• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nette lekenin başladığı gün 1 gün olcak diyo buzamana kadar yanlışmı hesapladık acaba dedim
Lekelenme sayılmıyor. Kırmızı kanama başladığında 1. Gün sayılıyor. Hatta tedavide iken akşam üstü 4Den sonra gelirse ertesi gün 1. Gün sayıyorlar. Mesela benim lekelenme 2 gün falan sürüyor o sayılmıyor.

Benim çok yoğun oluyo cnm çocuk bezi kullanıyorum o derece son gün kullanırım belki

Anneminde cok olurdu ne zordur ahh ahh. Ben size adet kaplarindan kullanmaanizi oneririm hem boyutlarida var. Tampon artik hicbir sekilde onerilmiyor ve o kadar cok kanaman oluyoosa kesinlikle tavsiye ederim bu kaplardan. Bir kere aldinmi senelerce kullanabiliyosun. Eczanenize sorun derim :KK39:

Nette lekenin başladığı gün 1 gün olcak diyo buzamana kadar yanlışmı hesapladık acaba dedim

Lekenleme basladigi gunden sayilmaya baslar lekelenme bittigi gunde sonlanir. Hatta ben flo kullaniyorum bi ara lekelenme diye girdim ilk baslari ve sonlari uyari verdi adet gunu olarak sayiliyo lekelenme eminmisin diye.

Bilemedim açlık gerektiren bir şeyler bakılacak mı? Şeker falan bakılmazsa açlık gerekmez sanki diye düşünüyorum.
20190713_232645.jpg

Şekere tokluk demiş ama. Bilemedim diğerlerini kuzum.

O zaman tok gideyim ben ya şekere tokluk demiş ya. Senle günümüz aynıymış:)

ulturasonda 6 haftalik demisti gecen hafta. ahaha evet aslinda bana 04.03.2020 dedi buraya yazdim ama hep 8. hafta gosterdi oyle yazinca bende 06.03.2020 yaptim Kalp atisini dinletmedi ama alttan bakinca gosterdi 133 atiyomus iyimiki?

ulturasonda 6 haftalik demisti gecen hafta. ahaha evet aslinda bana 04.03.2020 dedi buraya yazdim ama hep 8. hafta gosterdi oyle yazinca bende 06.03.2020 yaptim Kalp atisini dinletmedi ama alttan bakinca gosterdi 133 atiyomus iyimiki?
Maşallah iyidir bence 120ydi bizimki de tebrik etti sağlıklı gebelik dedi 🤗
Şimdilik satla uyumlu benimki 6+4 inşallah sağlıkla devam ediyoor.

Kestirmeyi de boyatmayı da düşünmüyorum.. hatta kestirmenin ne kadar hurafe olduğunu düşünsem de elim gitmiyor..🙈 şimdi yaz ya toplayınca çıkıyo beyazlar benim arada kalıyo.

ben oglumda kestırmedım de boyatmadım da dogumdan sonra saclarım belıme gelmıstı 40ından sonra kuafore bı gıttım saclar asker trasına yakın kesılmıs halde geldım eve :) :) sac kestırme muhabbetı tamamaen hurafe evet ama son hamılelıgımde kestırmıstım sacımı ve ogun boyamıtım da ve dusuk yasadım tabı kı bundan kaynaklı degıl aama, ıcımde kaldı mı boyle bı soru ısaretı evet kaldı. bosver yapma bısey, cok takılırsan dogumdan cıkınca spreyı sıkarsın sacına gelenler yıne bakımlı gorur kuzum. ama kestırme bırak bı yanımız da batıl kalsın :)

Günaydınnn ne kadar güzel bir gün böyleeee❤
Kızlar bu rutin olan testler için aç karnına mı gidiyoruz. Farketmez mi?

hormon testleri için önemli değil ama kan için aç olmak gerekıyor sanırım hepsını bır arada yaptırıyorsan sabahtan ac karnına gıdersen tahlılden hemen sonra da kahvaltını edersın kuzum.

ben oglumda kestırmedım de boyatmadım da dogumdan sonra saclarım belıme gelmıstı 40ından sonra kuafore bı gıttım saclar asker trasına yakın kesılmıs halde geldım eve :) :) sac kestırme muhabbetı tamamaen hurafe evet ama son hamılelıgımde kestırmıstım sacımı ve ogun boyamıtım da ve dusuk yasadım tabı kı bundan kaynaklı degıl aama, ıcımde kaldı mı boyle bı soru ısaretı evet kaldı. bosver yapma bısey, cok takılırsan dogumdan cıkınca spreyı sıkarsın sacına gelenler yıne bakımlı gorur kuzum. ama kestırme bırak bı yanımız da batıl kalsın :)
Ben de kızımda ne kestirdim ne boyattım kuzu. Ama o zmn 30umdaydım🙈
Aynen bi yanımız da batıl kalsın🤗

Ben de kızımda ne kestirdim ne boyattım kuzu. Ama o zmn 30umdaydım🙈
Aynen bi yanımız da batıl kalsın🤗

Ben de 32 mdeydim ama benim beyazlar evlenır evlenmez basladı :) evlenmeden once hıc sacımı boyatmamıstım beyaz nedır bılmıyodum ahhhh ahhhhhh

Günaydınlar
Armin Armin tebrik ederim canım, hiç üzülme, doğal yolla da olsa oluşan bir sürü yumurtadan 1 tanesi olgunlaşıp çatlıyor, doğalı zaten bu. O şekilde düşün. cilekliturta_33 cilekliturta_33 2 transfer edilmişti, 1 tanesi tutmuştu ama kalitesini hatırlamıyorum. Doktorun da fikri önemli canım, yoksa tabiki gurbet ellerde tek başına zor olur ikiz bakmak.
E Efembahya tebrik ederim, çok sevindim, sağlıkla yükselsin değerin
M mutina güzel haberlerini alacağız senin de
Ozgur06 Ozgur06 canımsın yarın kalp atışını duyacaksın, çookk heyecanlıııı
Senella Senella doğru bir karar oldu bence Aret hocada başlayacak olman, vitaminlere hemen başla, ayrıca belki adet olmayacaksın ve gelecek bebiş, yormayacak seni.
can09e can09e tatil sonrası işe başladın bugün, zor geçer ilk gün. kolay gelsin, testleri ne zaman yapacaksın
Kızkardeşim de saçını kestirmedi, bir defa duydu ya içime dert olur dedi, doğum sonrası kestirmişti, beyazları çok yok, bizde genetik, geç beyazlıyor, ben de şu an boyatmasam aralarda çıkıyor, sayılır şekilde beyazlar, düğün öncesine kadar (2 yıl) hiç boyatmamıştım, kendi saçıma ışıltı attırıyordum sadece renk renk:)

Back