• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuaföre gidiyoruz kuzunun saçlarını kestircez benimki de kötü lakin kestirmeyi boyatmayı düşünmüyorum 4 ay bitsin bitkisel boyarız dedi ama yapmam sanırım. Siz ne düşünüyosunuz?
Boyatma tabiki cancan
zaten kimyasallar icinde boğuluyoruz, yedigimiz ictigimizden, soludugumuz havaya kadar, bir de ekstra bunlar olmasin bence

Kuaföre gidiyoruz kuzunun saçlarını kestircez benimki de kötü lakin kestirmeyi boyatmayı düşünmüyorum 4 ay bitsin bitkisel boyarız dedi ama yapmam sanırım. Siz ne düşünüyosunuz?

Ben bu hafta boyatacam. Doktoruma sordum o da iki gebeliğinde de bitkiselle boyatmış ilk 3 ay dahil. Color Soin dedi markası. Perinatolog tavsiyesidir dedi. Sipariş ettim ben de.

Kese göründü kuzum 5+2 de, doktor daha fazla germemek icin 2 hafta sonraya kalp atışına çağırdı, yani 18 temmuzda gidersem 7+2 olacak
kalp atisini duymasi lazım, evet once yasananlar geriyor canim, insan ister istemez korkuyor, normalinin olabilecegine inancı azalıyor canim,
Allahın izniyle busefer bebişini sağlıkla kucağına alcaksın inşallah

Ben geldiğimde kestireceğim zAten ama boya kısmını çok emin olmamakla birlikte üç aydan sonra boyayabilirim. Burada doktor bir arkadaşıma, çok rahatsızdan amonyak içermeyen bir boya ile yapabilirsin demiş. Banu çiftçi’ nin de bu konuda videosu var boyayabilirsiniz diyor. Çok beyazım var. rahatsız olursam boyarım sanırım. transfer öncesi boyattım şu an boyasan dip boya olur yani..

Ben kestiririm, hatta bu hurafeyi de şimdi duydum,hazneme ekledim :)
Ama boyatmak istemiyorum

Kestirmeyi de boyatmayı da düşünmüyorum.. hatta kestirmenin ne kadar hurafe olduğunu düşünsem de elim gitmiyor..🙈 şimdi yaz ya toplayınca çıkıyo beyazlar benim arada kalıyo.
Senin de dediğin gibi hurafe.. ama böyle rahat ediyorsan tabiki kestirme. Önemli olan senin nasıl huzurlu hissettiğin.. ama benim şu an saçlarım çok uzadı. Yaklaşık bir yıl Önce kestirmiştim. Bu konuda fazla tutucuyum, hala kuaförüm Türkiye’de, bir tek ona kestiriyorum :) eşim bazen burada yaşıyorsun artık saç kestirmek için Türkiye’ye gitmeyi beklemek neden diyor ama ben orada da sadece bir kuaföre gidiyorum diyorum.. İstanbul’da değilsem orada olsam da saçımı kestirmezdim diyorum :)

Ben geldiğimde kestireceğim zAten ama boya kısmını çok emin olmamakla birlikte üç aydan sonra boyayabilirim. Burada doktor bir arkadaşıma, çok rahatsızdan amonyak içermeyen bir boya ile yapabilirsin demiş. Banu çiftçi’ nin de bu konuda videosu var boyayabilirsiniz diyor. Çok beyazım var. rahatsız olursam boyarım sanırım. transfer öncesi boyattım şu an boyasan dip boya olur yani..

Amonyak içermiyosa, diğer kimyasal işlemlerin yapıldığı kalabalık bi salonda değilsen, saç derisinden kana karışma miktarında da anlamlı bi fark görülmediği için boyatmanın zararı yok diyor doktorlar.

