• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2289363

Şekere tokluk demiş ama. Bilemedim diğerlerini kuzum.
Evet tokluk şekeri demiş bence de tok. Üsttekiler zAten bazı hastalıklara bağışık mısın değil misin diye yapılıyor. Tsh ben aç veriyorum genelde ama açlık şekerim de oluyor. Sende tok olacak bence. Tokluk şekeri olduğu için..

Günaydınlar
@Armin tebrik ederim canım, hiç üzülme, doğal yolla da olsa oluşan bir sürü yumurtadan 1 tanesi olgunlaşıp çatlıyor, doğalı zaten bu. O şekilde düşün. @cilekliturta_33 2 transfer edilmişti, 1 tanesi tutmuştu ama kalitesini hatırlamıyorum. Doktorun da fikri önemli canım, yoksa tabiki gurbet ellerde tek başına zor olur ikiz bakmak.
E Efembahya tebrik ederim, çok sevindim, sağlıkla yükselsin değerin
M mutina güzel haberlerini alacağız senin de
Ozgur06 Ozgur06 canımsın yarın kalp atışını duyacaksın, çookk heyecanlıııı
Senella Senella doğru bir karar oldu bence Aret hocada başlayacak olman, vitaminlere hemen başla, ayrıca belki adet olmayacaksın ve gelecek bebiş, yormayacak seni.
can09e can09e tatil sonrası işe başladın bugün, zor geçer ilk gün. kolay gelsin, testleri ne zaman yapacaksın
Kızkardeşim de saçını kestirmedi, bir defa duydu ya içime dert olur dedi, doğum sonrası kestirmişti, beyazları çok yok, bizde genetik, geç beyazlıyor, ben de şu an boyatmasam aralarda çıkıyor, sayılır şekilde beyazlar, düğün öncesine kadar (2 yıl) hiç boyatmamıştım, kendi saçıma ışıltı attırıyordum sadece renk renk:)
Başlamadım kuzum daha bu hafta da evdeyiz. İşte bugün halledebilirsek süper olucak bakalım ❤ çok şanslısınız valla maşallah:)

Evet tokluk şekeri demiş bence de tok. Üsttekiler zAten bazı hastalıklara bağışık mısın değil misin diye yapılıyor. Tsh ben aç veriyorum genelde ama açlık şekerim de oluyor. Sende tok olacak bence. Tokluk şekeri olduğu için..
Bakalım gidince görücez kuzum inşallah sorunsuz hallediyoruumm❤

Günaydınlar
@Armin tebrik ederim canım, hiç üzülme, doğal yolla da olsa oluşan bir sürü yumurtadan 1 tanesi olgunlaşıp çatlıyor, doğalı zaten bu. O şekilde düşün. @cilekliturta_33 2 transfer edilmişti, 1 tanesi tutmuştu ama kalitesini hatırlamıyorum. Doktorun da fikri önemli canım, yoksa tabiki gurbet ellerde tek başına zor olur ikiz bakmak.
Senella Senella doğru bir karar oldu bence Aret hocada başlayacak olman, vitaminlere hemen başla, ayrıca belki adet olmayacaksın ve gelecek bebiş, yormayacak seni.
can09e can09e tatil sonrası işe başladın bugün, zor geçer ilk gün. kolay gelsin, testleri ne zaman yapacaksın
Kızkardeşim de saçını kestirmedi, bir defa duydu ya içime dert olur dedi, doğum sonrası kestirmişti, beyazları çok yok, bizde genetik, geç beyazlıyor, ben de şu an boyatmasam aralarda çıkıyor, sayılır şekilde beyazlar, düğün öncesine kadar (2 yıl) hiç boyatmamıştım, kendi saçıma ışıltı attırıyordum sadece renk renk:)
Aminnnn, İnşallah🙏🏻teşekkür ederim canım☺️ :KK200:

Eki Görüntüle 2289363

Şekere tokluk demiş ama. Bilemedim diğerlerini kuzum.
Tsh olduğu için aç gitmelisin, kan verdikten sonra bişeyler yiyip tok olarak tokluk kan şekeri için yeniden kan vermelisin, bende öyle oluyodu. Zaten doktor yönlendirir.. Yıllardır tiroid için sürekli gidiyorum.. ama msjı yazmakta geç kalmış olabilirim, sen şimdiye gitmişsindir zaten😊 geçmiş olsun canım

Günaydınlar
inşAllah kuzummm :KK200:

Günaydınnn ne kadar güzel bir gün böyleeee❤
Kızlar bu rutin olan testler için aç karnına mı gidiyoruz. Farketmez mi?

Ben aç gitmiştim. Doktor açsındır inşallah dediydi. Kan aldıktan sonra şekerim düştüydü iyice. Kesme şeker verdi hemşire. Bu sefer de kusacaam geldiydi. At mıyım ben töbe töbee 😁

Ben aç gitmiştim. Doktor açsındır inşallah dediydi. Kan aldıktan sonra şekerim düştüydü iyice. Kesme şeker verdi hemşire. Bu sefer de kusacaam geldiydi. At mıyım ben töbe töbee 😁
Sonunda hallettik. Listeye bakmadı ben gerekli olanları istedim dedi. Aç mısın tok musun demedi. Bakalım neler çıkacak 7 tüp falan aldılar 2 de idrar.

Günaydın kızlar ;
Bu hafta alacak güzel haberlerimiz vardır umarım. E Efembahya şimdi mikrofonu sana uzatıyoruz :cool::KK37:
Canım benim malesef gebelik yok. Daha dogrusu ilçedeki hastanesinde 21. Gün tahlil in de 2. 2 cıkmıştı beta sabah oraya gitmem gerekti ildeki ne gidemedim. Nasıl olsa oradakindede bakılmıştı diye gittim referans aralığı 0-5 benim 6.1 cıktı yüksek diye yazıyordu ama Dr gebelik yok diyoruz dedi. Progestron 2. 32 oldugu için. 🥚 Büyümüş olgunlaşmış dölenmiş ama sonra bozulmuş diye düşün dedi tam kimyasal da diyemiyoruz dedi. Ve leke gelmeye basladı benden. Adet olursun dedi. Misafirim var kızlar. Nasipten ötesi yok Rabbim hayırlısı nı nasip etsin inşallah hepimize

Canım benim malesef gebelik yok. Daha dogrusu ilçedeki hastanesinde 21. Gün tahlil in de 2. 2 cıkmıştı beta sabah oraya gitmem gerekti ildeki ne gidemedim. Nasıl olsa oradakindede bakılmıştı diye gittim referans aralığı 0-5 benim 6.1 cıktı yüksek diye yazıyordu ama Dr gebelik yok diyoruz dedi. Progestron 2. 32 oldugu için. 🥚 Büyümüş olgunlaşmış dölenmiş ama sonra bozulmuş diye düşün dedi tam kimyasal da diyemiyoruz dedi. Ve leke gelmeye basladı benden. Adet olursun dedi. Misafirim var kızlar. Nasipten ötesi yok Rabbim hayırlısı nı nasip etsin inşallah hepimize
Kısmet kuzum öbür aya güzel haberini alıyoruz inşallahh❤

Şimdi tekrar gebelik testi yapsan çizgi çıkmaz mi acaba? Benimde öyle bir kere çizgi görüp sonra görmediğim olmuştu belki de böyle bişeydi. Hiç kan vermediğim için çözememiştim.

Diğer aya olur inşallah canım

Back