- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.841
Aynen canım artık 6. Gün olan oldu bence. Sadece şimdilik sonucu bilmiyorum :)
Ben geldiiieem
Kalp atışını duyduk.120'nin üzerinde atıyor gayet iyi dedi. Kısacık dinletti doktor ısı zarar vermesin diyemiş.
7. Haftanın ortasında (ben merak ederim diye) ve 10.hafta başında (zorunlu) tekrar kontrole gidilecek.
Bir sürü tahlil istedi aile hekimliği yapacakmış.
Smear testi yapmayacakmış crinone jel kullandığım için sonucu yanıltabiliyomuş. 1,5 sene önce yapıldığı için şart değil doğum sonrası yaparız dedi.
Adet hesabına göre 6+3 idik bugün ama ultrason 6 haftalık dedi.cilekliturta_33 Bi süre daha sürekli değişirmiş o.
Çıkar mı şimdi bilemedim ama yarın 8. Gün ve kendi döngüme göre adet günüm yarın çıkabilir. Ama biliyorsun burada pozitif olsa da aksiyon alamıyor bekliyorsun ben de onların verdiği test günlerine sadık kalıyorum bu nedenle :) ilk kanı vereceğim ama sonuç alacağım kan Cumartesi günü verilecek. Daha önceki transferlerde ikisi arası Regl oldum hep :)Test yapsan cikmazmiki
Tebrik ederimpanic_attack cook heyecanli
semptomlar neler? ben kendimi cok yorgun ve sis hissediyorum. Karnim resmen 5 aylik gibi sis.
Ayyy çıkar kesin de, sen hep test gününe sadık kaldın ya, bu defa değişiklik yapıp kalmasan mııı, buranın pozitif enerjisi yansırrÇıkar mı şimdi bilemedim ama yarın 8. Gün ve kendi döngüme göre adet günüm yarın çıkabilir. Ama biliyorsun burada pozitif olsa da aksiyon alamıyor bekliyorsun ben de onların verdiği test günlerine sadık kalıyorum bu nedenle :) ilk kanı vereceğim ama sonuç alacağım kan Cumartesi günü verilecek. Daha önceki transferlerde ikisi arası Regl oldum hep :)
amin canım inşallah en kısa sürede sen de kavuşursun yavruna, ve çabalayan tüm arkadaşlar da bu yaz hamilelik haberlerini almuş olurlar.Canım benTakibi yaptırıyorum yarın sabah sanırım Bi aksilik olmazsa iğne yapacaklar. İlac kullanmadım. Cuma günü bakıldı enson15 ve arkada 17 mm varmıs birkac tane var ama biri 16,5 mm di o büyümedi sönmüs yani emilize olmus. 3, 4 tane var bakalım birinden biri tutar insallah. Suan kasık belde müthiş bir agrı sag bacagimin üstüne basamıyorum agrıdan. Ovülasyontesti çift cizgi ve Lambada yaptık belimde iki yastık agrıdan gözümden yaslar akıyor. Apandisit degildir insallah. Duaya ihtiyacım var insallah Rabbim layık görür anneliği ve den getirir hamile olmaya arkadaş larımızı. Olanlarında saglıkla kavustursun insallah
Selam kızlar
Bugün çıktım geziyorum. Hatta yeğenime almak istediğim bir oyuncak var onu arıyorum hazır çıkmışken. Evde durmaktan sıkılmıştım ama hava çok sıcaktı maalesef. Bugün daha iyi o nedenle ben de attım kendimi dışarıya, çok da iyi geldi :)
Ben geldiiieem
Kalp atışını duyduk.120'nin üzerinde atıyor gayet iyi dedi. Kısacık dinletti doktor ısı zarar vermesin diyemiş.
7. Haftanın ortasında (ben merak ederim diye) ve 10.hafta başında (zorunlu) tekrar kontrole gidilecek.
Bir sürü tahlil istedi aile hekimliği yapacakmış.
Smear testi yapmayacakmış crinone jel kullandığım için sonucu yanıltabiliyomuş. 1,5 sene önce yapıldığı için şart değil doğum sonrası yaparız dedi.
