, bencede negatif yazan sey nasil yuksek olabilirki .Seni doktoruna mutlaka sor cancigim.
Deger araliklarini niye vermezlerki anlamadim yani cok sacma.
Şimdi bi sonuç daha çıkmış idrar kültürü üreme olmadı yazıyor.
Bunlar d b 12 demire bakmadı bence çıkmaz mıydı bugüne kadar bakmış olsaydı

Şimdi bi sonuç daha çıkmış idrar kültürü üreme olmadı yazıyor.
Bunlar d b 12 demire bakmadı bence çıkmaz mıydı bugüne kadar bakmış olsaydı

Demir ingilizcesi Ferr yada Sat olarak cikmasi gerekiyodu yada iron yazardi hic olmadi ama cikan sonuclarinda boyle bisey gormedim. Sen bunuda sor doktora

uyuyakalmıstır dınlenıyodur calısamamaıstır annesı, ortama ıyıce alıssın farkını kapatır ataga bıle gecer benım yıgenım, saglıkla ılerleyecek allahın ıznıyle, kuruntu yapma artık kuzum

masallah canım, saglıkla ılerlesın, kolaylık ve guzellıklerle gelsınler ınsallah, masallah tum hamişlerimize

öyle de olacak allahımın izniyle inşallah.

Yetmedi hırka giydim biri hatırlatsın ne bu havalar temmuz bitiyo

ayy aksam ben de hırka gıydım, sonra da guluyorum temmuz ortasında hırka ıle bıle ıcım usudu yaslanıyo muyum dıye :) sabahları da acaıp serın oluyor ıse montla gıdıyosun oglen ve aksamustu sıcak, sonra buzz gıbı bı hava gelıyor anlamadım bu havayı

Evet yok şimdilik. ben gerekli olanları istedim dedi inşallah bakmıştır yani.

doktorlara bisey yap demeden yapmiyo sinir oluyorum sen sen ol her doktora gidisinde liste yap yaz aklindaki sorulari yapilmasi gerekenleri oyle git. Biliyorum onlarda gicik oluyolar bu duruma ama en azindan bunlarda yapilmalimi ne dusunuyosunuz diye kibarca sorulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…