• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eritrosit 8 çıktı ,doktor bol su iç 3-4 gün sonra tekrarla testi dedi çok şükür normal çıktı canım
İyi o zmn benimki de çok önemli değildir kuzum sağol.. ben oralarda üşüttüm zaar hala belim ağrıyor.. çorap giydim bugün duştan sonra 🤗

İyi o zmn benimki de çok önemli değildir kuzum sağol.. ben oralarda üşüttüm zaar hala belim ağrıyor.. çorap giydim bugün duştan sonra 🤗
Aynen benimkine hafif kan hücresi dedi seninki daha az çıkmış ,Sizin Havalar da serin gidiyor ya dikkat et canım 🥰

Kızlar çok Şükür kalp atisini duyduk,7+1 bugün 6+4 çıktı, doktor çok önemli bir fark degil dedi, saglikla devam etsin insAllah,
Allah hepimizin kucagini saglikli, hayırlı evlatlarla doldursun :dua:
masallahhhhh yigenimin pitir kalbinin sesini duymussun 🥰🧿🙏🏼rabbim tamamina erdirsin oyle de oldu aminnnnn💋🥰💐❤️

Çok haklısın canım hala yağmur yağıyor ve epey seriin.. Allaha emanetler artıık 🤗 sen nasılsın nasıl gidiyor❤
EVet Allah’a emanetler canım bugün kontrol vardı 9 haftaya girdik çok şükür çok heyecanlandım ilk kez kalp atışını duyacak gibi 3 hafta sonra kontrol dedi sonra ama bi on güne yine gel görelim dedi :) bugünümüze hamdolsun 🙏

Kızlar çok Şükür kalp atisini duyduk,7+1 bugün 6+4 çıktı, doktor çok önemli bir fark degil dedi, saglikla devam etsin insAllah,
Allah hepimizin kucagini saglikli, hayırlı evlatlarla doldursun :dua:
Çok şükür canım rabbim sağlıkla hepimizi tamamına erdirsin 🙏

ben ortaya ciktim kocayla nihayet🎈🥰 gittim babamin evine gordum babacigimi😔 cok yaslanmis hastalik baya çökertmiş doya doya öptüm kokladim bir guzel agladik. yeni mi geldin dedi, dun aksam gec geldim ablamlar aldilar dedim🤦🏻‍♀️ pek giremiyorum bekarlik arkadaşlarim kuzenler teyzeler derken onlar beni ben onlari ope koklaya bol kahkahalı yaaaaaa sacmalamayi delirmeyi bile ne cok özlemişim 😀 bir de bebegime kavuşsam allahım, oyle de oldu aminnnnnn 🙏🏼

EVet Allah’a emanetler canım bugün kontrol vardı 9 haftaya girdik çok şükür çok heyecanlandım ilk kez kalp atışını duyacak gibi 3 hafta sonra kontrol dedi sonra ama bi on güne yine gel görelim dedi :) bugünümüze hamdolsun 🙏
Maşallahh kuzuşa
Bugün jeli koymadım kapağını kırınca boşalıyo bi kısmı ya.

ben ortaya ciktim kocayla nihayet🎈🥰 gittim babamin evine gordum babacigimi😔 cok yaslanmis hastalik baya çökertmiş doya doya öptüm kokladim bir guzel agladik. yeni mi geldin dedi, dun aksam gec geldim ablamlar aldilar dedim🤦🏻‍♀️ pek giremiyorum bekarlik arkadaşlarim kuzenler teyzeler derken onlar beni ben onlari ope koklaya bol kahkahalı yaaaaaa sacmalamayi delirmeyi bile ne cok özlemişim 😀 bir de bebegime kavuşsam allahım, oyle de oldu aminnnnnn 🙏🏼
Canım benim görecek inşallah babacığın da. Amiinn dedim öyle de oldu..❤

Sende bebeğine kavusacaksin ve babanda bunu gorecek insAllah kuzum:dua:

Back