Adet hesabına göre 6+3 idik bugün ama ultrason 6 haftalık dedi.cilekliturta_33 Bi süre daha sürekli değişirmiş o.
Ya işin kötüsü alıştım da beklemeye. Zaten negatifse çok da bekletmiyor. 9. Gün başlıyor :) yarın sabah kan vermeye gitmeden belki yaparım ruh halime göre. Buranın pozitif enerjisi bana da Uğur getirsin :)Ayyy çıkar kesin de, sen hep test gününe sadık kaldın ya, bu defa değişiklik yapıp kalmasan mııı, buranın pozitif enerjisi yansırr
Ahaha ne güzel fikir, gerçekten de çocuklar için güzel bir dünya, gelse çok eğlenecek. Dün yeğenim ilk defa, bebek geliyor mu dedi, ben de fırsattan istifade, bak ben senin oyuncağını arıyorum bebek gelse de gelmese de herşey aynı, teyzen senin isteklerini yine yerine getirecek, diye etkilemeye çalıştım :)oyuncakları bebişine de gösterseydın canım ya, özenip gaza gelsin daha sıkı tutunsun
panic_attack cilekliturta_33 siz de kan sulandırıcı kullanıyorsunuz sanırım dozunuz kaçtı acaba? Başka kullanan var mıydı?
Kanama fln yapmadı değil mi?Oksapar 4000 ünite kullanıyorum ben. Transfer günü başlandı. Herhangi bir pıhtılaşma problemi çıkmamasına rağmen 12 hafta boyunca kullanacağım.
Kanama fln yapmadı değil mi?
Gözün aydın canımmKızlaaarrr çok şükür pıt pıtları duydukkarından muyane etti ben kalp hızını sormayı unuttum 6+6 haftalık dedi iki hafta sonra kontrol tüp bebek doktoru da benim doktorum da ikili üçlü teste gerek yok dedi % 1 ihtimalmiş
Kan sulandırıcı iğne gebelik boyu kullandıracak hiç bi hamileliği riske atamam seninki kıymetli gebelik bi zararı olmaz dedi çok şükür içim daha rahatladı bazı tahliller istedi böyle işte canlar
E Effective canım ben transferin ilk gününden beri enox 0,4 kullanıyorum bide asprin doktor 9 ay devam edeceğiz dedi bi Zararı olmaz merak etme kanama olmadı benim bazen şişiyor morarıyor
Kanguru ve Koala benim ara ara bulantı oluyor halsizlik iştahsızlık var karnım sabahları düz akşama 5 aylık gibi oluyor
Kalp de duyulduğuna göre iyice rahatlamışsındır canım. Umarım devamı da böyle geçer hamileliğinin. Bulantı, halsizlik, şişkinlik hepsi geçici şeyler; sağlıkla kucağına al bebeğini hepsi unutulup gidecek :)Kızlaaarrr çok şükür pıt pıtları duydukkarından muyane etti ben kalp hızını sormayı unuttum 6+6 haftalık dedi iki hafta sonra kontrol tüp bebek doktoru da benim doktorum da ikili üçlü teste gerek yok dedi % 1 ihtimalmiş
Kan sulandırıcı iğne gebelik boyu kullandıracak hiç bi hamileliği riske atamam seninki kıymetli gebelik bi zararı olmaz dedi çok şükür içim daha rahatladı bazı tahliller istedi böyle işte canlar
E Effective canım ben transferin ilk gününden beri enox 0,4 kullanıyorum bide asprin doktor 9 ay devam edeceğiz dedi bi Zararı olmaz merak etme kanama olmadı benim bazen şişiyor morarıyor
Kanguru ve Koala benim ara ara bulantı oluyor halsizlik iştahsızlık var karnım sabahları düz akşama 5 aylık gibi oluyor
AY canım evet rahatladım vallahi evet hepsi geçici özlemle beklediğimiz şeyler dualarım seninle inan hep dua ediyorum denizcimKalp de duyulduğuna göre iyice rahatlamışsındır canım. Umarım devamı da böyle geçer hamileliğinin. Bulantı, halsizlik, şişkinlik hepsi geçici şeyler; sağlıkla kucağına al bebeğini hepsi unutulup gidecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?