Ben de transferden 2 gün önce boyatmıştım. Normalde ayda bir komple boyatıyorum çünkü dibini boyattıktan sonra geri kalanın da boyanmasının ekstra bir zararı olmuyor.
Bi de bakır kızılım ben. Mecbur komple boyanıyor. Yanlardan beyazlarım çıktı, renk soldu. Aynaya baktıkça hay senin sıfatına diyorum. :işsiz:

Senin de dediğin gibi hurafe.. ama böyle rahat ediyorsan tabiki kestirme. Önemli olan senin nasıl huzurlu hissettiğin.. ama benim şu an saçlarım çok uzadı. Yaklaşık bir yıl Önce kestirmiştim. Bu konuda fazla tutucuyum, hala kuaförüm Türkiye’de, bir tek ona kestiriyorum :) eşim bazen burada yaşıyorsun artık saç kestirmek için Türkiye’ye gitmeyi beklemek neden diyor ama ben orada da sadece bir kuaföre gidiyorum diyorum.. İstanbul’da değilsem orada olsam da saçımı kestirmezdim diyorum :)
Evet canım nasıl rahat ediliyorsa öyle.. valla beyazlarımdan da rahatsız olmuyorumm napim:) benim de bi gittiğim kuaförü değiştirmem epey zaman alır. Sen de rahatlarsın gelip kestirince sizinkileri görünce ohh maşallah buraya ne zaman geliyosun kısmetse?

kartepe de piknikteyiz saat 4te aradılar.

kalbim güm güm kac saat tel bekledim 😅
kalqn 8 bebem den iki tanesi gelisimisini durdurmuş.
kalan 6 dan 4 tanesinin 2 si ataga gecmis
diger 2 sinden hareket bekliyorlarmis yani 4 tane yarina 6 ci güne kadar gitmeleri beklenicek.

2 tane 1 kalite blastokis taransfer asamainda dondurulmus bugun.

özetle savasan 4 embriyo var 4 cu gun embriyosu kivamindalar 2si umutlu hareket baslatmis diger 2 sinden de bekliyoruz yarina giden olursa 6 ci gun dondurulcaklar

2 altin dondurulmus civcivim var🙏🏼🧿

teli kapadiktan sonra epeyce bi agladim hem sevindim hem üzüldüm ve sabahtan beri haber beklemenin sitresiyle icimi bosalttim kocada agladi çünkü haberin gecikmesi beni cok korkuttu . annem ablam kardesim onlarda bizimle agladi anlayacaginiz hep beraber sevinçten sarila sarila agladik cok şükür bugüne. savasan bebelerim de insallah kazanirlar. 🙏🏼
Beni de ağlattın. Zaten aşırı müsaitim. Sağlıkla kavuşun inşaallah bebelerinize.🥰

Beni de ağlattın. Zaten aşırı müsaitim. Sağlıkla kavuşun inşaallah bebelerinize.🥰
aminnnnnn canısı💐🥰 cok cok teşekkür ederim. dilerim en yakın zamanda rabbim size de hepimize de anneliği nasip eder kavuşuruz bebelerimize 🙏🏼💐

Evet canım nasıl rahat ediliyorsa öyle.. valla beyazlarımdan da rahatsız olmuyorumm napim:) benim de bi gittiğim kuaförü değiştirmem epey zaman alır. Sen de rahatlarsın gelip kestirince sizinkileri görünce ohh maşallah buraya ne zaman geliyosun kısmetse?
Ben Ağustos başı gibi düşünüyorum, bayramda orada olmak istiyorum. ama uzun da kalmak istiyorum. Eylül’de dönmek gibi mesela.. Doktora soracağım gidince kontrol tarihine göre hareket edeceğim. O nedenle Ağustos sonu Eylül başını da bulabilir gelmem..

Arkadaşlar şimdi dün hafif kahverengi leke vardı akşam bugün normal kırmızı döndü söküldü yani. Tarihe göre adetin 1.günü dünmü saycam yoksa bugün kırmızıya döndüğü günümü 1.gün sayıyoz

Arkadaşlar şimdi dün hafif kahverengi leke vardı akşam bugün normal kırmızı döndü söküldü yani. Tarihe göre adetin 1.günü dünmü saycam yoksa bugün kırmızıya döndüğü günümü 1.gün sayıyoz
Kırmızıya döndüğü gün 1.gün sayılıyor canım

Back