Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Galiba küçük kısmı bayağı abartmışım peçeteyr silmiştim biraz var işte ama dediğin gibi millet şakır şakır kanama yaşıyor bebekte doğuyor allah bilir zaten halim yok dinleniyorum canım
sağlıkla devam ediyorlar stress yok panik hiç yok...

@Zeyneppp83 zeynom nerelerdesin sen?? Her şey yolundadır ve iş yoğunluğundan giremiyorsundur umarım
artık yolunda bestem bi zehirlenme atlattım üstüne bide cenazemiz oldu derken giremedim hiç. ama burdaki haberler müthiş maşallah.... :)

Çok şükür güneydoğudaki 3 aylık görevi tamamladım, hayırlısıyla evime ankaraya dönüyorum kızımı eşimi özledim, artık çalışmalara başlayabilirim inşallah
geçmiş olsun bitirmişssin sonunda hadi gözün aydın...

kızz geliyo ki bence...

ne diyosunnnn.. ahandan dünyanın bi ucundan bi müjde daha... hadi hayırlısı tebrikler kuzum inşallah değerlerin artarak devam eder... bi kaç gün uzak kaldım ne haberler ama arada uzaklaşsam mı ne..

Geçmiş olsun canım, başınız sağolsun

Kızlar bebeklerden birinin kalbi durmuş doktor kendiliğinden kaybolur dedi diğer bebeğe zarar vermezmiş böyle bişey yaşayan var mı .
Üzüldüm canım..Diğerini sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyle..

Çok şükür ..Amin canım.. Herşey çok güzel olmaya devam edecek inşallah.. kızmı ki erkekmi ki ayyy çok merek ediyo insan.. :)

Kııızzzz zeynooooo evet hamileeyimmm
Seni okurken krize girdim neyse bu hızla kan testine de gelirsinn❤❤
sen krize niye giriyon ben girdim o krize.. ne o test yapmayacakmış.. Dua et yok muşum yerdin paparayı.. Canımcım çok ama çok ama çok sevindim adına.. delirdim pc başında.. öylemi böylemi diye.. değerlerin artarak devam etsin inşallah.. şimdiki diyeceklerime kızacak çok var eminim ama demeden edemiyeceğim. Sigarayı bırakmak tabiki çok önemli ama stress gebeliğin en büyük düşmanı bi çok doktor sigara konusuna böyle yaklaşmak zorunda kalabiliyor. eğer seni çok stres yapıyorsa danış bi doktoruna bırakma olayını..ve o doktora bi git getirme beni angaraya..

@Zeyneppp83 geçmiş olsun kuzu, merak ettim Valla seni, havalar çok sıcak dikkat et kendine
sağol canım ne çektim anlatamam köfte yemiştim etten virüs kapmışım.. çok fenaydı çokk... ben ömrümde hiç hasta olmamışım bu hasta olmakmış dedirtti.

kuzuuu geçmiş olsunn neyden zehirlendin sen.. kim vefat etti başınız sağolsunn
köfte yedim sokakta canooomm ..pis boğazım.. ne olacak virüs kapmışım etten... Annemin teyzesini kaybettik canım.. (((

hadi inşAllah sağlıcakla al kucağına,her şey yolunda çok şükür inşAllah

dostlar sağolsun tesekkürler canım.. inşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini..

Benim yengeme günde 3 taneye izin vermişti doktor, içmeye devam etti, çok sağlıklı, zeki bir oğlu oldu. Şimdi oğlu lise son sınıfta ve geçen yıl kanadadan bir okul çağırdı dersleri çok iyi diye.
Eltim de aynı şekilde içti.
Bu arada geçmiş olsun Zeyno ve başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…