• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cilekliturta_33 cilekliturta_33 cok sevindim canim, saglikla kucagina da al insAllah :KK200:
dennisgo dennisgo yarin guzel bir sonuc cikacak insAllah, dualarim seninle:KK200:
can09e can09e cumaya görürsün bence cancan, satlikla gor insAllah, kafa rahat git tatiline:KK200:
Armin Armin yumuyumlar güzel güzel buyuyordur insAllah, haberlerini bekliyoruz:KK200:
@Beste78 test stresi cok daha fazla, bencede beklemek en mantiklisi:KK200:

cilekliturta_33 cilekliturta_33 cok sevindim canim, saglikla kucagina da al insAllah :KK200:
dennisgo dennisgo yarin guzel bir sonuc cikacak insAllah, dualarim seninle:KK200:
can09e can09e cumaya görürsün bence cancan, satlikla gor insAllah, kafa rahat git tatiline:KK200:
Armin Armin yumuyumlar güzel güzel buyuyordur insAllah, haberlerini bekliyoruz:KK200:
İnşallahh zuzuuu..❤ sen nerelerdesinn bakiiiimm🙈

Sende son durum ne canım? Bat geldi çattı acaba dokuz ay kadar senin kapıya uğramayacak mı? Ben yarın sabah ilk kanı vereceğim. Yarın 27. Günüm ve bir kaç gün kaysa da zaman zaman, genelde de 27 de adetim başlar o yüzden yarın öbür gün pek önemli bence :)
1 saat önce kırmızı kartı yedim canım:duduk:inşallah seninki 9 ay gelmeyecek🙏🙏

Bekledim ve :duduk: Gördüm önümüzdeki ay kalan son testimi kıpkırmızı görürüm inş🙏🙏

Yeni ay yeni umutlar, bu ay da arka arkaya haberler alırız umarım. Ben 11. Gün yani Cumartesi sonuç alacağım, negatifse hiç 11. Günü göremiyorum zAten :) ikinci kanı vermeyi başarırsam hamile olma ihtimalim yüksek bence :)

benim kocam dun geldi oyuzden girmeye pek vaktim olmuyor onu görmeye de geliyolar filan😅

bugun kontorolum vardi . ignelere guzel cevap vermisim 12 mm bir tane 6 mm bitane digerleri 8,9 mm toplamda 10 yumurta dedi. perşembe baskilayiciya baslyacagim ignelerim 3 ce cikicak. heycanim artıyor yavrular😅😅 hepinizi öpüyorum 🥰💐😘

Ben de ona bakmaya geldim, acaba yazdı da bildirimi mi gelmedi yine diye, ama ses yok Armin Armin acil bekleniyorsun:)
cilekliturta_33 cilekliturta_33 panic_attack panic_attack kızlar bebişlerin kalp atışlarını duymuşsunuz, hep böyle güzel haberlerle devam etsin inşallah🙏
Kanguru ve Koala Kanguru ve Koala hamişliğin hayırlı olsun canım🙏
can09e can09e yeni hamiş nasıl gidiyor, cuma günü senden de güzel haberler alalım inşallah🙏
dennisgo dennisgo canım senin de çok az kaldı müjdeli haberine🙏
Armin Armin canım senin de bugün kontrolün varmış güzel güzel yumoşların olmuştur inşallah🙏
@Effective canım bence bir hematoloğa görün bu konuda en tecrübeli doktor onlar, sonucun homozigot, kullandığın iğnede doz ayarlaması gerekebilir, üniversite hematolojiden ya da hematolog olan özel hast. randevu alabilirsin.
Ve burada bebiş bekleyen diğer arkadaşlarım inşallah bizlerde en kısa zamanda hamileler kervanına katılırız inşallah 🙏🙏
hersey yolundaymış canolarım netim berbat etiket yapmadim
benim kocam dun geldi oyuzden girmeye pek vaktim olmuyor onu görmeye de geliyolar filan😅

bugun kontorolum vardi . ignelere guzel cevap vermisim 12 mm bir tane 6 mm bitane digerleri 8,9 mm toplamda 10 yumurta dedi. perşembe baskilayiciya baslyacagim ignelerim 3 ce cikicak. heycanim artıyor yavrular😅😅 hepinizi öpüyorum 🥰💐😘

cilekliturta_33 cilekliturta_33 bebiko canenin kalp atışlarını duymuşsun şükürler olsun canım benim rabbim daha nice guzel haberlerini nasip etsin 🙏🏼masallahhhhh 🙋🏻‍♀️🧿🧿🧿🧿💋💐
dennisgo dennisgo 6 temmuz test gunune az kaldi kalbimdesin dualarımla🥰🙏🏼 guzel haberlerini alacağız 🙏🏼 öylede oldu aminnnnnn💐😘❤️

Kocişin de gelmiş oh ne güzel. 💃💃
Kaçta yarın kontrol? Ayy yımırtalar sayılcek, ölçülcek, çok zevkli :))
kizzzzzzz dedim kocama gel sen de iceri gir izle😂 izledi oda baya heycanlandi 🥰 ondan da kan aldilar genetik icin. he birde formu doldurup imzalari attik. onunla gidince daha bi hissettim tedavi de olduğumuzu sonu mutlu bittti amin🙏🏼😅

Çıkar mı şimdi bilemedim ama yarın 8. Gün ve kendi döngüme göre adet günüm yarın çıkabilir. Ama biliyorsun burada pozitif olsa da aksiyon alamıyor bekliyorsun ben de onların verdiği test günlerine sadık kalıyorum bu nedenle :) ilk kanı vereceğim ama sonuç alacağım kan Cumartesi günü verilecek. Daha önceki transferlerde ikisi arası Regl oldum hep :)

Bilirim Denissgocugum bekleyen dervis muradina ermis modu bizimkisi. Ben kan vermeme ragmen (sonuclari bugun alicam tabi sizlere yarin bildirirm) hala evde test yapiyorum koyuluk takibi yapiyorum. Istadigin ve hissettigin gibi yap canim. Ben cikar diye biraz heyecan yaptim sadece :rolleyes::confused: En guzeli bizlerle olsun.:KK200:

Kızlaaarrr çok şükür pıt pıtları duyduk :emir_bebek:karından muyane etti ben kalp hızını sormayı unuttum 6+6 haftalık dedi iki hafta sonra kontrol tüp bebek doktoru da benim doktorum da ikili üçlü teste gerek yok dedi % 1 ihtimalmiş
Kan sulandırıcı iğne gebelik boyu kullandıracak hiç bi hamileliği riske atamam seninki kıymetli gebelik bi zararı olmaz dedi çok şükür içim daha rahatladı bazı tahliller istedi böyle işte canlar :KK16:
@Effective canım ben transferin ilk gününden beri enox 0,4 kullanıyorum bide asprin doktor 9 ay devam edeceğiz dedi bi Zararı olmaz merak etme kanama olmadı benim bazen şişiyor morarıyor
Kanguru ve Koala Kanguru ve Koala benim ara ara bulantı oluyor halsizlik iştahsızlık var karnım sabahları düz akşama 5 aylık gibi oluyor 🙂

awwwwww cook sevindim cilekliturtaa :halay:tebrik ederim ve dilerim saglikla gelsin bebisler.

Back