- Konu Sahibi panic_attack
- #9.881
Nette lekenin başladığı gün 1 gün olcak diyo buzamana kadar yanlışmı hesapladık acaba dedimKırmızıya döndüğü gün 1.gün sayılıyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nette lekenin başladığı gün 1 gün olcak diyo buzamana kadar yanlışmı hesapladık acaba dedimKırmızıya döndüğü gün 1.gün sayılıyor canım
Lekelenme akşam başladıysa sayılmıyo ama eğer erken başladıysa sadece kahverengi bile gelmiş olsa o gün 1.gün kabul ediliyor.Nette lekenin başladığı gün 1 gün olcak diyo buzamana kadar yanlışmı hesapladık acaba dedim
Lekelenme sayılmıyor. Kırmızı kanama başladığında 1. Gün sayılıyor. Hatta tedavide iken akşam üstü 4Den sonra gelirse ertesi gün 1. Gün sayıyorlar. Mesela benim lekelenme 2 gün falan sürüyor o sayılmıyor.Nette lekenin başladığı gün 1 gün olcak diyo buzamana kadar yanlışmı hesapladık acaba dedim
Benim çok yoğun oluyo cnm çocuk bezi kullanıyorum o derece son gün kullanırım belki
Nette lekenin başladığı gün 1 gün olcak diyo buzamana kadar yanlışmı hesapladık acaba dedim
Bilemedim açlık gerektiren bir şeyler bakılacak mı? Şeker falan bakılmazsa açlık gerekmez sanki diye düşünüyorum.Günaydınnn ne kadar güzel bir gün böyleeee❤
Kızlar bu rutin olan testler için aç karnına mı gidiyoruz. Farketmez mi?
O zaman tok gideyim ben ya şekere tokluk demiş ya. Senle günümüz aynıymış:)Bana ac karnina gel demisti ilk kan testinde. Aclik kan sekerine mi ne bakicakti zaarrr.
O zaman tok gideyim ben ya şekere tokluk demiş ya. Senle günümüz aynıymış:)
Kuaföre gidiyoruz kuzunun saçlarını kestircez benimki de kötü lakin kestirmeyi boyatmayı düşünmüyorum 4 ay bitsin bitkisel boyarız dedi ama yapmam sanırım. Siz ne düşünüyosunuz?
Maşallah iyidir bence 120ydi bizimki de tebrik etti sağlıklı gebelik dedi ❤ulturasonda 6 haftalik demisti gecen hafta. ahaha evet aslinda bana 04.03.2020 dedi buraya yazdim ama hep 8. hafta gosterdi oyle yazinca bende 06.03.2020 yaptim Kalp atisini dinletmedi ama alttan bakinca gosterdi 133 atiyomus iyimiki?
Kestirmeyi de boyatmayı da düşünmüyorum.. hatta kestirmenin ne kadar hurafe olduğunu düşünsem de elim gitmiyor.. şimdi yaz ya toplayınca çıkıyo beyazlar benim arada kalıyo.
Günaydınnn ne kadar güzel bir gün böyleeee❤
Kızlar bu rutin olan testler için aç karnına mı gidiyoruz. Farketmez mi?
Ben de kızımda ne kestirdim ne boyattım kuzu. Ama o zmn 30umdaydımben oglumda kestırmedım de boyatmadım da dogumdan sonra saclarım belıme gelmıstı 40ından sonra kuafore bı gıttım saclar asker trasına yakın kesılmıs halde geldım eve :) :) sac kestırme muhabbetı tamamaen hurafe evet ama son hamılelıgımde kestırmıstım sacımı ve ogun boyamıtım da ve dusuk yasadım tabı kı bundan kaynaklı degıl aama, ıcımde kaldı mı boyle bı soru ısaretı evet kaldı. bosver yapma bısey, cok takılırsan dogumdan cıkınca spreyı sıkarsın sacına gelenler yıne bakımlı gorur kuzum. ama kestırme bırak bı yanımız da batıl kalsın :)
Şekere tokluk diyor kuzuhormon testleri için önemli değil ama kan için aç olmak gerekıyor sanırım hepsını bır arada yaptırıyorsan sabahtan ac karnına gıdersen tahlılden hemen sonra da kahvaltını edersın kuzum.
Ben de kızımda ne kestirdim ne boyattım kuzu. Ama o zmn 30umdaydım
Aynen bi yanımız da batıl kalsın